2021 Nisan Anneleri

Kızlar çok enteresan bişi var bakın ilk attığım foto şimdiki gebeliğimin 12.hafta ikili tarama testinden bcgh bakın ikincis kızımın12.hafta ikili tarama testinden bcgh arada uçurum var rakamlarda
İlk cocugun kiz miydi? Ben de merak edip baktim da internetten. 50 alti ciktiysa erkek yazmislar. Ne kadar dogru bilmiyorum

Günaydın canım sende erkencisin benim gibi eşim giderken uyanıyorum o ara kızımda su içmek için uyanıyor bir daha uyuyamıyorum
Evet kuzum çocuğun 9.10da dersi var ebada eşim eski iş yerind hep işte kahvaltı yapıyorlardı geceden geliyordu kahvaltı felan yapmıyordu burda kahvaltı hazırlıyorum. Bide operek gidiyor zaten geceleri uyuyamiyorum hemen uyanıyorum onu yerim ben şu içecekmiş uykudan uyanınca pamuk gibi oluyorlar oyy dudaklar kocaman mis kokulular gidende bebeğimi(8 yaşında) opem

Hic sorma hemde nasil stres oldum. aminnn insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza mucizelerimizi

Kızlar çok enteresan bişi var bakın ilk attığım foto şimdiki gebeliğimin 12.hafta ikili tarama testinden bcgh bakın ikincis kızımın12.hafta ikili tarama testinden bcgh arada uçurum var rakamlarda
Biyokimyasal risk kaçtı canım senin yada kombine diyede geciyomuş sanırım

Günaydınlar,
Ben de her sabah 6 da kurulmuş saat gibi uyanıyorum ya. Sonra da dalamıyorum bir türlü 7 zaten işe gitmek için kalkış saatim.. Akşamda erkenden pert oluyorum. Hamilelikten önce 2-3 ten önce yatmıyordum sabah ta 7 de uyanırdım..
Dün hiç yapmayacağım bir şey yaptım instagramdaki cinsiyet tahmini sayfasına para gönderdim. Burdaki yazışmaları okuyunca merak ettim bakalım tutacakmı diye.. Sonra da pişman oldum açıkçası sanki bilse ne olacak bilmese ne.. Bakalım gün içinde döneceğim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…