2021 Nisan Anneleri

İlgisiz olsam haklı canım ama şu güne kadr hep ben düştüm üstüne neyin var nedir neden böyle yapıyosun sana ihtiyacım var yapma etme gel demekten yoruldum kadın hep fedakar ama erkekler asla görmüyo..biz bu cocugu cok bekledik okadar ugrastık suan okadar kötüyüm ki kötü mü ettim cokmu üstüne düştüm demekten alamıyorum kendimi Allah ımın gücüne gitmesin anne olmak cok istedim cokta.mutluyum olacagım icin ama o cocuklara mutlu yuva veremeyecek olma dusuncesi beni suclu hissettiriyo suan bilmiyorum hayırlısı

Sakın öyle düşünme...sen ilgi gösteriyorsun ama sanırım hormonlar seni fena vurmuş,biraz duygusallaşmışsın bu ara...erkekler neşeli kadın seviyor böyle kafana takıp sorun haline getirme bence sadece sen üzülürsün.gülügülüver suratına ciddiyim bak...dengesiz gibi de görünse yap kafası karışsın

Annelik omur boyu süren vicdan hesabidir

Kızlar kanama fln yok ama belim baya ağrıyor iki hafta sonra kontrolüm sizce doktora gitmeli miyim ? Benim gibi olan var mı? bi de mide yanması şişkinliği var rennie ya da gaviscon kullannılabiliyor mu biliyor musunjz?

Kızlar kanama fln yok ama belim baya ağrıyor iki hafta sonra kontrolüm sizce doktora gitmeli miyim ? Benim gibi olan var mı? bi de mide yanması şişkinliği var rennie ya da gaviscon kullannılabiliyor mu biliyor musunjz?
Canim daha 2 gun once gittim doktora midem yaniyo dedim gunde 3 kez gaviscon alabilirsin dedi bel agrisida rahim buyudukce oluyor galiba

Hadi ya saolasın canım alayım bari bende çok kötüyüm. Sende de var mı bel ağrısı
Bende bel agrisi var ama bel fitigim var tam sinirlerde oyuzden gebelikden oncede hep vardi sadece kasıklarim flan cok agriyinca bel agrim daha da ciddi oluyo die doktora sordum kanama lekelenme olmadikca bu agrilar normal ara ara gelip gider dedi

Belkide öyle ama ben hamileyken ve okadar ihtiyac duyuyorken aglarken annesini düşünmesi cok zoruma gitti onu atamıyorum şuanda içimden belki sinirim geçince düzelir bilmiyorum hassas oldugumun farkındayım ama düşüncesiz ve anlayışsız olmasını gerektirmez daha farklı çözülebilirdi şuan sessiz kalmayı tercih ediyorum hiç konuşasım cevap veresim gelmiyor

Çok haklısın tabii ki anlayışlı olmalı ama hani elden birşey de gelmiyor ki bir saatten sonraşimdi tabii konuyu siz biliyorsunuz kuzum,biz ne desek boş buradan.içinden nasıl geliyorsa öyle davran öyleyse

hanimlar tuvalete çıkma sorunu yasayanlar doktorunuza magnezyum kullanimini sorun. haftalar sonra ilk kez kendimi rahatlamis hissettim.

Selam güzel annişler nasılsınız. 2 haftadır yoktum ailem covid olmuştu biraz üzüntü stres çok şükğr bugün negatif i gördüler. Birde kızım telefonu mu kırmıştı. Bugün telimede kavuştum bu arada geçen hafta ikili teste gittim. Minnoşum büyümüş. Hatta bize el salladı çok şaşırdık çok şükür ikili testte biley çıkmadı. Doktor cinsiyet i gördü ama söylememesini istedik netleşene kadar ama çokkk merak ediyorum size benim minnoşun fotoğrafını atıyorum tahmin istiyorum

Eklentiler

• IMG_20200911_103726.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20200911_103618.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 85
benim gibi kilo kaybeden var mi? diyet yapmiyorum. sadece seker ciktigi icin tatli yemegi biraktim. eskiden haftada 4kez falan yerdim. haftaya doktora gidince soracagim ama yaklasik 2 kilo verdim 2 ayda.

Bacım hazır doktor gormusken soyleseydi yaa

Bence kayın validen gitsin böyle yardımdan çok zararı oluyor anlaşılan. Iyi niyetli değil. Üstelik sana yansıtması kötü... esinde ne yazık ki anlamıyor. Erkekler bizim gibi değiller. İnşaallah en kısa zamanda her sey iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…