2021 Nisan Anneleri

Günaydınlar olsun efeniimdetaylı usg hangi haftalarda yapıolar ya meraklandım şimdi ben

Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kesinleştirmeseydi doktor bir yorum yapmazdı bence senin kız, kızına yoldaş olacak inşallah
Sağol canım hepimizin inşallah. Benim kızımda da aynı doktor 12. haftada %80 kız demişti sonra yüzde yüz dedi.Bakalım size güveniyorum dedim bende.. 1 ay sonra erkek dese de sevinirim. Yeterki sağlıklı olsun.

Gunaydinnnn kizlar düngece bi ruya gordum tabi ki konumuzla alakali cinsiyet balonu patlatiyordum Ben pembe mi mavimi cikacak derken balondan kirmizi susler cikti mal gbi etrafa bakiodum ki uyandim popom acikda kalmis üsümusum
Ben de cuma günü uykuda 2 ayrı rüya gördüm ikisi de erkek ti. Cumartesi doktor kız yazmış.

Ben daha hicccc özele gitmedim insallah özelde cinsiyet açılışı yapmayı planladigim icin başka türlü özele ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum
Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden halliceIdare etcez artik

Ben ozele basladim mecburi buranin devlet hastanesinin kendine faydasi yok malesef.ama ozelde cok ozel gibi degil ic güveysinden halliceIdare etcez artik
Valla özelin en kötü ayrıntılı ultrason veiryor ben kızımda aynı günler hastaneye gitmişim devletteki siyah karartı ozeldeki bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…