Yok atmadım doktorum söyledi %100 dedi renkliyle baktı ben kabul ettim dahada değişimi kabul etmiyorum erkek derse bi dha kavga çıkaracam muayene paramı geri alcamIkra meyraya attinmi
Canımsın sagol
Erkek bu kiz degil
AYY seni yerim yaaa hepimiz öyleyiz ben yumurta kırdım kırmızılık cikti dedim civcivli olcakti acaba ağlamaya başladım dünden beri azerbaycana hatta herşeye ağlıyorum o duygusallık ayrı kalbini acitip ağlamak ayrı onu bebegin hissediyor.diğerleri soğan doğrama gibi
Bakalim bu nasil olacak cikinca haber ver bakalim minnakaAmin canım inşallah. En çok onu merak ediyorum zaten büyüdümü hareketli mi ☺ kızım çok kuduruktu muayene esnasında döner dururdu detaylı ultrasonu çok zor yapabilmişti doktor
Aaa olcum gunleride aynı süperMesela bu kızımın ultrason fotoğrafı ve 10+6 da gitmişim tesadüf yine bugün 10+6 da gidicem
Desene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanimYok atmadım doktorum söyledi %100 dedi renkliyle baktı ben kabul ettim dahada değişimi kabul etmiyorum erkek derse bi dha kavga çıkaracam muayene paramı geri alcam
Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama deneGeçiyor mu bu duygusallık ya? Valla her şey beni ağlatabiliyor iki gündür böyle oldum, eşim de kişiselleştiriyor, küsüyor gidip uyuyor falan yemin ederim normalde çok iyi adam da bazen saçmasapan davranıyor. Hele hamileye nasıl davranılır hiç bilmiyor. Dün ağladım diye gerçek sebebi söylemiyormuşum diye küstü.
Anasına çekmiş deriz bizde napalm küçük atarlı bi bebeDesene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanimbeyzade olsaydı erkek gibi kiz olurdu sonuçta doktora göre ilk erkekti
Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama dene
Kız belli topacik oluyor bende anlamıyorum 9+5 'te bebek okadar buyuktuki ekranda çoğunuza bakıyorum öyle değil. Acaba çok mu yakınlaştırdı ee ilk haftalar küçük nokta veriyordu istese yakinlastirmaz mıydı başkasının ultrasonununu gosterdi banaMesela bu kızımın ultrason fotoğrafı ve 10+6 da gitmişim tesadüf yine bugün 10+6 da gidicem
Herkes aynı şeyi yazmış sanırım bulantıyı geçiriyor ama mide ağrısı yapıyorAynen bendeoğlum cok istemese hiç cesaret edemezdim.
Prilam ben de işe yaradı. Gündüz alınca cok uyku yapıyor. Gece alınca sikinti yaşamadım. Yalniz mide ağrım oluyor. Aklima bundan olabileceği gelmemişti.
Valla doktorumda erkege benziyor ama henüz erken demişti sonraki kontrolde kız dedi ayrıntılı ultrasonda da kiz diye onaylandi ve bir kızım varAaa olcum gunleride aynı süperama bu bebe erkek
Belki iri bir bebek olacak nerden biliyorsunKız belli topacik oluyor bende anlamıyorum 9+5 'te bebek okadar buyuktuki ekranda çoğunuza bakıyorum öyle değil. Acaba çok mu yakınlaştırdı ee ilk haftalar küçük nokta veriyordu istese yakinlastirmaz mıydı başkasının ultrasonununu gosterdi bana
Hayır kabul etmiyorum hiç benzemiyorlar smdi kız dersem benimki ne olcakValla doktorumda erkege benziyor ama henüz erken demişti sonraki kontrolde kız dedi ayrıntılı ultrasonda da kiz diye onaylandi ve bir kızım var
Yok iri bir pipi olabilirBelki iri bir bebek olacak nerden biliyorsunerkek bence seninki
Aynen 12+3 suan minnoşum
Merhaba 12+3 ken ikili için mi gideceksiniz.Çarşamba günü 12+3 de gideceğim ben de doktora. Seninkini görünce bir garip oldum valla. Öyle duygulandım kiSanki zaman geçmiyor çarşamba gelseydi artık
Aynen zaman gecmiyo gercekten ama bizimkilerde cok hızlı büyüyo minik cocuklarÇarşamba günü 12+3 de gideceğim ben de doktora. Seninkini görünce bir garip oldum valla. Öyle duygulandım kiSanki zaman geçmiyor çarşamba gelseydi artık
Evet hem 3 haftalık genel kontrol hem de ikili olacakMerhaba 12+3 ken ikili için mi gideceksiniz.
İyi olsunlar sağlıkla büyüsünler de sabrederiz artık şunun şurasında 2 gün kaldı dayanıyorumAynen zaman gecmiyo gercekten ama bizimkilerde cok hızlı büyüyo minik cocuklar
aynen canım benim herşey güzel olacak inşallahİyi olsunlar sağlıkla büyüsünler de sabrederiz artık şunun şurasında 2 gün kaldı dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?