- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
İlgisiz olsam haklı canım ama şu güne kadr hep ben düştüm üstüne neyin var nedir neden böyle yapıyosun sana ihtiyacım var yapma etme gel demekten yoruldum kadın hep fedakar ama erkekler asla görmüyo..biz bu cocugu cok bekledik okadar ugrastık suan okadar kötüyüm ki kötü mü ettim cokmu üstüne düştüm demekten alamıyorum kendimi Allah ımın gücüne gitmesin anne olmak cok istedim cokta.mutluyum olacagım icin ama o cocuklara mutlu yuva veremeyecek olma dusuncesi beni suclu hissettiriyo suan bilmiyorum hayırlısıErkekler ilgisiz hissediyor,bilmem anlatabildim mi...Geçen gün kısa keseyim bir sebepten tartıştık ama öyle kuvvetli bir sebep de değil.bazen olur ya...sanırsın adamın tarlasını çiğnemişim.hani böyle bir yükselme ve dilden zehir saçma olayı yokBen çocuk etkilenmesin diye onu geri püskürtüyorum uyuyor git diye,adam çocuğu uyandırana kadar söylendi.ben tüm haftasonu çocuk var diye sustum.ne zaman ki ptesi oldu,tüm üstüme düşeni yaptım yani oluyor.çok da takma.ilk bebeğimin lohusalığında hele dedim ki içinden başka biri çıktı.bebek yatıyor.ağlıyor,e elbette yanına geliyorsun alayım bir pış pış yapayım...ki ben bebeklerin sadece aç,susuz ya da gazlı olunca değil sadece şefkat ve anne kokusu ihtiyacı için de ağladığını biliyorum.ay adam tezat olacak ya,bebek ağlar beklerim ağlar alırım.bir bakış atardı sanırsın ondan gizli ziynet satmışım onu dinlemem gerektiğini söylerdi.anne ve öğretmen Ve feminist bir kadın olarak ben kimseyi dinlemeye ve itaate karşı olduğumdan çok zıt düştük.öyle böyle değil...bebekte süt alerjisi çıktı.emzirdim bşr taraftan ben diyet yaptım ama herşeyden rahatsız oluyor gaz yapıyordu.48 kiloya düştüm doğum sonrası Gaz huysuzluk yapar uyuyamaz...demez mi sen hassas yaptın bu çocuğu sen ettin...benim gecem gündüzüme karışmış,üflesen uçacağım,adam dövecek bağcı arıyor.bebekli hayat çok güzel kuzum ama en yakının dahi anneliğini sevecek,anne olduğun için seni sevecek,süt verdiğin için minnet duyacak,sana dokunacak,sanki dünyada bunu yapan tek senmişsin gibi hissedeceksin.genelde dünya geneli olan şu ki erkekler bizler kadar güçlü değil Nelerin üstesinden tek başımıza gelip hem ev hem bebek hem iş yürütüyoruz.onlar sadece şiddet uygulamadıkları ,eve vaktinde geldikleri için iyi kocayız diye düz mantık düşünüyorlar belki ama biz kendimizi ortaya koysak da “iyi “ olduğumuzu duymayı hak etmiyormuşuz gibi bir hava oluşuyor.emin ol bu hava her evde bir dönem olup geçiyor Yoksa evlilik asla çekilmez olurdu...
Sakın öyle düşünme...sen ilgi gösteriyorsun ama sanırım hormonlar seni fena vurmuş,biraz duygusallaşmışsın bu ara...erkekler neşeli kadın seviyorİlgisiz olsam haklı canım ama şu güne kadr hep ben düştüm üstüne neyin var nedir neden böyle yapıyosun sana ihtiyacım var yapma etme gel demekten yoruldum kadın hep fedakar ama erkekler asla görmüyo..biz bu cocugu cok bekledik okadar ugrastık suan okadar kötüyüm ki kötü mü ettim cokmu üstüne düştüm demekten alamıyorum kendimi Allah ımın gücüne gitmesin anne olmak cok istedim cokta.mutluyum olacagım icin ama o cocuklara mutlu yuva veremeyecek olma dusuncesi beni suclu hissettiriyo suan bilmiyorum hayırlısı
Annelik omur boyu süren vicdan hesabidirİlgisiz olsam haklı canım ama şu güne kadr hep ben düştüm üstüne neyin var nedir neden böyle yapıyosun sana ihtiyacım var yapma etme gel demekten yoruldum kadın hep fedakar ama erkekler asla görmüyo..biz bu cocugu cok bekledik okadar ugrastık suan okadar kötüyüm ki kötü mü ettim cokmu üstüne düştüm demekten alamıyorum kendimi Allah ımın gücüne gitmesin anne olmak cok istedim cokta.mutluyum olacagım icin ama o cocuklara mutlu yuva veremeyecek olma dusuncesi beni suclu hissettiriyo suan bilmiyorum hayırlısı
Canim daha 2 gun once gittim doktora midem yaniyo dedim gunde 3 kez gaviscon alabilirsin dedi bel agrisida rahim buyudukce oluyor galibaKızlar kanama fln yok ama belim baya ağrıyor iki hafta sonra kontrolüm sizce doktora gitmeli miyim ? Benim gibi olan var mı? bi de mide yanması şişkinliği var rennie ya da gaviscon kullannılabiliyor mu biliyor musunjz?
aynen cnm bende almam erkenden bisiYok kiz işin esprisi ama ultrasonu kap gel20 22 haftadan önce bisi almayalim
Hadi ya saolasın canım alayım bari bende çok kötüyüm. Sende de var mı bel ağrısıCanim daha 2 gun once gittim doktora midem yaniyo dedim gunde 3 kez gaviscon alabilirsin dedi bel agrisida rahim buyudukce oluyor galiba
Bende bel agrisi var ama bel fitigim var tam sinirlerde oyuzden gebelikden oncede hep vardi sadece kasıklarim flan cok agriyinca bel agrim daha da ciddi oluyo die doktora sordum kanama lekelenme olmadikca bu agrilar normal ara ara gelip gider dediHadi ya saolasın canım alayım bari bende çok kötüyüm. Sende de var mı bel ağrısı
Belkide öyle ama ben hamileyken ve okadar ihtiyac duyuyorken aglarken annesini düşünmesi cok zoruma gitti onu atamıyorum şuanda içimden belki sinirim geçince düzelir bilmiyorum hassas oldugumun farkındayım ama düşüncesiz ve anlayışsız olmasını gerektirmez daha farklı çözülebilirdi şuan sessiz kalmayı tercih ediyorum hiç konuşasım cevap veresim gelmiyorSakın öyle düşünme...sen ilgi gösteriyorsun ama sanırım hormonlar seni fena vurmuş,biraz duygusallaşmışsın bu ara...erkekler neşeli kadın seviyorböyle kafana takıp sorun haline getirme bence sadece sen üzülürsün.gülügülüver suratına ciddiyim bak...dengesiz gibi de görünse yap kafası karışsın
Çok haklısın tabii ki anlayışlı olmalı ama hani elden birşey de gelmiyor ki bir saatten sonraBelkide öyle ama ben hamileyken ve okadar ihtiyac duyuyorken aglarken annesini düşünmesi cok zoruma gitti onu atamıyorum şuanda içimden belki sinirim geçince düzelir bilmiyorum hassas oldugumun farkındayım ama düşüncesiz ve anlayışsız olmasını gerektirmez daha farklı çözülebilirdi şuan sessiz kalmayı tercih ediyorum hiç konuşasım cevap veresim gelmiyor
Bacım hazır doktor gormusken soyleseydi yaaSelam güzel annişler nasılsınız. 2 haftadır yoktum ailem covid olmuştu biraz üzüntü stres çok şükğr bugün negatif i gördüler. Birde kızım telefonu mu kırmıştı. Bugün telimede kavuştumbu arada geçen hafta ikili teste gittim. Minnoşum büyümüş. Hatta bize el salladı çok şaşırdık çok şükür ikili testte biley çıkmadı. Doktor cinsiyet i gördü ama söylememesini istedik netleşene kadar ama çokkk merak ediyorum size benim minnoşun fotoğrafını atıyorum tahmin istiyorum
Canım d vitaminin çok fazla düşük hemen bi doktora gitmelisin damla verir zaten kısa zamanda normale döner inşallahEki Görüntüle 2691357
Kızlar anlayan var mi
Yaaa cok guzeller rabbim giydirmeyi nasip etsinBen dayanamayıp bu minoşları aldımdaha ortada ne tahmin hiçbirşey yok ama dayanamadım gidip gelip seviyorum
Bence kayın validen gitsin böyle yardımdan çok zararı oluyor anlaşılan. Iyi niyetli değil. Üstelik sana yansıtması kötü... esinde ne yazık ki anlamıyor. Erkekler bizim gibi değiller. İnşaallah en kısa zamanda her sey iyi olur.Çok sağol canım biraz olsun iyi geldi. Ben farkındayım zaten bir terslik var yani normal değil yaptıkları ama nasıl davranacagımı şaşırmıs durumdayım. Kaynanam da bizde yardıma geldi güya üç dört gün oldu geleli geldiginden beri gitme lafı yapıyo zorla gelmiş belli. İkisi bir üstüme geldiler bütün gün hadi o erkek anlamıyo kaynanam da kendi üstüne alınıyo o da gidip orda aglıyo nevar simdi neden aglıyosun ben naptım neden yanımda oturmuyon senle alakası yok yalnz kalmak istedim diyorum yani bir yarım saat olmuştur en fazla bu sefer o aglıyo diye eşim geliyo kadını niye ağlatıyon ya düşünebiliyomusun ben hamileyim zaten kusmaktan halim kalmamış ondan destek beklerken bide annesini bana öne sürüyo hiç konuşmadım delirdi daha cok sen beni anlayana kadar böyle dedim kaynanamda aglayıp duruyo valla sinir oldum iyice hep dikkat cekecek ayılıp bayılacak bana laf söyletecek bişey bulacak
Teşekkür ederimDevlet böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?