2021 Nisan Anneleri

Geçiyor mu bu duygusallık ya? Valla her şey beni ağlatabiliyor iki gündür böyle oldum, eşim de kişiselleştiriyor, küsüyor gidip uyuyor falan yemin ederim normalde çok iyi adam da bazen saçmasapan davranıyor. Hele hamileye nasıl davranılır hiç bilmiyor. Dün ağladım diye gerçek sebebi söylemiyormuşum diye küstü.

Yok atmadım doktorum söyledi %100 dedi renkliyle baktı ben kabul ettim dahada değişimi kabul etmiyorum erkek derse bi dha kavga çıkaracam muayene paramı geri alcam
Desene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanim beyzade olsaydı erkek gibi kiz olurdu sonuçta doktora göre ilk erkekti
Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama dene

Desene renkleriyle baktı ALLAH seni hafi hayırlı olsun Gülce hanim beyzade olsaydı erkek gibi kiz olurdu sonuçta doktora göre ilk erkekti

Geçer canim biraz çikolata ye duygualrini düzenler saçma gelecek ama dene
Anasına çekmiş deriz bizde napalm küçük atarlı bi bebe 9unda cagirdi tekrar bakalm sürpriz yapcakmi o deil de benm adam şaşırdı yazık ikide bir paylaşım yapiyo planlar değişti kızmış yok yok erkekmiş flan

Mesela bu kızımın ultrason fotoğrafı ve 10+6 da gitmişim tesadüf yine bugün 10+6 da gidicem
Kız belli topacik oluyor bende anlamıyorum 9+5 'te bebek okadar buyuktuki ekranda çoğunuza bakıyorum öyle değil. Acaba çok mu yakınlaştırdı ee ilk haftalar küçük nokta veriyordu istese yakinlastirmaz mıydı başkasının ultrasonununu gosterdi bana

Eklentiler

• 20200922_144835.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 37
Herkes aynı şeyi yazmış sanırım bulantıyı geçiriyor ama mide ağrısı yapıyor

Belki iri bir bebek olacak nerden biliyorsun erkek bence seninki

Valla doktorumda erkege benziyor ama henüz erken demişti sonraki kontrolde kız dedi ayrıntılı ultrasonda da kiz diye onaylandi ve bir kızım var
Hayır kabul etmiyorum hiç benzemiyorlar smdi kız dersem benimki ne olcak

Çarşamba günü 12+3 de gideceğim ben de doktora. Seninkini görünce bir garip oldum valla. Öyle duygulandım ki Sanki zaman geçmiyor çarşamba gelseydi artık
Aynen zaman gecmiyo gercekten ama bizimkilerde cok hızlı büyüyo minik cocuklar

Kızlar o kadar güzel ki ulturason goruntuleriniz bende çok özledim bebeğimi az kaldı bnde uyku hali var biraklasar hep uyurum kızımda hamileyken hep uyurdum bunda uyuyamıyorum kızım izin vermiyor sizdede uyku sorunu var mı acaba vitaminim düşük diye mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…