Ben de uyurum. Gündüz uyuyamazsam aksam 9 da pilim bitmiş olur geneldeKızlar o kadar güzel ki ulturason goruntuleriniz bende çok özledim bebeğimi az kaldı bnde uyku hali var biraklasar hep uyurum kızımda hamileyken hep uyurdum bunda uyuyamıyorum kızım izin vermiyor sizdede uyku sorunu var mı acaba vitaminim düşük diye mi böyle
Kızın gündüz uykusu yapınca sende uyu canım ben öyle yapıyorum vitaminde kullanıyorum ama gündüz mutlaka uykum geliyor gündüz uyumaya fırsatım olmayıncada akşam eşim 6 da evde oluyor o gelince mutlaka uyurumKızlar o kadar güzel ki ulturason goruntuleriniz bende çok özledim bebeğimi az kaldı bnde uyku hali var biraklasar hep uyurum kızımda hamileyken hep uyurdum bunda uyuyamıyorum kızım izin vermiyor sizdede uyku sorunu var mı acaba vitaminim düşük diye mi böyle
Ben nedense erkeğe benzettimEki Görüntüle 2697527 Buda kız bebe tanıştırayımatmismiydim emin olamadım net problemi yasiyom bu ara
Ben nedense erkeğe benzettim
Canım bilekliği bi dene galiba işe yarıyo ya watsonsdan aldım ben rahatlattı gerçekten ilk başta pek inanmamıştım ama demekki bilimsel bi gerçekliği var yoksa bulantı bilekliği diye satmazlar.Doktora gidenler cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın benim gibi bulantılı uyananlar sizlere de geçmiş olsun inşaallah atlatıcaz bu günleri deyarın benimde kontrolüm var geçen hafta rahatsızlandıgımda görmeme rağmen bende çok özledim merak ediyorum yaa hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşaallah hamileliklerimiz benim ilk zamanki şişkinliğim indi birde zayıfladım biraz kusmaktan olsa gerek cok takılmıyorum onlar iyi olsunda zaten kilo illa alıcaz hele ikiz kilosu daha bi gözümü korkutmuyo değil sizin karnınız nasıl cıktımı hiç ? Bulantı bilekliği demişsiniz işe yarıyor mu gerçekten hemen alıcam bende
Tekrar hoşgeldinizEklersen sevinirim
Yaş 38
3. Çocuk
İngiltere
11.04.2020
Merhaba canım hoşgeldin listeye eklemismiydim gozunn aydının Allahım.ne büyük mutlulukMerhaba hanımlar.. cinsiyet öğrenen var mı? Benim doktorum söyledibir kız bir erkek görünüyor dedi :))
Tamam canım bugün ilk işim ona bakmak olacak inşaallah sağolCanım bilekliği bi dene galiba işe yarıyo ya watsonsdan aldım ben rahatlattı gerçekten ilk başta pek inanmamıştım ama demekki bilimsel bi gerçekliği var yoksa bulantı bilekliği diye satmazlar.
Hazır ve nazır bekliyorummmmm cinsiyet için haydi bismillahhSaat 15.00 de kontrolüm dua edin bana kızlar bı heyecan yaptım şimdi inşallah herşey yolundadır miniğim iyidir
Valla kuzum hiç bilmiyorum kese şekillerini ama direk bebeğe baktığın zaman erkek yani baksana şu bıldırcınahadi be bende bikac video izledim smdi de kız bebe kesesi flan daha geniş sanki varmidir ki alakası
bence benimki gülce seninki gökanKız işte kız kız bananeGülce'm geliyo benim elbise alcam ben palmiye yapcam banane
Ayni sorun bende var malesef normalde cok guzel uyuyan biriyim bu hamileligimde uyku sikintisi yasiyorum ufacik sese bile uyaniyorum daha da uyuyamiyorumKızlar o kadar güzel ki ulturason goruntuleriniz bende çok özledim bebeğimi az kaldı bnde uyku hali var biraklasar hep uyurum kızımda hamileyken hep uyurdum bunda uyuyamıyorum kızım izin vermiyor sizdede uyku sorunu var mı acaba vitaminim düşük diye mi böyle
Erenler fena olur benden söylemesi.. Yeğenim dahil 3 tane tanıyorum aman diyeyim :)) Diğerlerini bilmiyorum..Kızım melisa, selin
Erkek olursa mert, batuhan, eren felan nasil
Canım selam, senin kanama alanını görünce merak ettim, büyük müydü? Keseyi sarmış mıydı? Geçti mi? Geçtiyse nasıl geçti? Beni bi aydınlatır mısın rica etsem?Maşallah canım fasulyelere. Bu da benimki kese etrafında da kanama alanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?