2021 Nisan Anneleri

İnan ki aynı durumdayım seninle ilk defa bugün kalp atışını duydum. Bugüne gelene kadar hergün kötü senaryolar yazdım kafamda. Şimdide sanki göğüslerimdeki ağrı gitti ya bişey olduysa korkusu yaşıyorum. Çok zor bir psikoloji ve kendi kendimize bugünlerde işkence yapıyoruz gereksiz yere. Herşey Allahtan diyorum nede yapsak ömrü varsa yaşıcak ama içimdeki korku gitmiyor.

Öncelikle lütfen sakin ol belirtiler elbet bir gün bir anda sona erecek.bunda korkulacak bir durum yok.Bak benim 5 tane kaybım var ama Allaha bıraktım çünkü doktora da gitsen her gün ultrasonla da baksan hatta eve ultrason cihazı da alsan birşeyin olacağı varsa oluyor ve buna engel olmak mümkün olmuyor.O yüzden rahat ol gebeliğin tadını çıkar.Rabbime emanet et o en güzelini düşünür senin için canım.

Öncelikle hayırlı olsun canim.. aynen bende de durumlar o şekil. Aynı senin dediğin gibi diyorum Allah'tan diyorum Allah korusun kötü bişey olsa ama yok icim içimi yiyor.. biraz daha pozitif olmak lazım sanırım. Bazı kişilerde hiç belirti bile olmuyor filan diyorum da o iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

Çok doğru diyosun canim, çok haklısın..

9+1 den selamlar..Bence bebeğim erkek.Siz ne dersiniz?
Maşallah ya banada erkek gibi geldi çabuk şekilleniyor diyorlar erkek bebekler için bir de anneler hissediyor bebeklerinin cinsiyetini bence sağlıcakla gelsin inşallah
Lütfen aklına kötü şeyler getirme daha yeni görmüşsün bebeğini korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz. Hem belirtiler bir gidiyor bir geliyor benimde mesela sadece göğüs hassasiyetim var belirti olarak bazen kayboluyor ama geceleri daha yoğunlaşıyor. Böyle kötü hisler düşünce içine dua oku lütfen elini karnına koy çok iyi hissedeceksin emin ol kanaman olur sancın olur vs.. üstüne böyle şeyler hissetsen git bir doktora görün derdim ama Allah korusun böyle bir şikayetinde yok anladığım kadarıyla onun için rahat ol annesi

Amin...sağlıklı olsunlar inşallah

Benim doktorum 11+3 te çağırdı. İkili test 12. Hafta yapılıyor diye biliyorum yanlış mı hesap yaptı, yoksa 11+ lar 12. haftadan mı sayılıyor acaba
Benimde doktorum 11+3 de çağırdı ama ben bilerek geç gitcem 11 ve 14. Haftalar arasında oluyor ya 2li tarama ben gittiğimde belki cinsiyette belli olur diye kendim öyle tercih ettim özele gitcem bu sfer normalde devlete gidiyorm

Çok zor geldim bugünlere 2. Tüp bebek denememde pozitif alabildim. 3 senedir mücadele veriyorum. Buda kaybetme korkumu tetikliyor. Rabbim inşallah yardımcımız olsun. Uçup gitsin sıkıntılarımız

Ah canım.dua etmem mi tüm günüm dua ile geciyor, çok teşekkür ederim sizler sayesinde sakinlesiyorum

Çok zor geldim bugünlere 2. Tüp bebek denememde pozitif alabildim. 3 senedir mücadele veriyorum. Buda kaybetme korkumu tetikliyor. Rabbim inşallah yardımcımız olsun. Uçup gitsin sıkıntılarımız
Aynısı benim de 2. Tüp bebekte pozitif aldım, 2.5 3 senedir eşimde ben de tedavideydik, aynı şeyleri yaşamışız demek ve korkularımız aynı.. inşallah rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Bende kızımı 2.tüp bebek tedavisiyle kucağıma aldım şimdi 2 yaşında çok zor bir hamilelik süreci geçirdim hep yüreğimiz ağzımızdaydı ama çok şükür rabbim nasip etti sizlerede nasip olur inşallah Şimdi beklemediğimiz anda kendiliğinden geldi mucizemiz.

İyi geceler, benim troid için ilaç kullanan annelere bir sorum var. TSH değerinizi kaçta tutuyor doktorunuz? Benimki geçen ay 0,96 idi bu ay 0,79.

Aynen daha dikkatli olucam artık canım onlar iyi olsunda sıkıntı vermiyosa önemli değil ben fitili koyarım napaym inşaallah düzelecek Allah ın izniyle bende öyle inanıyorum
Bende kullaniyorum 200 progestan valla arada bnde unutuyorum benim kanama sadece rahimde gozukuyor bakalim yarin kontrolum var belli olucak unutmasak iyi tabi ama oluyor iste saglikla.gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…