2021 Nisan Anneleri

Sadece yaş riski varsa bence de yeni bir teste gerek yok.Ben aslında bu testlere karşı değilim ama doktorum ben yaptırmak istiyorum dediğim halde gerek yok dedi halbuki ikili üçlü test yerine direkt nipt testi istemiştim kesinliği yok boşver dedi.Ama yaptıranları gördükçe de içim içimi yiyor ne yapacağımı şaşırdım.randevum ayın 15ine.zorla yaptırmaya çalışacağım tabi o zamana kadar düşüncem değişmezse.

Benim kizimda 2013 mart dogumlu❤ Tabi ben ozmnlar bilmiordum bole topikler olduugnu

Aynen benimde kardeşim özelde calısıyo hem fazla calısıyo hemde izne gec cıkıyo yani kamudakinin cocukta özeldekinin değilmi kesinlikle haksızlık yani katılıyorum
Ben ozelde calisiyoum ama yazi geldi 24te evden calismaya 32 de izne ayrilacaksiniz diye hos oylede 1.5 ayimizi yicekler ama bence sirketle ilgili her sirket uygulamiyor belkide.

Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
O bir tarama testi pozitif cikamazki anca olma orani yuksek cikmis olabilir ama o yas a irka bir suru seye gore degisyor.Illa var demek deil olma olasiligi yani.

Çocuğuma okulistikden bi gelecek ve geçmiş tekrarı yaptırdım yarın fen le ingilizce var birazdan da mısırımı patlatcam gelsin yasak elma
Ahhh yildiz hastasiyim Esim hayatta dizi izlemez ama yildiz var diyince benden once kanali aciyorvirusden önceki bolumlerde cok guluyorduk ama suan tam o tadi alamiyoruz yine de izliorz

Selam kizlar yazdiklarinizi simdi okudum cok tesekkürler seviyorum sizi ya doktorum bizzat aradi okadar sansliyimki böyle bir doktora gittigim icin. Test sonucu yasindan dolayi falan böyle cikmasi normal ama sakin stres yapma detayli ultrasyonda down belirtisi hicbirsey görmedim oglun olmasi gerekenden cok daha iyi ve saglikli hareketleri burun kemigi ense kalinligi böbrek ve mide hepsi gayet iyiydi bu sadece kagit üzerinde yazan önemsiz birsey olarak düsün nifty testi de öyle bir durumun olmadigini gösterecek ben inaniyorum dedi. icim cok rahatladi mutlu oldum ohh bee

inan bana masterchefte elenen celal 'e bende agladim dun hungur hungur ondan once naim suleymanoglunun filmine deli gibi aglamistim ben de yurtdisindayim esimle kendimi asiri yalniz hissediyorum seni cok iyi anliyorum bak biraz daha yazarsam simdi de aglayasim gelio sana sarilip :)

Hafta olarak bende olan arkadaşlar 11+1 deyim iki gündür ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Sanki regl sancısı gibide. 2012 nin bu zamanları hamileydim hemde yine aynı aylar ama hiç birşey hatırlamıyorum. Benzer şeyler oluyormuydu bu haftalarda.

Ben yogun kasik ve bel agrisi sikayetiyle gittim birde akıntım afedersin cok koyuydu kuk dökuyormusum normal sartlarda buntarz hafif agrilar oluyormus rahim buyudugu icin ama devam ederse idrar yolu enfeksiyonuna baktir cnm

Ayyyy öğlen üzüntüden ağladım şimdide sevinçten ağlıyorum çok şükür
Merhaba hoşgeldiniz bende 11+0 im adet günümüz geldi 26 27si adet olcakti ondan yani resmen adet ağrısı cekiyorum hatta lekemde geldi kızımda yaşamadım ama babannem 9 ay boyunca lekelenirmisbende de işte bakalim
Idrar yolu enf da var bende

Merhaba kızlar ikili tarama sonucum yeni elime ulaştı düşük risk çıktı çok şükür bu testten cinsiyet anlaşılıyormuş güya neresinden anlaşılıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…