2021 Nisan Anneleri

Yaa bende adı gibi ermış bilgili felan olur dedimdi
Benim kuzenimin oğlu da Eren hem çok yaramaz hem aşırı inatçıydı. Annesini hiç emmedi daha doğduğunda başladı inatlasmaya Misafirlikte annesinin babasının tepesinden inmezdi şimdi ortaokulda hala da koltuk tepesinden inmiyor

İşte tamda bugün belirttiğin gibiyim, sigara kokusu geldi burnuma ve tuvalette buldum kendimi. Midem şu an asitli yanıyor. Bir taraftan iyi bebek en azindan diyorum bir taraftanda hani bitmişti diyorum

Bnde 11 de uyudum 2 ye kadar kızımla uyur kızımla uyanıyoruz bizde gece yatirmiyor kızım beni 2 3 kadar uyanigiz
Bi çocuk daha olunca işler değişir tabi. Ben şimdi kendi başıma oldugum icin kafama göre takılıyorum. Hatta düşündüm ilerde hamile olunca bu kadar rahat takılamam diye :)

kizlar girmisken bisey sorayim. bulantim rahatsz edecek sekilde degil ama agzimda surekli berbat bi tat var,ama surekli
bunu yasayan var mi?

kizlar girmisken bisey sorayim. bulantim rahatsz edecek sekilde degil ama agzimda surekli berbat bi tat var,ama surekli
bunu yasayan var mi?
Ben yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsun

Bi çocuk daha olunca işler değişir tabi. Ben şimdi kendi başıma oldugum icin kafama göre takılıyorum. Hatta düşündüm ilerde hamile olunca bu kadar rahat takılamam diye :)
Aynen ilk gebeligimde çalışıyor olmama rağmen boş geliyordu tüm günüm. Sonra izne ayrılınca evde vakit geçmiyordu kimse olmayinca tertemizde kalıyordu ev. Bol bol kitap okuyordum diziler izliyordum egzersiz yapıyordum yine zamanı dolduramiyordum .

Ben yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsun
o kadar kotu degilim sukur, insallah sen de bi an once normale donersin. benim de agzimdaki bi igrenc tat biter

Inat etmis baksana sen suna bak smdi iyice şüpheye düştüm ben ama

Teyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusum enfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum

Eklentiler

• 20200928_143446.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…