2021 Nisan Anneleri

Ben yogun kasik ve bel agrisi sikayetiyle gittim birde akıntım afedersin cok koyuydu kuk dökuyormusum normal sartlarda buntarz hafif agrilar oluyormus rahim buyudugu icin ama devam ederse idrar yolu enfeksiyonuna baktir cnm
Teşekkürler dediğin gibi akıntı var kokusuz ama sürekli tuvalete gidiyorum. Çamaşır günde 2 kez bile değiştiriyorum yetmiyor her tuvalete gidişimde tuvalet kagıdıda koyuyorum. Yarında devam ederse gideyim

Teşekkürler geçen ay tam regl zamanı lekelenme yaşamıştım. Aman ne pimpirik yaptım 9 ay bunu yaşamak korkunç

Merhaba kızlar ikili tarama sonucum yeni elime ulaştı düşük risk çıktı çok şükür bu testten cinsiyet anlaşılıyormuş güya neresinden anlaşılıyor acaba ☺
Hadi gözün aydın bhcg değeri olması lazm 50 altı 50 üstü flan biseyler vardı ama hangisi hangisi bilmiom

Teşekkürler geçen ay tam regl zamanı lekelenme yaşamıştım. Aman ne pimpirik yaptım 9 ay bunu yaşamak korkunç
Ayrıca akıntı artmais normal mis bugün ebem aradı yinede bir idrar testi yaptir diğer ay bakalim lekelencezmi ilk 13 temmuzda normal adetimi oldum ağustos eylül lekelendim

Kuzum benimm bende ayni sekil harap ettim kendimi bide dr dediki cok güzel formlu bir bebegin var ben bayildimm ilk oglundan daha iyi vucutlu güldürdü beni

Merhaba kızlar ikili tarama sonucum yeni elime ulaştı düşük risk çıktı çok şükür bu testten cinsiyet anlaşılıyormuş güya neresinden anlaşılıyor acaba ☺
Canim benim bugün yasadigim stres varyaaaa cinsiyeti artik hicc düsünmeyin zamani geldiginde ögreneceksiniz yeterki saglikli olsun saglikla gelsin.

masallah ne güzel cekilmis kuzucuk. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Merhaba hoşgeldin aramıza bende bebeğini erkeğe benzettim sağlıkla gelsin inşallah

Kuzum benimm bende ayni sekil harap ettim kendimi bide dr dediki cok güzel formlu bir bebegin var ben bayildimm ilk oglundan daha iyi vucutlu güldürdü beni
Yaa ne iyiymiş doktorun bak ne güzel şeyler söylemiş doğru söylüyor o yüzde tek başına birşey ifade etmiyor ölçümleriniz normalmis çok şükür telaşlanma bebeğini de strese sokma lütfen herşey güzel olacak

Merhaba hanımlar.. cinsiyet öğrenen var mı? Benim doktorum söyledi bir kız bir erkek görünüyor dedi :))
Ben bugün gittim ikili test için kan verdim, foktor usg baktı cinsiyeti kesin olarak 20. Haftada söylecekmi

Gözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
Canım ikili test sonucu için hiç üzülme, oranı yüksek çıkıp sağlıklı bebekleri olan o kadar çok insan var ki. Nifty testi yaptır sonuç ikili teste göre daha güvenilirdir.
Down sendromu pozitif cikmis carsamba cagirdi nifty testi yapilacakmis bi üst test yani kafam gitti birden inanmiyorum cok normal görünüyordu oglum
Benim dpktorum şuan herşey çok güzel gifiyor, inşallah böyle devam eder. İkili test sonucu çıkınca da konuşuruz ama çok doğru sonuç vermiyor sanırım ki amniyosentez yaptırabiliriz istersen dedi.
Her şeyden önemlisi sağlıklı olması ama bence erkek

Ay dünden beridir cok gergin ve duygusaldim üstüne buda eklenince aglama krizine girdim yavrumu üzmüs olabilirim bugün ama doktorum sagolsun gercekten okadar yogunlugunun arasinda böyle bir jest yapmasi cok güzel cok mutlu oldum

stresten bugünki bebissleri görmedim kontrol nasil gecti büyümüsmüydü minnak anlat:)
Sorma canım büyümüşte kıpır kıpır hareketlenmis bile kolları bacakları şekillenmiş bı ara kıçını döndü çok hareketli. Herşey yolunda çok şükür. İkiliyi yaptırmayacaktim doktorada söyledim o da illaki yaptır dedi istiyorsan kan verme ama ölçümlerine kan akışına vs. Bakılsın dedi perinatoloğa yönlendirdi 17 ekime gün aldım.

Eklentiler

• 1601298578629995702279215227360.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…