2021 Nisan Anneleri

Ben de uyurum. Gündüz uyuyamazsam aksam 9 da pilim bitmiş olur genelde

Kızın gündüz uykusu yapınca sende uyu canım ben öyle yapıyorum vitaminde kullanıyorum ama gündüz mutlaka uykum geliyor gündüz uyumaya fırsatım olmayıncada akşam eşim 6 da evde oluyor o gelince mutlaka uyurum ben hamile olduğumu uyku halimden tahmin etmiştim

Doktora gidenler cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın benim gibi bulantılı uyananlar sizlere de geçmiş olsun inşaallah atlatıcaz bu günleri de yarın benimde kontrolüm var geçen hafta rahatsızlandıgımda görmeme rağmen bende çok özledim merak ediyorum yaa hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşaallah hamileliklerimiz benim ilk zamanki şişkinliğim indi birde zayıfladım biraz kusmaktan olsa gerek cok takılmıyorum onlar iyi olsunda zaten kilo illa alıcaz hele ikiz kilosu daha bi gözümü korkutmuyo değil sizin karnınız nasıl cıktımı hiç ? Bulantı bilekliği demişsiniz işe yarıyor mu gerçekten hemen alıcam bende

Canım bilekliği bi dene galiba işe yarıyo ya watsonsdan aldım ben rahatlattı gerçekten ilk başta pek inanmamıştım ama demekki bilimsel bi gerçekliği var yoksa bulantı bilekliği diye satmazlar.

Canım bilekliği bi dene galiba işe yarıyo ya watsonsdan aldım ben rahatlattı gerçekten ilk başta pek inanmamıştım ama demekki bilimsel bi gerçekliği var yoksa bulantı bilekliği diye satmazlar.
Tamam canım bugün ilk işim ona bakmak olacak inşaallah sağol

Iki kiz bur erkek tahmini oldu... varmi baska tahmini olan burada 8+2 kucuk ama yine olsun

Eklentiler

• 20200917_182316.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar. Ben de ikiz annesi olacağım inşallah. 9.haftada kanamam oldu. Sürekli yatiyorum dinleniyorum. Rahimde kanama alanı var. 12.haftam bitmek uzere yarin 13e gireceğim. Hayla rahimde kanama varmış. İnşallah geçer kısa zamanda.Gecen cumartesi gittim. Birisi 11+5 digeri 12+1 di. Cinsiyey için cok erken. Bu haftada tahminde bulunmuyorum dedi doktor. Bekleyeceğiz biraz daha.

Hastanedeyim bende idrar testimi verdim doktoru bekliyorum gelince muayne eder heralde sadece teste bakip gondermeye kalmaz umarim

hadi be bende bikac video izledim smdi de kız bebe kesesi flan daha geniş sanki varmidir ki alakası
Valla kuzum hiç bilmiyorum kese şekillerini ama direk bebeğe baktığın zaman erkek yani baksana şu bıldırcına ben sana benim bebeği göstermiş miydim geçen hafta gittiğimde ters duruyordu Bir türlü düzleştiremedik

Eklentiler

• FAFD638A-6CF6-4E10-9DA2-1DDCA5EBA915.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 58
Ayni sorun bende var malesef normalde cok guzel uyuyan biriyim bu hamileligimde uyku sikintisi yasiyorum ufacik sese bile uyaniyorum daha da uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…