Asla kabul etmiyorum kız bence kiz kiz kizbence benimki gülce seninki gökanherkesinki erkek benimki kız işte kızzz
InsaAllah ama benim ilk cocugumda da boyleydim 5. Aya kadar boyle birde zofran kullaniyorum onu kullandigim halde böyleyimo kadar kotu degilim sukur, insallah sen de bi an once normale donersin. benim de agzimdaki bi igrenc tat biter
kerem dusunuyorum ben de
Bencede düşünelim tasinalım aynı ismi koyalım. Popüler bisi olmasın ama bilgili kültürlü vs anlama gelen ahlaklı bisey olsunBence isimlerini akıllı ve uslu koyalimMuhittin
Ilk çocuğun kiz olma oranı turkiyede nerd3yse %98 ondan bence hiç üzülme olurbence benimki gülce seninki gökanherkesinki erkek benimki kız işte kızzz
benim erkek olursa isim belliBencede düşünelim tasinalım aynı ismi koyalım. Popüler bisi olmasın ama bilgili kültürlü vs anlama gelen ahlaklı bisey olsun
Ilk çocuğun kiz olma oranı turkiyede nerd3yse %98 ondan bence hiç üzülme olur
Gökanın anası olacaksınAsla kabul etmiyorum kız bence kiz kiz kiz
Kız olursa da melisa koyalimbenim erkek olursa isim bellikiza hazir degilim.epey dusunuruz onu
Kiz olursa : MİHRAN
Erkek olursa :METEHAN ❤❤❤❤❤
Cunki devlet hastanesiBenim ulturason resmim de bebisim neden bukadar kucuk 10 haftalik flandi burada
Hangi test kötü cıkmış nift neymisGözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Dur hele bir canim Allah korusun daha kesinliği yok belki yanlış cikti hem değerler nasıl yaklaşımı çokmu uc nokta hemen salma lutfen kendiniGözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Aynen cok bos vakit oluyo gercektenAynen ilk gebeligimde çalışıyor olmama rağmen boş geliyordu tüm günüm. Sonra izne ayrılınca evde vakit geçmiyordu kimse olmayinca tertemizde kalıyordu ev. Bol bol kitap okuyordum diziler izliyordum egzersiz yapıyordum yine zamanı dolduramiyordum.
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımSaat 15.00 de kontrolüm dua edin bana kızlar bı heyecan yaptım şimdi inşallah herşey yolundadır miniğim iyidir
Dur bakalım birdahaki kontrole yüzde yüz belli olur biZ biraz aceleciyiz o yüzden zaman geçmiyorInat etmis baksana sen sunabak smdi iyice şüpheye düştüm ben ama
Bence kız bu fasulyeTeyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusumenfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum
ikili tarama dediginiz down sendromu varya oHangi test kötü cıkmış nift neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?