2021 Nisan Anneleri

Gunaydin kizlar dr.geldim sukur hersey yolunda 4gun geriden geliyoduk 2 gun one geçmişiz cok sevinfim minnagım kipir kipirdi masallah heryeri oynuyordu hafif bir kanama kalmiş progestana gunluk 1tane devam edicem balikyagi kab hapi falan verdi insallah içilebilevek bisidir cinsiyete baktik gostermedi kipirdamadasi durdu gormedik haftaya bir daha gidicem ense kaliligi iyi guzel dedi 2li tarama yaptirdim simdi sizin kontrollerinizi bekliyoruz

Masallah ❤ bu keseye genelde bu forumda erkek diyolarinsallah gonlunuze gore olur

Eylul sonu gel dedi bana doktor ama ne zmn gitsem ki kadin en son 4+6 da gormustu beni
Ooo sns34 hanım doğurunca gelseydiniz demesin doktor bende bi kese 1 kalp atışına gittim normali bu zaten
Günaydın erkek bacaklar paralel

Erkek bence

Anksiyetem tuttu çok gerginim kızlar ya sanki kötü biseyler var ben bilmiyormusun gbi berbat bi haldeyim çarpıntı başlıyo habire uyuyamadımda kaygıdan başladığında da bitmek bilmez bu şimdi ne güzel iyiydim son zamanlarda

gözün aydin canim saglikla gelsin iinsallah

Sanırım listede yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…