Kürtaj oldum cnn 2 hafta önce boş gebelikten kese var ama bebek yoktu 3 dr gittim.3 de ayni dediBende de aynı durum söz konusu 6+3 kese sağlıklı büyüyor ama daha bebeği göremedim dedi sizin sonucunuz ne oldu?
üzüldüm adınıza Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder size inşallahKürtaj oldum cnn 2 hafta önce boş gebelikten kese var ama bebek yoktu 3 dr gittim.3 de ayni dedi
sizinki daha küçükmüş inşallah keseniz bebisle dolar kafaniza takmayın bol dua edin
Cinsiyet için bsy dedi mi doktorDayanamadım doktora gittim ben yaaiçim rahatladı ama büyümüş tospa baya eli kolu flan vardı bak çenesi bak gözü flan diye gösterdi kıpır kıpırdı bide çok duygulandım yahu
Ayyy bnde bebeğimi hiç görmedim en son 4 buçuk haftalıkken gördüm çok merak ediyorumDayanamadım doktora gittim ben yaaiçim rahatladı ama büyümüş tospa baya eli kolu flan vardı bak çenesi bak gözü flan diye gösterdi kıpır kıpırdı bide çok duygulandım yahu
Yok o doktorla randevum cumartesi bu devletteki doktorumCinsiyet için bsy dedi mi doktor
Helal olsun valla nasıl dayandınAyyy bnde bebeğimi hiç görmedim en son 4 buçuk haftalıkken gördüm çok merak ediyorum
Bence kızYok o doktorla randevum cumartesi bu devletteki doktorumbunun makina ütü masası gbi olan cinsiyeti doğana kadar goremez
Kızda olur palmiye yaparım ne güzelBence kızbu forumda soyle bi baktim tum eski yeni basliklara herkes her yil kiz senesi demis bu yil icinde kiz senesi diyolar 2021 icinde hic erkek dogmuyomu yaw
Pehh onca bekledin ya şansa bakEver doktorla kavga ettik makina bozulmuş işte diyor kalbi atıyor 9+5dedi ben 10+1 im yarim yamalak ekrandan c3k dedi
Bosver takma benimde ilk geride cikti 10 sonra gittigimde bebek önde gidiyor dediEver doktorla kavga ettik makina bozulmuş işte diyor kalbi atıyor 9+5dedi ben 10+1 im yarim yamalak ekrandan c3k dedi
Erkeklerin hepsi 2014 te doğdu bence, biri bizim evdeBence kızbu forumda soyle bi baktim tum eski yeni basliklara herkes her yil kiz senesi demis bu yil icinde kiz senesi diyolar 2021 icinde hic erkek dogmuyomu yaw
Benimde 13 ekim de hemen hemen 16. haftamda olurum bende. Ama iki hafta sonra baska bir doktora cinsiyet öğrenmek için gidebilirim. Evet benimde ayva göbeği gibi hatta yürürken sallanıyorŞimdiye kadar hep günü gününe uyumlu gidiyor bakalım doğumu da öyle olacak mı
Sizin kontrol ne zaman? Ben taa 16.haftada gideceğim bi sonrakine. Bugün ebebekte gezdik cinsiyet bilmedikten sonra hiçbir şey alınmıyor valla önemli olan sağlıklı olması ikiside özel olacak ama bilsem de hevesimi alsam azıcık bari
Bi de bugün göbeğim çıktı gibi geldi biraz.
Gözün aydın canım artık alışverişlere başlarsınkizlar selam hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalim ins ben cinsiyeti dun ogrendim yaptirdigim NIPT testi ile %99.9 erkek cikti cok heycanliyim hepinizi opuyorum
Gözün aydın erkek gibi sankiGunaydin kizlar dr.geldim sukur hersey yolunda 4gun geriden geliyoduk 2 gun one geçmişiz cok sevinfim minnagım kipir kipirdi masallah heryeri oynuyordu hafif bir kanama kalmiş progestana gunluk 1tane devam edicem balikyagi kab hapi falan verdi insallah içilebilevek bisidir cinsiyete baktik gostermedi kipirdamadasi durdu gormedik haftaya bir daha gidicem ense kaliligi iyi guzel dedi 2li tarama yaptirdim simdi sizin Eki Görüntüle 2694513 kontrollerinizi bekliyoruz
Ağzını burnunuEver doktorla kavga ettik makina bozulmuş işte diyor kalbi atıyor 9+5dedi ben 10+1 im yarim yamalak ekrandan c3k dedi
Benimde 13 ekim de hemen hemen 16. haftamda olurum bende. Ama iki hafta sonra baska bir doktora cinsiyet öğrenmek için gidebilirim. Evet benimde ayva göbeği gibi hatta yürürken sallanıyor
Gözün aydın canım artık alışverişlere başlarsın
Gözün aydın erkek gibi sanki
Ağzını burnunukirsaydin. Bozuksa yaptırın kardeşim.. bence makinadan kaynaklı 3 gün geri göstermesi. Zaten yarın bir gitsen 3 gün ileri gösterecek. Takılma ama oğlusun geliyor sanki. At bak ikra meyraya bu defa erkek diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?