aynen öyle detaylida hicbir down sendromu belirtisine rastlamadim dedi doktorumda.Ben bugün gittim ikili test için kan verdim, foktor usg baktı cinsiyeti kesin olarak 20. Haftada söylecekmi
Canım ikili test sonucu için hiç üzülme, oranı yüksek çıkıp sağlıklı bebekleri olan o kadar çok insan var ki. Nifty testi yaptır sonuç ikili teste göre daha güvenilirdir.
Benim dpktorum şuan herşey çok güzel gifiyor, inşallah böyle devam eder. İkili test sonucu çıkınca da konuşuruz ama çok doğru sonuç vermiyor sanırım ki amniyosentez yaptırabiliriz istersen dedi.
Her şeyden önemlisi sağlıklı olması ama bence erkek
oyy masallah poposunu isirttiracak :) bir cimcime dahami geliyor ne :)) detayliya baktir bencede canim cünkü parmaklarina varana kadar bakiliyo cok tatlilar yaaaSorma canım büyümüşte kıpır kıpır hareketlenmis bilekolları bacakları şekillenmiş bı ara kıçını döndü çok hareketli. Herşey yolunda çok şükür. İkiliyi yaptırmayacaktim doktorada söyledim o da illaki yaptır dedi istiyorsan kan verme ama ölçümlerine kan akışına vs. Bakılsın dedi perinatoloğa yönlendirdi 17 ekime gün aldım.
Benim de bulantılarım çok fena. Biraz azaldı 12. hafta itibari ile ama hala perişanım. Bir de başağrıları da var. Buna da şükür tabi. Yalnız folik asit beni kötü yapıyordu, bıraktım baya fark etti.Ben yediklerimden lezzet almiyorum hatta ama benimkisi ileri derece hastanede yattim 1 hafta serumla beslendim yeni ciktim 12 haftaligim hala devam kusmalar zayıflamalar Allah yardimcimiz olsun
Ah kıyamam, ne kadar stres olmuşsun. Böyle hissetmen çok normal. Ağlayınca rahatlamışsındır, bebeğimi üzdüm diye düşünme.Gözlerim dolu aglamaktan bitirdim kendimi. Hastaneden aradilar kan tahlilleri iyi cikmamis carsamba acil nift testi diye bisi varmis ona cagirdilar. Zaten aglamaya bahane ariyordum bi güzel icimi döktüm.
KızKızlar benim bebişime de tahminlerinizi merak ediyorum.
Hayırlısı bakalım bende kız hissediyorum başından beri sağlıcakla gelsin inşallahoyy masallah poposunu isirttiracak :) bir cimcime dahami geliyor ne :)) detayliya baktir bencede canim cünkü parmaklarina varana kadar bakiliyo cok tatlilar yaaa
50 bin altında olursa erkek üstünde olursa kızmışSolda T-hcg yaziyor sanirim o olmasi lazim canm
T bhcg olan ben b hcg yazmisimOnu bulamadım ben hangi değer ki o
Canım çok sevindim ya bak doktorunda çok güzel konuşmuş hcbiseyi yok inşallah minnosumuzunAy dünden beridir cok gergin ve duygusaldim üstüne buda eklenince aglama krizine girdim yavrumu üzmüs olabilirim bugün ama doktorum sagolsun gercekten okadar yogunlugunun arasinda böyle bir jest yapmasi cok güzel cok mutlu oldum
12 çıkıp kız olanda oluyormuş amaKiz mi geliyor acaba cok merak ettm simdi doktor tahmin yapinca yazarsin
Bugün hep yüzüstü yattı. Doktor karnımı sallıyor hareketlensin dönsün diye tık yok. Sırtüstü döndürene kadar çok uğraştı. Döndü sonra yine hemen hooop yüzüstü uzandı.Ancak bu kadar poz yakalayabildikKızama canim genital yokki keseye gore yuvarlak kiz
Benim kızım öleydi ben 6aydan sonra yüzünü görebildimBugün hep yüzüstü yattı. Doktor karnımı sallıyor hareketlensin dönsün diye tık yok. Sırtüstü döndürene kadar çok uğraştı. Döndü sonra yine hemen hooop yüzüstü uzandı.Ancak bu kadar poz yakalayabildikbununla idare edeceğiz artık.
Kızlar siizde de böyle durumlar oldu mu hiç?
Nasıl 6 ay boyunca hep yüzüstü mü yattıBenim kızım öleydi ben 6aydan sonra yüzünü görebildim
Genelde ya yüzüstü ya da sırtı dönüktü yüzünü anca gösterdi geri tüm fotolar sırttı dönüktü, mesela şimdiki tam tersi eller kollar havada zıplayıp duruyor bunu görünce çok garip gelmişti o yüzdenNasıl 6 ay boyunca hep yüzüstü mü yattıben bugün çok korktum hareket falan etmeyince, doktor kalbini dinletti öyle rahatladım
Aklini karistirma bosver makinalar degisio referans aralillari degisio yillar gecio hersey degisio bacimKızlar çok enteresan bişi var bakın ilk attığım foto şimdiki gebeliğimin 12.hafta ikili tarama testinden bcgh bakın ikincis kızımın12.hafta ikili tarama testinden bcgh arada uçurum var rakamlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?