- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Bence kendini koyverme hemen sakin ol iyi düşün iyi olsun yaşla falan oranlıyorlarmış olumsuzluk cıkıpta dogumdan sonra bir olumsuzluk olmayan bir sürü bebek var için rahat edecekse yaptır testleri ama bu yüzden ben testlere karsıyım işte anneyi huzursuz ediyo bişey olmayacaksa da olacak böyle hemen bi abdest alıp kur an okumanı tavsiye ederim emin ol iyi gelecek salma kendini lütfenGözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglumDur hele bir canim Allah korusun daha kesinliği yok belki yanlış cikti hem değerler nasıl yaklaşımı çokmu uc nokta hemen salma lutfen kendini
Bence kiz gibi sırtı dönük ama sivrilik yokTeyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusumenfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum
Bunu pozitif yada negatif die soyleyemezler ki yuzdelik dilim verirler ve buda hic guvenilir bi sonuc degildir kendini hemen paralama bu testi sirf buyuzden yaptirmak istemiorm cok kisiye ihtimal yuksek diyip gebeligi zehir ediyolar sakin ol stres yapma benceDown sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
bi üst test yapilacak bakalim insallah onda birsey cikmaz. Birden böyle duyunca kötü oldumBence kendini koyverme hemen sakin ol iyi düşün iyi olsun yaşla falan oranlıyorlarmış olumsuzluk cıkıpta dogumdan sonra bir olumsuzluk olmayan bir sürü bebek var için rahat edecekse yaptır testleri ama bu yüzden ben testlere karsıyım işte anneyi huzursuz ediyo bişey olmayacaksa da olacak böyle hemen bi abdest alıp kur an okumanı tavsiye ederim emin ol iyi gelecek salma kendini lütfen
Gecen hafta erkek diyodun bu hafta kiz oldu usağim la kafami buluyonBence kiz gibi sırtı dönük ama sivrilik yokgeçmiş olsun canimmn
Saglikla gelsin insallah haftaya netlesir umarim kizmi erkekmi ikraya da attim bakalimBence kız bu fasulye
Stres yapma inşallah bir şey olmayacakikili tarama dediginiz down sendromu varya o
test sonucu down sendromu yönünde 800 de 1 cikabiliyo falan deedi iste kafam durdu sonra duymadim ama tekrar kan tahlili yapmamiz lazim nifty diyoruz buna ve daha detayli dediBunu pozitif yada negatif die soyleyemezler ki yuzdelik dilim verirler ve buda hic guvenilir bi sonuc degildir kendini hemen paralama bu testi sirf buyuzden yaptirmak istemiorm cok kisiye ihtimal yuksek diyip gebeligi zehir ediyolar sakin ol stres yapma bence
insallah canim bakalim bu nifty testi nasil cikacak.Stres yapma inşallah bir şey olmayacak
İki arkadaşım farklı illerde iki ay olmuştur doğum yapalı yüksek risk dediler şükür hiç bir şey yok bebeklerde
Cevremde down sendromu diyipde sağlıklı doğanlar var. Ve bu zamanlar da saysı o kadar çok ki. Sırf bu yüzden yaptırmak istemedim. En güzel zamanları zehir ediyolar. Bence kafana takma. Bak arastır sende görceksin.test sonucu down sendromu yönünde 800 de 1 cikabiliyo falan deedi iste kafam durdu sonra duymadim ama tekrar kan tahlili yapmamiz lazim nifty diyoruz buna ve daha detayli dedi
Yaş kaçtı canım isviçredeydin demibi üst test yapilacak bakalim insallah onda birsey cikmaz. Birden böyle duyunca kötü oldum
800 de 1 ciktigi icin uzuldun mesela soyle dusun 5 binde bir yada yuz binde 1 ciktiginda icin daha mi rahat olacak o 1 ihtimal herturlu senin bebegin olabilir oyuzden uzme kendini lutfen rahat ol Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallahtest sonucu down sendromu yönünde 800 de 1 cikabiliyo falan deedi iste kafam durdu sonra duymadim ama tekrar kan tahlili yapmamiz lazim nifty diyoruz buna ve daha detayli dedi
Valla psikolojik oluyorsun diyen oldu bana..Bunu diyenin de hamileliğini biliyorum yani.Sanki mide bulantısı aşık olunacak birşey de.. Mal arar mısın okadar çok ki..Seni okadar iyi anlıyorum ki.Herkes bitecek diyor ama yaşarken insana sonsuza kadar sürcekmiş gibi geliyo.Bide aa biraz pozitif ol ama yemek yemende lazım diyenler var onların azının ortasına tekme atasın geliyo.Ben istemezmiyim canımın bişey istemesini, iştahla yemek yemeyi, bulantım olmadan kendi işlerimi halledebilmeyi.Çoğu zaman gece bulantıdan uyuyamıyorum sanki midem değil de kafamdan ayak ucuma kadar tüm organlarım bulanıyor gibi.Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.
İlk veya ikinci ile alakası yok bence.. Benim kızımda da çok oldu ama aradan yıllar geçtiği için mi bilmem sanki bunda daha çok gibi geliyor.. İlk kaybettiğim bebeğimde de olmuştu. Her gebelik farklı diyorlar ya keşke bulantı açısından bu bari iyi olaydı :)Benim tüp bebek ile oldu bu ilk hamileliğim doktorum ilk kontrolde hamileliğin tadını çıkar artık güzel bi süreç demişti hiç böyle hayal etmemiştim gezerim gönlümce fln diye düşünüyodum.Ama bulantı ilk hamilelikle de alakalı biraz sanırım ikinci hamilelikte pek olmuyomuş
2li tarama için özel ayrı ücret alıyor mu ?
Geçen gün dinlediğim bir videoda dedi sanırım.. Ebelerin o kontrolü yapması bizim işimize yarıyor açıklığın artmasına yardımcı oluyorlar demişti doktor.Canım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..
Azze Kotu bisey değil canim evde sandino çektiğin bilinçli olduğum sürece doğum kolay.
Elini 2 yapıp açıklığa bakıyorlar yani rahmin a
kc santim açılmış evde cekersen hiç bakmiyorlar insallah o günleri görüp birbirimize destek oluruz
Bulantı hafifledi gibi ama ben ne yersem yiyeyim son lokması boğazımda kalıyor gibi bir his var bende hep.. O da gayri ihtiyari öksürme hissi ve bulantı artmasına sebep oluyor.kizlar girmisken bisey sorayim. bulantim rahatsz edecek sekilde degil ama agzimda surekli berbat bi tat var,ama surekli
bunu yasayan var mi?
Çok geçmiş olsun canım.Teyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusumenfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum
ikili tarama dediginiz down sendromu varya o
Bitse bir türlü bitmese bir türlüİşte tamda bugün belirttiğin gibiyim, sigara kokusu geldi burnuma ve tuvalette buldum kendimi. Midem şu an asitli yanıyor. Bir taraftan iyi bebek en azindan diyorum bir taraftanda hani bitmişti diyorum
Canım pozitif diye bişey yok oran vardır oran verirler yüzde bir onda bir işte onbinde bir gibi seninki kaç acaba mesela halamın ve yeğenimin yüzde birdi doktor ayrıntılı ultrasona göndermişti hatta orda amniyosentez önermişlerdi falan ama yaptırmadı ayrıntılıda sağlıklı cıktı sağlıklıla doğdu. Bide benim sonucumdada biyokimyasal risk yüksek cıkmış ondan 3 lü önerdi bakalım ne olacak kesin bet sonuç vermez yani. Gecen bi arkadaşımla konustuk bütün testleri amniyosentez dahil yüksek risk cıkmıs ama cocuk sağlıklı doğmuşDown sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
Bencede yaptırmalısın tabi yine sen bilirsin ama en azından için rahatlarEki Görüntüle 2697702
Geldik kontrolden ya çok güzeldi kıpır kıpır bı türlü durmadı yerinde ekrana dönüp baktı bir aradoktorda minicik ama çok hareketli dedi. İkili taramayı yaptır diye tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?