- 28 Eylül 2020
- 4
- 14
- 3
- 46
TeşekkürlerBen yogun kasik ve bel agrisi sikayetiyle gittim birde akıntım afedersin cok koyuydu kuk dökuyormusum normal sartlarda buntarz hafif agrilar oluyormus rahim buyudugu icin ama devam ederse idrar yolu enfeksiyonuna baktir cnm
TeşekkürlerAyyyy öğlen üzüntüden ağladım şimdide sevinçten ağlıyorum çok şükür
Merhaba hoşgeldiniz bende 11+0 im adet günümüz geldi 26 27si adet olcakti ondan yani resmen adet ağrısı cekiyorum hatta lekemde geldi kızımda yaşamadım ama babannem 9 ay boyunca lekelenirmisbende de işte bakalim
Idrar yolu enf da var bende
Canım üzülme bende çok inanmıyorum o testlere içini ferah tut dua et bizde edeceğizikili tarama dediginiz down sendromu varya o
Hadi gözün aydınMerhaba kızlar ikili tarama sonucum yeni elime ulaştı düşük risk çıktı çok şükürbu testten cinsiyet anlaşılıyormuş güya neresinden anlaşılıyor acaba ☺
Aynen aynen 50 alti erkek 50 ustu kiz yada tam tersiHadi gözün aydınbhcg değeri olması lazm 50 altı 50 üstü flan biseyler vardı ama hangisi hangisi bilmiom
Onu bulamadım ben hangi değer ki oHadi gözün aydınbhcg değeri olması lazm 50 altı 50 üstü flan biseyler vardı ama hangisi hangisi bilmiom
Ayrıca akıntı artmais normal mis bugün ebem aradı yinede bir idrar testi yaptirTeşekkürlergeçen ay tam regl zamanı lekelenme yaşamıştım. Aman ne pimpirik yaptım 9 ay bunu yaşamak korkunç
Merhaba erkek galinaMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Bugün ikili test yaptırdım 11+3'te. Cinsiyet tahmininde bulunalım mı
Eki Görüntüle 2697838
Kuzum benimm bende ayni sekil harap ettim kendimi bide dr dediki cok güzel formlu bir bebegin var ben bayildimm ilk oglundan daha iyi vucutlu güldürdü beniAyyyy öğlen üzüntüden ağladım şimdide sevinçten ağlıyorum çok şükür
Merhaba hoşgeldiniz bende 11+0 im adet günümüz geldi 26 27si adet olcakti ondan yani resmen adet ağrısı cekiyorum hatta lekemde geldi kızımda yaşamadım ama babannem 9 ay boyunca lekelenirmisbende de işte bakalim
Idrar yolu enf da var bende
Canim benim bugün yasadigim stres varyaaaa cinsiyeti artik hicc düsünmeyin zamani geldiginde ögreneceksiniz yeterki saglikli olsun saglikla gelsin.Merhaba kızlar ikili tarama sonucum yeni elime ulaştı düşük risk çıktı çok şükürbu testten cinsiyet anlaşılıyormuş güya neresinden anlaşılıyor acaba ☺
sagol canim benim. Yavrum saglikla dogsunda valla gerisi önemli degil. insallah nifty testindede birsey cikmayacakCanım üzülme bende çok inanmıyorum o testlere içini ferah tut dua et bizde edeceğiz
İnşaallah canım doktorun öyle dedikten sonra korkma canımsagol canim benim. Yavrum saglikla dogsunda valla gerisi önemli degil. insallah nifty testindede birsey cikmayacak
masallah ne güzel cekilmis kuzucuk. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Eki Görüntüle 2697838
Merhaba hoşgeldin aramıza bende bebeğini erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Eki Görüntüle 2697838
Yaa ne iyiymiş doktorun bak ne güzel şeyler söylemiş doğru söylüyor o yüzde tek başına birşey ifade etmiyor ölçümleriniz normalmis çok şükür telaşlanma bebeğini de strese sokma lütfen herşey güzel olacakKuzum benimm bende ayni sekil harap ettim kendimi bide dr dediki cok güzel formlu bir bebegin var ben bayildimm ilk oglundan daha iyi vucutlu güldürdü beni
stresten bugünki bebissleri görmedim kontrol nasil gecti büyümüsmüydü minnak anlat:)Merhaba hoşgeldin aramıza bende bebeğini erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah
Ben bugün gittim ikili test için kan verdim, foktor usg baktı cinsiyeti kesin olarak 20. Haftada söylecekmiMerhaba hanımlar.. cinsiyet öğrenen var mı? Benim doktorum söyledibir kız bir erkek görünüyor dedi :))
Canım ikili test sonucu için hiç üzülme, oranı yüksek çıkıp sağlıklı bebekleri olan o kadar çok insan var ki. Nifty testi yaptır sonuç ikili teste göre daha güvenilirdir.Gözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Benim dpktorum şuan herşey çok güzel gifiyor, inşallah böyle devam eder. İkili test sonucu çıkınca da konuşuruz ama çok doğru sonuç vermiyor sanırım ki amniyosentez yaptırabiliriz istersen dedi.Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
Her şeyden önemlisi sağlıklı olması ama bence erkekMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanımtahmini doğum tarihi 19 nisan şehir Zonguldak yaş 27 ilk çocuk olacak kısmetse
Eki Görüntüle 2697838
Ay dünden beridir cok gergin ve duygusaldim üstüne buda eklenince aglama krizine girdim yavrumu üzmüs olabilirim bugün ama doktorum sagolsun gercekten okadar yogunlugunun arasinda böyle bir jest yapmasi cok güzel cok mutlu oldumYaa ne iyiymiş doktorun bak ne güzel şeyler söylemiş doğru söylüyor o yüzde tek başına birşey ifade etmiyor ölçümleriniz normalmis çok şükür telaşlanma bebeğini de strese sokma lütfen herşey güzel olacak ❤
Sorma canım büyümüşte kıpır kıpır hareketlenmis bilestresten bugünki bebissleri görmedim kontrol nasil gecti büyümüsmüydü minnak anlat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?