Aleykum selam canim at ultrasonu oğluna yorum yapayim10+4 ten selamlar
Yarın sabah 10 da doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. Acaba cinsiyeti belli olur mu, acaba nasıl oldu. Birde hissediyor gibiyim pıt pıt diye baloncuk patlaması gibi sol kasığımla göbek aramda hareketlilik var gibi. Daha erken belki bilemedim sonra acaba gaz mı diyorumikinci çocukta daha erken hissedebiliyormusuz.
Yarin bebeğimin iyi olduğunu öğreneyim yavaş yavaş alışverişe başlayacağım. Kızımın tum kiyafetlerini ihtiyaç sahiplerine verdim. Bir iki parça hatıralik kaldi. Sanırım sadece bebek arabası, mama sandalyesi, ana kucağı gibi büyük eşyalardan yırttık. Bebek bezi bence en masraflisi, hele en çok 3 numara su gibi gidiyor. Sanırım indirim kovalayıp 3 numara bez stoğu yapacağım ☺
Sen ne hissediyorsun erkek demi bak mart annelerine bak kiz fotolarına bacaklar paralel kemikleri değişik oluyor9 -10 haftalık görüntülerde pek şaşmadım.okulda bir öğretmen arkadaşın oğlu vardı.2. Ye kalınca ultrason getirdi yine bu haftalar,dedim aaa yine erkek...yani hani ortada görünür bir şey olmuyor bu hafta ama kendini çok belli ediyor sanki fiziki yapısı itibariyle
İşte demek olacak illa yani hormonlar karışık şimdi bugün bana aglama krizi gelip duruyo mesela cok duygusalımSenin doğru alttan muayene edebiliyor valla bende düşünüyorum 1 2 seans gitsem mi ama doğumdan önce mutlaka bisi yapmam lazım doğum anın da tertemiz gittim bi doğurdum tüm tüylerim firlamisti bi gecede şok gecirdim
Zaten çok fazla gidip bitirmemiştim canım daha çok seansım var benim. Bikiniyi zaten ağda yaptıramıyorum ama bacaklar sürekli jilet de olmuyor hep diken diken evde bile rahat gezemiyorum bu sefer eşimden de cekiniyorum birazCanım kökünden alırsan yeniden canlandırırsın hatta daha da artar bu dönemde jiletle fln almak en mantıklısı sonra yine bir kaç seans gidersin
Erkek evet.hissetmekten ziyade fiziki olarak çok belli sanki aynı dediğin gibi uzuvlar çabuk şekilleniyorAleykum selam canim at ultrasonu oğluna yorum yapayimben bisi almam Allah korusun burda okadar kötü şeyler okuyorum kucağıma alana kadar aslında çok saçma olcaksa herzaman olur ama valla bura psikolojimi bozdu
Sen ne hissediyorsun erkek demi bak mart annelerine bak kiz fotolarına bacaklar paralel kemikleri değişik oluyoromurgasindan bile bilen var
Eşler zaten kardeş olduZaten çok fazla gidip bitirmemiştim canım daha çok seansım var benim. Bikiniyi zaten ağda yaptıramıyorum ama bacaklar sürekli jilet de olmuyor hep diken diken evde bile rahat gezemiyorum bu sefer eşimden de cekiniyorum biraz
Yok canım ya ulturason kağıdı vermedi devlete gittim kan vermek için haftaya 10 haftalık olacağım özele gideceğim sorarım doktora çok merak ediyorumMaşallah sizede canım gözün aydınultrason resmi var mı, cinsiyet için bir şey söyledi mi?
Benimki birde çok anlayıssız oldu resmen huy değiştirdi ben hassaslaştıkca üstüme geliyor sanırım oda farklı bişeyler yasıyor anlayamıyorum artık ama asla oda beni anlamıyor o kesin nerdeyse istemiyor cocukları diyeceğim okadar ugrastıktan sonraEşler zaten kardeş oldu
Hahahahahaha içine mi doğdu, kendine kız bana erkek diyorsun. Bence senin oğlun olacakAleykum selam canim at ultrasonu oğluna yorum yapayimben bisi almam Allah korusun burda okadar kötü şeyler okuyorum kucağıma alana kadar aslında çok saçma olcaksa herzaman olur ama valla bura psikolojimi bozdu
Sen ne hissediyorsun erkek demi bak mart annelerine bak kiz fotolarına bacaklar paralel kemikleri değişik oluyoromurgasindan bile bilen var
Canım ilk hamileligimde bir kaç ay eşimde aynı şekilde olmuştu. Hatta çok istediği halde bir tartışmada neden hamile kaldın ki sen gibi bir cümle bile sarf etmişti. Herkeste olmasa da çoğu erkekte olabiliyormuş bu tavır. Onlarında gelecege ve bilinmeze yonelik kaygıları, endişeleri, yetersiz hissetme ve alışmış oldukları özel alanları gibi bir takım hisleri bu donemde ortaya çıkıyor. Gebeligimin 17. haftasında birlikte katıldığımız doğum ve nefes egzersizleri kursu ona iyi gelmişti, sonrasında doğum Psikoloğumuz onunla bir kaç görüşme sonrası çok rahatlamış ve anlayışlılığı, heyecanı geri gelmişti. Ikinci hamileligim şu an ve bu şekilde bir şey yaşamadık, çünkü biliyor ilk değil. Hormonlarimiz bizleri gereğinden fazla hassas ve duygusal yapıyor.Ikiz gebelik tek gebeliğin her yönünden fazla etkileşimleri oldugunu biliyoruz. İçini rahat tut, secdede iken dua et inşaallah her sey yoluna girecek.Benimki birde çok anlayıssız oldu resmen huy değiştirdi ben hassaslaştıkca üstüme geliyor sanırım oda farklı bişeyler yasıyor anlayamıyorum artık ama asla oda beni anlamıyor o kesin nerdeyse istemiyor cocukları diyeceğim okadar ugrastıktan sonra
D vitamini citti eksik olarak görünüyor, yanlış okumuyorsam 0-10 arası değer bu şekilde görünüyor seninki 7.63Eki Görüntüle 2691357
Kızlar anlayan var mi
D vitamininiz çok düşükEki Görüntüle 2691357
Kızlar anlayan var mi
Çok sağol canım biraz olsun iyi geldi. Ben farkındayım zaten bir terslik var yani normal değil yaptıkları ama nasıl davranacagımı şaşırmıs durumdayım. Kaynanam da bizde yardıma geldi güya üç dört gün oldu geleli geldiginden beri gitme lafı yapıyo zorla gelmiş belli. İkisi bir üstüme geldiler bütün gün hadi o erkek anlamıyo kaynanam da kendi üstüne alınıyo o da gidip orda aglıyo nevar simdi neden aglıyosun ben naptım neden yanımda oturmuyon senle alakası yok yalnz kalmak istedim diyorum yani bir yarım saat olmuştur en fazla bu sefer o aglıyo diye eşim geliyo kadını niye ağlatıyon ya düşünebiliyomusun ben hamileyim zaten kusmaktan halim kalmamış ondan destek beklerken bide annesini bana öne sürüyo hiç konuşmadım delirdi daha cok sen beni anlayana kadar böyle dedim kaynanamda aglayıp duruyo valla sinir oldum iyice hep dikkat cekecek ayılıp bayılacak bana laf söyletecek bişey bulacakCanım ilk hamileligimde bir kaç ay eşimde aynı şekilde olmuştu. Hatta çok istediği halde bir tartışmada neden hamile kaldın ki sen gibi bir cümle bile sarf etmişti. Herkeste olmasa da çoğu erkekte olabiliyormuş bu tavır. Onlarında gelecege ve bilinmeze yonelik kaygıları, endişeleri, yetersiz hissetme ve alışmış oldukları özel alanları gibi bir takım hisleri bu donemde ortaya çıkıyor. Gebeligimin 17. haftasında birlikte katıldığımız doğum ve nefes egzersizleri kursu ona iyi gelmişti, sonrasında doğum Psikoloğumuz onunla bir kaç görüşme sonrası çok rahatlamış ve anlayışlılığı, heyecanı geri gelmişti. Ikinci hamileligim şu an ve bu şekilde bir şey yaşamadık, çünkü biliyor ilk değil. Hormonlarimiz bizleri gereğinden fazla hassas ve duygusal yapıyor.Ikiz gebelik tek gebeliğin her yönünden fazla etkileşimleri oldugunu biliyoruz. İçini rahat tut, secdede iken dua et inşaallah her sey yoluna girecek.
Erkekler ilgisiz hissediyor,bilmem anlatabildim mi...Geçen gün kısa keseyim bir sebepten tartıştık ama öyle kuvvetli bir sebep de değil.bazen olur ya...sanırsın adamın tarlasını çiğnemişim.hani böyle bir yükselme ve dilden zehir saçma olayı yokBenimki birde çok anlayıssız oldu resmen huy değiştirdi ben hassaslaştıkca üstüme geliyor sanırım oda farklı bişeyler yasıyor anlayamıyorum artık ama asla oda beni anlamıyor o kesin nerdeyse istemiyor cocukları diyeceğim okadar ugrastıktan sonra
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmis bende imzamı atarim adamı bıçaklayacam az kaldiBenimki birde çok anlayıssız oldu resmen huy değiştirdi ben hassaslaştıkca üstüme geliyor sanırım oda farklı bişeyler yasıyor anlayamıyorum artık ama asla oda beni anlamıyor o kesin nerdeyse istemiyor cocukları diyeceğim okadar ugrastıktan sonra
Hahah valla erkek diye düşündüm ama sen kağıdı yolla ben bakarimHahahahahaha içine mi doğdu, kendine kız bana erkek diyorsun. Bence senin oğlun olacakbenim kız. Yarın atarım resim yorumlariz burda. Görümcem cinsiyet partisi yapmak istiyormuş ufak çaplı. Benim ailem ve eşimin ailesi erkek olacak, çok farklı bir hamilelik yaşıyorsun diyorlar. Bende siz erkek beklerken Selin gelecek diyorum. Ve sonuç olarak sağlıcakla gelsinler hiç bir şeyin önemi yok.
Gel bakim senin kızın olcakSelam kizlar cinsiyet tahmini yapanlar bu topikden ayrilmayin ay sonu yine gidicemne bacak goruyorm ne omurga bildigim tek sey ilk hamileligimde ilk 3 ay hayattan küsmustum Bunda cok farkli geciyor bi gun hamileyim bi gun degilim gibi ben bugun biraz e bebek de gezdim cinsiyet belli olmayinca tek baktigim sey biberon oldu Hersey okadr guzelki hepsini alip ciksam dedim
Kesin miArkadaşlar gerekli açıklamayı yapmis bende imzamı atarim adamı bıçaklayacam az kaldi
Hahah valla erkek diye düşündüm ama sen kağıdı yolla ben bakarimselin olmaz selim olur sağlıcakla kucagimizq alalim
Gel bakim senin kızın olcak
Yok kiz işin esprisi ama ultrasonu kap gelKesin miOna gore 1 ay daha beklemeden bi tanecik de olsa bisi alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?