Seninde cinsiyet belli değil dimi henüz bu Cuma 14haftalık olacağız kontrole gircem belki söyler bişilerAynen aynenkızına masaallah az kaldı birlikte oynayacaklar insaallah.
Ben de eşime girerken video çek demiştim o hareketleri izlerken şaşırmış kalmıştı çekmeyi unuttu. Benim kızım henüz idrak edemiyor kardeş olayını
şuan geçti çok şükürTedirgin olma cnm ara ara olmasi gebelikde normal fakat tansiyon aleti evde bulunmasi cok onemli benim ilk hamilelikde sonlara dogru tansiyonum 14 e yukseldi ve hergun tansiyon takibi yaptik evde eger yuksek devam etseydi bebegi erekn alacaklardi sezeryanla.biz ozmn almistik sende bulundur dusmesi onemli degil bebek acisindan ama cikarsa sorun oluyor mudahale gerekiyor fakat bas donmem bi anda sekerin dusmustur bi anlik bisidir tedirgn olma
Yok kız bu sefer deil bi öncekinde kaymıştı bi kere ama o erkektiIc karin neyle alakalı bilmiyorum ama benim sıfır yağ gobus vs vardı tamam senin kiz olduğunu Anladim bende 11.hafta da ikili test için gitmiştim gün almaya kaymıştı inandim
Kızlar kayıyor erkendenhalbuki erkek geç oynar derler
Allahım hepimize yaşatsın 11+1kuzum.geride değilse
Amin insaAllahIc karin neyle alakalı bilmiyorum ama benim sıfır yağ gobus vs vardı tamam senin kiz olduğunu Anladim bende 11.hafta da ikili test için gitmiştim gün almaya kaymıştı inandim
Kızlar kayıyor erkendenhalbuki erkek geç oynar derler
Allahım hepimize yaşatsın 11+1kuzum.geride değilse
Benim doktorum sagdaki balik yagini verdiBenim kan ilacim bu ama 3 aylik olsun bebek ondan sonra basla dedi ekstra vitamini de kendim secip aldim doktorumda kullanabilirisn die onayladi onada 3 ay dolunca baslicm folik asiti kullanmayi birakinca baslamis olcm bunlara
Bacim kiyafet mi aldin ee senin bi erkek bi kiz diolar acele etmesemiydinYaa şunlara bakiiin
Ayy cokk guzell inşallah bende bu hafta cinsiyeti öğrendiğim zmn 1 2 parça bsy alacagimYaa şunlara bakiiin
Ben almadım kardeşimin kocası ingilterede tatile gelmiş 3 oğlu var kız lafını duyunca almış gelmisBacim kiyafet mi aldin ee senin bi erkek bi kiz diolar acele etmesemiydinAma sahaneler❤❤❤
Yok kız ingiltereden geldi nasıl degistiremLc waikiki neleri değişiyor gider değiştirsin hiç olmazsa ama renkli görmüşüm hayirla gelsin Gülce
Ben esmer eşim kumral bakalm nasıl olcakHardal sarısı çok guzelmis böyle beyaz tenli bir kızın olursa ki erkegede çok yakışır kızımın kemikle krem arası bi pantolonu abedi bir karış bacağıyla çok yakışırdı yaa
Kızım 2 aylık felandi doğduğunda saçlı doğdu peki ne oldu dersin ben esmer baba sarisinBen esmer eşim kumral bakalm nasıl olcakbebekken ben açık kumralmisim eşim limon sarısı
Bnde kumral eşim esmer kızım aynı ben çok güzeldir herkesin evladı kendine güzel tabii ama benimki gerçekten güzel evladım olmasaydı isterdim onun gibi kızım olsun hamile komşularım hep ona bakarlardi kızıma benzesin diyeKızım 2 aylık felandi doğduğunda saçlı doğdu peki ne oldu dersin ben esmer baba sarisin
SüpeerKızım 2 aylık felandi doğduğunda saçlı doğdu peki ne oldu dersin ben esmer baba sarisin
Kiz dur bende o haftalarda öyle sandim ama degilmis bagirsak hareketleriymis doktor öyle dedi daha bikac gramlik bebek kendini hissettiremezmis okadar güclü degilmis bikac haftaya hissedermisiz ama insan kipir kipir oluyo yaaaa bagirsaklarda olsaaBebeğimi net hissediyorum artik Allahim çok güzle bir duygu yaaa
Ya hilal ya maasallah de cocugaBnde kumral eşim esmer kızım aynı ben çok güzeldir herkesin evladı kendine güzel tabii ama benimki gerçekten güzel evladım olmasaydı isterdim onun gibi kızım olsun hamile komşularım hep ona bakarlardi kızıma benzesin diye
Yani diyeceğim o herşey olabilirSüpeerara yolu bulmuş bak ne guzel
Ben 4 aydan sonra hissetmistimİlk gebelikler de daha gec hissedilir diyolar kacıncı hafta da hissedebilirim bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?