2021 Nisan Anneleri

Seninde cinsiyet belli değil dimi henüz bu Cuma 14haftalık olacağız kontrole gircem belki söyler bişiler

şuan geçti çok şükür doğru diyosun aslında ben araştırıp alim bi tane. Bu topik ve siz tecrübeli anneler iyi ki varsınız ❤

Yok kız bu sefer deil bi öncekinde kaymıştı bi kere ama o erkekti bu biraz tembel sanırım öyle çok kıpırdasın sevmiyo usg de bile rahatsız oldukça eli kolu oynatıyo bi rahatı bulunca yatmaya devam

Amin insaAllah

Benim kan ilacim bu ama 3 aylik olsun bebek ondan sonra basla dedi ekstra vitamini de kendim secip aldim doktorumda kullanabilirisn die onayladi onada 3 ay dolunca baslicm folik asiti kullanmayi birakinca baslamis olcm bunlara
Benim doktorum sagdaki balik yagini verdi
Icinde her vitamin var baska.bir sey kullanmana gerek yok dedi.Folik asit bitmek uzere bitince buna geçeceğim

Lc waikiki neleri değişiyor gider değiştirsin hiç olmazsa ama renkli görmüşüm hayirla gelsin Gülce

Hardal sarısı çok guzelmis böyle beyaz tenli bir kızın olursa ki erkegede çok yakışır kızımın kemikle krem arası bi pantolonu abedi bir karış bacağıyla çok yakışırdı yaa

Hardal sarısı çok guzelmis böyle beyaz tenli bir kızın olursa ki erkegede çok yakışır kızımın kemikle krem arası bi pantolonu abedi bir karış bacağıyla çok yakışırdı yaa
Ben esmer eşim kumral bakalm nasıl olcak bebekken ben açık kumralmisim eşim limon sarısı

Ben esmer eşim kumral bakalm nasıl olcak bebekken ben açık kumralmisim eşim limon sarısı
Kızım 2 aylık felandi doğduğunda saçlı doğdu peki ne oldu dersin ben esmer baba sarisin

Eklentiler

• Screenshot_20200929-161243_WhatsApp.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200929-161510_WhatsApp.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 34
Kızım 2 aylık felandi doğduğunda saçlı doğdu peki ne oldu dersin ben esmer baba sarisin
Bnde kumral eşim esmer kızım aynı ben çok güzeldir herkesin evladı kendine güzel tabii ama benimki gerçekten güzel evladım olmasaydı isterdim onun gibi kızım olsun hamile komşularım hep ona bakarlardi kızıma benzesin diye

Bebeğimi net hissediyorum artik Allahim çok güzle bir duygu yaaa
Kiz dur bende o haftalarda öyle sandim ama degilmis bagirsak hareketleriymis doktor öyle dedi daha bikac gramlik bebek kendini hissettiremezmis okadar güclü degilmis bikac haftaya hissedermisiz ama insan kipir kipir oluyo yaaaa bagirsaklarda olsaa bebek deseler sanki ne olacak sevindirik oluyoruzzz

Ya hilal ya maasallah de cocuga
Süpeer ara yolu bulmuş bak ne guzel
Yani diyeceğim o herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…