Yaa bende adı gibi ermış bilgili felan olur dedimdiErenler fena olur benden söylemesi.. Yeğenim dahil 3 tane tanıyorum aman diyeyim :)) Diğerlerini bilmiyorum..
bence de erenden uzak durYaa bende adı gibi ermış bilgili felan olur dedimdi
Bnde 11 de uyudum 2 ye kadar kızımla uyur kızımla uyanıyoruz bizde gece yatirmiyor kızım beni 2 3 kadar uyanigizBen de uyurum. Gündüz uyuyamazsam aksam 9 da pilim bitmiş olur genelde
Benim kuzenimin oğlu da Eren hem çok yaramaz hem aşırı inatçıydı. Annesini hiç emmedi daha doğduğunda başladı inatlasmayaYaa bende adı gibi ermış bilgili felan olur dedimdi
bence de erenden uzak durtanidigim butun erenler cok yaramaz
Kesinlikle vazgectimBenim kuzenimin oğlu da Eren hem çok yaramaz hem aşırı inatçıydı. Annesini hiç emmedi daha doğduğunda başladı inatlasmayaMisafirlikte annesinin babasının tepesinden inmezdi şimdi ortaokulda hala da koltuk tepesinden inmiyor
Kesinlikle kactane eren tanidiysam piskopatErenler fena olur benden söylemesi.. Yeğenim dahil 3 tane tanıyorum aman diyeyim :)) Diğerlerini bilmiyorum..
İşte tamda bugün belirttiğin gibiyim, sigara kokusu geldi burnuma ve tuvalette buldum kendimi. Midem şu an asitli yanıyor. Bir taraftan iyi bebek en azindan diyorum bir taraftanda hani bitmişti diyorumBen de aynı şeyleri birkaç gün önce yaşadım normalde enerjim hep düşük sürekli bir uyku halim var bazı günler öyle enerjik oluyorum ki kendime garip geliyorum bebeğime bir şey mi oldu diye kafamda kurmaya başlıyorum. Sonra ertesi gün yine bulantı yine halsizlik. Bir günüm bir günümü tutmuyorama belki senin bulantıların bitmiştir inşallah bir anda kesilir diyorlar ya
Bi çocuk daha olunca işler değişir tabi. Ben şimdi kendi başıma oldugum icin kafama göre takılıyorum. Hatta düşündüm ilerde hamile olunca bu kadar rahat takılamam diye :)Bnde 11 de uyudum 2 ye kadar kızımla uyur kızımla uyanıyoruz bizde gece yatirmiyor kızım beni 2 3 kadar uyanigiz
eren yerine selim tavsiye ederimKesinlikle vazgectim
Ben yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsunkizlar girmisken bisey sorayim. bulantim rahatsz edecek sekilde degil ama agzimda surekli berbat bi tat var,ama surekli
bunu yasayan var mi?
Aynen ilk gebeligimde çalışıyor olmama rağmen boş geliyordu tüm günüm. Sonra izne ayrılınca evde vakit geçmiyordu kimse olmayinca tertemizde kalıyordu ev. Bol bol kitap okuyordum diziler izliyordum egzersiz yapıyordum yine zamanı dolduramiyordumBi çocuk daha olunca işler değişir tabi. Ben şimdi kendi başıma oldugum icin kafama göre takılıyorum. Hatta düşündüm ilerde hamile olunca bu kadar rahat takılamam diye :)
AminnnnBen yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsun
o kadar kotu degilim sukur, insallah sen de bi an once normale donersin. benim de agzimdaki bi igrenc tat biterBen yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsun
kerem dusunuyorum ben de
Inat etmis baksana sen sunaValla kuzum hiç bilmiyorum kese şekillerini ama direk bebeğe baktığın zaman erkek yani baksana şu bıldırcınaben sana benim bebeği göstermiş miydim geçen hafta gittiğimde ters duruyordu Bir türlü düzleştiremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?