2021 Nisan Anneleri

Bencede yaptırmalısın tabi yine sen bilirsin ama en azından için rahatlar
Perinatologa yönlendirdi sadece down sendromu hakkinda risk yüzdesi belirliyor diye düşünme kan akımına da bakılacak dedi. İstiyorsan kan verme sadece ölçümlerini kan akışını kontrol etsinler dedi. 16 Ekim gibi randevu al baktır dedi. Benim serklaj olmam gerekecek seklaj öncesi herhangi bir sorun var mı yok mu görmek istiyor açıkçası onun için yaptır diyor yaptırıcam mecbur.

Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
Ya şimdi okuyabiliyorum yeni geldik hastaneden. Hemen panikleme canım sakin ol o testler belli bir yüzde veriyor yani riskli çıkıp bir sorun olmadan doğum yapanda çok var. Benim kızımda kordonunda kist görmüştü doktor neler söylediler beslenemezse kordondaki akışta sorun olursa gelisemezse falan diye cok şükür bir sorun olmadı. Yaptır testi için rahat etsin

Aynen doktorun önerdiyse yaptır bende ikili yaptırdım daha yaptırmam diyodum doktorum 16 da 3 lü test önerdi içimiz rahat etsin dedi yaptırıcam ama bebişim iyidir içim rahat

Aynen doktorun önerdiyse yaptır bende ikili yaptırdım daha yaptırmam diyodum doktorum 16 da 3 lü test önerdi içimiz rahat etsin dedi yaptırıcam ama bebişim iyidir içim rahat ☺
Doktoruma güveniyorum onun için kabul ettim zaten. Bugün gördüm ya çok huzurluyum. Ama her doktor kendi yapıyor muayene esnasında bu hastanede perinatoloğa yönlendiriyorlar o ilginç geldi.

Teyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusum enfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum
Geçmiş olsun iyi ki gitmişsin, azcık görmüşsün ama en azından kafan rahatladı birazcık. Kafa yapısı ve kuyruk sokumundaki çıkıntı yüzünden erkek gibi geldi bana.
Gözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Ahhh canım ne kadar üzülüyorsundur sıkma canını. Çünkü bu %100 olan bir sonuç değil ve çoğu da yanlış çıkıyor.
Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
Nifty test kesin sonuç veren testti galiba onun sonucunu alıncaya kadar rahat olmaya çalış eminim kötü bir şey çıkmayacak
Bitse bir türlü bitmese bir türlü annelik daha karnına düştüğü an yavrun için endişe etmekmiş meğerse ❤
Kesinlikle doğduğu zaman hele daha bambaşka duygulara bürünüyor insan logusalik zamani özellikle sinek konsa kiyameti koparasin geliyor ❤

ben de bu testlerin yanılma oranlarını görüp, araştırdigim için yaptirmama taraftariyim. Sadece 20 haftadan sonra yapilan ayrıntılı ultrasonu yaptırırım tekrar. Çünkü bu süreçleri stres içinde geçirmek istemiyorum net olmayan bir şey için.

Saol cnm valla 3 gundur agrim olunca enfeksiyon sandm ama cok yogun kum dokuyosun kanama bile gorebilirsin dedi doktor insallah atlatirim hemen sadece bol su ic yapicak baska bisi yok dedi

Teyzeleri biz geldik 10+6 ciktik ultrosnda ve ben kum dökuyormusum enfeksiyondan degil kumdanmis haftaya sali yada carsamba ikili teste gel dediler hadi bakalim yine gonderin tahminleri busefer 10 sn ye filan bakti sinir oldum
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bir an önce. Pek bişey anlamıyorum ama görünce hissettiğim erkek gibi

Doktoruma güveniyorum onun için kabul ettim zaten. Bugün gördüm ya çok huzurluyum. Ama her doktor kendi yapıyor muayene esnasında bu hastanede perinatoloğa yönlendiriyorlar o ilginç geldi.
Aynen bizimde bi doktor ikili için ya radyolog yada perinatologa gönderiyomuş her doktorun farklı sistemi var işte

Doktor ısrar edince tamam dedim bende. Ama çok geç tarih verdiler zaten. Aslında yaptırmayı düşünmüyodum

Selam teyzoşlar bizim fotoğrafımıZ böyle doktor çıkıntı yok şuan kız görünüyor dedi ama daha minik 11+1 değişebilir de dedi. Bu fotoğraftan cinsiyet tahmini ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 03D15C69-04C6-4A2A-9F13-FB351D15CC28.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 62
Kadın diyor 12 13 kesin
Anket yapsana cinsiyet için

ikili tarama dediginiz down sendromu varya o
Sakın canını sıkma. O testler çok yanıltıcı. Benim oğlumda test sonucu o kadar kötüydü ki ağlamaktan hem kendimi hem bebeğimi mahfettim. Karnımdan su almayı teklif ettiler kabul etmedim, çünkü her ne olursa olsun doğuracaktım.sonuç çok sağlıklı bir oğlum oldu. Lütfen gönlünü ferah tut ve dua et.. benimde perşembe çıkacak sonuç ve eminim aynı şeyle karşılaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…