2021 Nisan Anneleri

Kucagimda tava bir yandna yemek yediriyorum hahah

Bu hafta ne konuşursan hissediyor muş bilincine kaydediyormus çocuk bi doğuyormuş hello mammm
Sorma az once ogretmenle ingilizce sarki soledik ilk okuldada bize bu sarkiyi ezberlettiler meb mufredati yillardir degismemis bunu gormus olduk

Sorma az once ogretmenle ingilizce sarki soledik ilk okuldada bize bu sarkiyi ezberlettiler meb mufredati yillardir degismemis bunu gormus olduk
Benim kiz 3.sinifta valla ingilizce I you falandan başlarken bunlar günaydın iyi akşamlar sonra bisiler geçtiler lan çocuk okumayı bilmiyor I 'aM diyecek mesela i am diyor tamamen ezbere kodlamaya dayalı artik

O deil de kızlar bisey sorcam şimdi altta yaziyo ya şu kadar cm şu kadar gr flan diye bizim doktor 4 cm 30_35 gr hatta 40 civarı flan dedi burdaki mi az yaziyo standart bu mu benm doktor azıcık abarttı mi yoksa bebe şişko mu ben anlamadim

Günaydın kızlar dün gece çok ağladım ya şimdi de vicdan azabı çekiyorum bebeğimi strese mi soktum ben diye. Annemle konuşmuyorum en çok onun etkisi oldu sanırım ama masterchefde elenen Celal’in hayalleri yıkıldı diye bile ağlıyordum en son duramadım. Kendimi yalnız hissettim bi sizinle paylaşmak istedim. Sizi tanımadan sevdim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bakın bunu yazarken de gözüm doldu. Normal mi bu kadar ağlamak ya.

Bak hala kafasında kuruyo kız dedim ya sna duruşuyla alakalı farklı cikiyo diye benm olculenleri yazdiydim bu sefer boylu boyunca yatarken yakaladı büyük çıktı seninkide öyle olcak bak
Canımsın sagol
Eki Görüntüle 2697527 Buda kız bebe tanıştırayım atmismiydim emin olamadım net problemi yasiyom bu ara
Erkek bu kiz degil
AYY seni yerim yaaa hepimiz öyleyiz ben yumurta kırdım kırmızılık cikti dedim civcivli olcakti acaba ağlamaya başladım dünden beri azerbaycana hatta herşeye ağlıyorum o duygusallık ayrı kalbini acitip ağlamak ayrı onu bebegin hissediyor. diğerleri soğan doğrama gibi

Anneni özlemişsin sen celalde bahane olmuş bence canım hormonlar yükseliyor bu iniş çıkışlar normal ama üzme kendini bu kadar

Kız işte kız kız banane Gülce'm geliyo benim elbise alcam ben palmiye yapcam banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…