2021 Nisan Anneleri

Aleykum selam canim at ultrasonu oğluna yorum yapayim ben bisi almam Allah korusun burda okadar kötü şeyler okuyorum kucağıma alana kadar aslında çok saçma olcaksa herzaman olur ama valla bura psikolojimi bozdu
Sen ne hissediyorsun erkek demi bak mart annelerine bak kiz fotolarına bacaklar paralel kemikleri değişik oluyor omurgasindan bile bilen var

İşte demek olacak illa yani hormonlar karışık şimdi bugün bana aglama krizi gelip duruyo mesela cok duygusalım

Canım kökünden alırsan yeniden canlandırırsın hatta daha da artar bu dönemde jiletle fln almak en mantıklısı sonra yine bir kaç seans gidersin
Zaten çok fazla gidip bitirmemiştim canım daha çok seansım var benim. Bikiniyi zaten ağda yaptıramıyorum ama bacaklar sürekli jilet de olmuyor hep diken diken evde bile rahat gezemiyorum bu sefer eşimden de cekiniyorum biraz

Erkek evet.hissetmekten ziyade fiziki olarak çok belli sanki aynı dediğin gibi uzuvlar çabuk şekilleniyor

Maşallah sizede canım gözün aydın ultrason resmi var mı, cinsiyet için bir şey söyledi mi?
Yok canım ya ulturason kağıdı vermedi devlete gittim kan vermek için haftaya 10 haftalık olacağım özele gideceğim sorarım doktora çok merak ediyorum

Eşler zaten kardeş oldu
Benimki birde çok anlayıssız oldu resmen huy değiştirdi ben hassaslaştıkca üstüme geliyor sanırım oda farklı bişeyler yasıyor anlayamıyorum artık ama asla oda beni anlamıyor o kesin nerdeyse istemiyor cocukları diyeceğim okadar ugrastıktan sonra

Hahahahahaha içine mi doğdu, kendine kız bana erkek diyorsun. Bence senin oğlun olacak benim kız. Yarın atarım resim yorumlariz burda. Görümcem cinsiyet partisi yapmak istiyormuş ufak çaplı. Benim ailem ve eşimin ailesi erkek olacak, çok farklı bir hamilelik yaşıyorsun diyorlar. Bende siz erkek beklerken Selin gelecek diyorum. Ve sonuç olarak sağlıcakla gelsinler hiç bir şeyin önemi yok.

Canım ilk hamileligimde bir kaç ay eşimde aynı şekilde olmuştu. Hatta çok istediği halde bir tartışmada neden hamile kaldın ki sen gibi bir cümle bile sarf etmişti. Herkeste olmasa da çoğu erkekte olabiliyormuş bu tavır. Onlarında gelecege ve bilinmeze yonelik kaygıları, endişeleri, yetersiz hissetme ve alışmış oldukları özel alanları gibi bir takım hisleri bu donemde ortaya çıkıyor. Gebeligimin 17. haftasında birlikte katıldığımız doğum ve nefes egzersizleri kursu ona iyi gelmişti, sonrasında doğum Psikoloğumuz onunla bir kaç görüşme sonrası çok rahatlamış ve anlayışlılığı, heyecanı geri gelmişti. Ikinci hamileligim şu an ve bu şekilde bir şey yaşamadık, çünkü biliyor ilk değil. Hormonlarimiz bizleri gereğinden fazla hassas ve duygusal yapıyor.Ikiz gebelik tek gebeliğin her yönünden fazla etkileşimleri oldugunu biliyoruz. İçini rahat tut, secdede iken dua et inşaallah her sey yoluna girecek.

Selam kizlar cinsiyet tahmini yapanlar bu topikden ayrilmayin ay sonu yine gidicem ne bacak goruyorm ne omurga bildigim tek sey ilk hamileligimde ilk 3 ay hayattan küsmustumBunda cok farkli geciyor bi gun hamileyim bi gun degilim gibiben bugun biraz e bebek de gezdim cinsiyet belli olmayinca tek baktigim sey biberon oldu Hersey okadr guzelki hepsini alip ciksam dedim

Çok sağol canım biraz olsun iyi geldi. Ben farkındayım zaten bir terslik var yani normal değil yaptıkları ama nasıl davranacagımı şaşırmıs durumdayım. Kaynanam da bizde yardıma geldi güya üç dört gün oldu geleli geldiginden beri gitme lafı yapıyo zorla gelmiş belli. İkisi bir üstüme geldiler bütün gün hadi o erkek anlamıyo kaynanam da kendi üstüne alınıyo o da gidip orda aglıyo nevar simdi neden aglıyosun ben naptım neden yanımda oturmuyon senle alakası yok yalnz kalmak istedim diyorum yani bir yarım saat olmuştur en fazla bu sefer o aglıyo diye eşim geliyo kadını niye ağlatıyon ya düşünebiliyomusun ben hamileyim zaten kusmaktan halim kalmamış ondan destek beklerken bide annesini bana öne sürüyo hiç konuşmadım delirdi daha cok sen beni anlayana kadar böyle dedim kaynanamda aglayıp duruyo valla sinir oldum iyice hep dikkat cekecek ayılıp bayılacak bana laf söyletecek bişey bulacak

Erkekler ilgisiz hissediyor,bilmem anlatabildim mi...Geçen gün kısa keseyim bir sebepten tartıştık ama öyle kuvvetli bir sebep de değil.bazen olur ya...sanırsın adamın tarlasını çiğnemişim.hani böyle bir yükselme ve dilden zehir saçma olayı yokBen çocuk etkilenmesin diye onu geri püskürtüyorum uyuyor git diye,adam çocuğu uyandırana kadar söylendi.ben tüm haftasonu çocuk var diye sustum.ne zaman ki ptesi oldu,tüm üstüme düşeni yaptımyani oluyor.çok da takma.ilk bebeğimin lohusalığında hele dedim ki içinden başka biri çıktı.bebek yatıyor.ağlıyor,e elbette yanına geliyorsun alayım bir pış pış yapayım...ki ben bebeklerin sadece aç,susuz ya da gazlı olunca değil sadece şefkat ve anne kokusu ihtiyacı için de ağladığını biliyorum.ay adam tezat olacak ya,bebek ağlar beklerim ağlar alırım.bir bakış atardı sanırsın ondan gizli ziynet satmışım onu dinlemem gerektiğini söylerdi.anne ve öğretmen Ve feminist bir kadın olarak ben kimseyi dinlemeye ve itaate karşı olduğumdan çok zıt düştük.öyle böyle değil...bebekte süt alerjisi çıktı.emzirdim bşr taraftan ben diyet yaptım ama herşeyden rahatsız oluyor gaz yapıyordu.48 kiloya düştüm doğum sonrası Gaz huysuzluk yapar uyuyamaz...demez mi sen hassas yaptın bu çocuğu sen ettin...benim gecem gündüzüme karışmış,üflesen uçacağım,adam dövecek bağcı arıyor.bebekli hayat çok güzel kuzumama en yakının dahi anneliğini sevecek,anne olduğun için seni sevecek,süt verdiğin için minnet duyacak,sana dokunacak,sanki dünyada bunu yapan tek senmişsin gibi hissedeceksin.genelde dünya geneli olan şu ki erkekler bizler kadar güçlü değilNelerin üstesinden tek başımıza gelip hem ev hem bebek hem iş yürütüyoruz.onlar sadece şiddet uygulamadıkları ,eve vaktinde geldikleri için iyi kocayız diye düz mantık düşünüyorlar belki ama biz kendimizi ortaya koysak da “iyi “ olduğumuzu duymayı hak etmiyormuşuz gibi bir hava oluşuyor.emin ol bu hava her evde bir dönem olup geçiyorYoksa evlilik asla çekilmez olurdu...

Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmis bende imzamı atarim adamı bıçaklayacam az kaldi
Hahah valla erkek diye düşündüm ama sen kağıdı yolla ben bakarim selin olmaz selim olur sağlıcakla kucagimizq alalim
Gel bakim senin kızın olcak

Kesin mi Ona gore 1 ay daha beklemeden bi tanecik de olsa bisi alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…