Poc kemiğini görmek gerekiyor sivri bisey varsa erkek yoksa kiz inan seninki bisi gösteriyor kocaman kafasını çekene kadar altı çekseydi doktor bile gorememisAynen 12+3 suan minnoşum
Bu kaynana olunca geline ne eder kim bilirAynen aynen bak sesi cıkmıyo erkek anası olacakya ağırlıgı var suan
Bizde suan zoom dayiz dersimiz ingilizce.ogretmen turkce konusmuo hic anlamiyom ama dinliyom karnimdaki ingilizce konusarak dogar belkiHainler çocuğumun eBa dersi var ona bi yandan kahvaltı yaptiriyorum
Bizde suan zoom dayiz dersimiz ingilizce.ogretmen turkce konusmuo hic anlamiyom ama dinliyom karnimdaki ingilizce konusarak dogar belki
Valla diyo cok kötü pozisyonda sorma sakın cinsiyetiPoc kemiğini görmek gerekiyor sivri bisey varsa erkek yoksa kiz inan seninki bisi gösteriyor kocaman kafasını çekene kadar altı çekseydi doktor bile gorememis
Sorma az once ogretmenle ingilizce sarki soledik ilk okuldada bize bu sarkiyi ezberlettiler meb mufredati yillardir degismemis bunu gormus oldukKucagimda tava bir yandna yemek yediriyorum hahah
Bu hafta ne konuşursan hissediyor muş bilincine kaydediyormusçocuk bi doğuyormuş hello mammm
Benim kiz 3.sinifta valla ingilizce I you falandan başlarken bunlar günaydın iyi akşamlar sonra bisiler geçtiler lan çocuk okumayı bilmiyor I 'aM diyecek mesela i am diyorSorma az once ogretmenle ingilizce sarki soledik ilk okuldada bize bu sarkiyi ezberlettiler meb mufredati yillardir degismemis bunu gormus olduk
Bak hala kafasında kuruyo11+0 den gunaydinbn 11 +0 se tabi
Bende attım kızımın kızımın ultrason fotoğrafını karşılaştır bakalım benziyormuEki Görüntüle 2697527 Buda kız bebe tanıştırayımatmismiydim emin olamadım net problemi yasiyom bu ara
Bende attım kızımın kızımın ultrason fotoğrafını karşılaştır bakalım benziyormuEki Görüntüle 2697527 Buda kız bebe tanıştırayımatmismiydim emin olamadım net problemi yasiyom bu ara
Canımsın sagolBak hala kafasında kuruyokız dedim ya sna duruşuyla alakalı farklı cikiyo diye benm olculenleri yazdiydim bu sefer boylu boyunca yatarken yakaladı büyük çıktı seninkide öyle olcak bak
Erkek bu kiz degilEki Görüntüle 2697527 Buda kız bebe tanıştırayımatmismiydim emin olamadım net problemi yasiyom bu ara
AYY seni yerim yaaa hepimiz öyleyiz ben yumurta kırdım kırmızılık cikti dedim civcivli olcakti acaba ağlamaya başladım dünden beri azerbaycana hatta herşeye ağlıyorum o duygusallık ayrı kalbini acitip ağlamak ayrı onu bebegin hissediyor.Günaydın kızlar dün gece çok ağladım ya şimdi de vicdan azabı çekiyorum bebeğimi strese mi soktum ben diye. Annemle konuşmuyorum en çok onun etkisi oldu sanırım ama masterchefde elenen Celal’in hayalleri yıkıldı diye bile ağlıyordum en son duramadım. Kendimi yalnız hissettim bi sizinle paylaşmak istedim. Sizi tanımadan sevdim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bakın bunu yazarken de gözüm doldu. Normal mi bu kadar ağlamak ya.
Anneni özlemişsin sen celalde bahane olmuş bence canımGünaydın kızlar dün gece çok ağladım ya şimdi de vicdan azabı çekiyorum bebeğimi strese mi soktum ben diye. Annemle konuşmuyorum en çok onun etkisi oldu sanırım ama masterchefde elenen Celal’in hayalleri yıkıldı diye bile ağlıyordum en son kucağımıza alı
Kız işte kız kız bananeCanımsın sagol
Erkek bu kiz degil
AYY seni yerim yaaa hepimiz öyleyiz ben yumurta kırdım kırmızılık cikti dedim civcivli olcakti acaba ağlamaya başladım dünden beri azerbaycana hatta herşeye ağlıyorum o duygusallık ayrı kalbini acitip ağlamak ayrı onu bebegin hissediyor.diğerleri soğan doğrama gibi
Anaa dur bulayimBende attım kızımın
Bende attım kızımın kızımın ultrason fotoğrafını karşılaştır bakalım benziyormu
Ikra meyraya attinmiKız işte kız kız bananeGülce'm geliyo benim elbise alcam ben palmiye yapcam banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?