2021 Nisan Anneleri

Mutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığını yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bebekliğin de uyku problemi mi olıyordu?
Kesinlikle çok haklısın. Oğlum kardeşi doğduğunda 6 yaşında olacak. 2.çocuğa zor karar verdik. Gaz sorunu, uyku sorunu, mızmızlık vs. Sağolsun epey zorladı bizi. Hala geceleri uyanır düşün yani. Ama artık yaş itibari ile de karar vermek zorundaydık. Hala kardeşi olacağını bilmiyor, bebeklerden nefret ederim diyor :) Allah kolaylık versin hepimize..

Biz seninleyiz aynı haftayız canım ve yazdıkların benimde yaşadığım şeyler kızım sırtını dönüyor kapıyordu bacaklarını, bunda ise ayaklarıyla çarpıp çarpıp kaydırıyordu kendini hatta kızım bakarken anne oyun oynuyor kardeşim dedi çok farklı geldi gözüme

Aha tamam bi kız bi erkeği tutturduk bakalim darısı bana

Evet canım 6 haftalık USG görüntüsü ve birkaç soru sordu son adet tarihi, döngü süresi falan gibi.
Belki de 4-5 teoriyi birden değerlendirip yüzdelik veriyorlardır
Ben erkek hissediyorum zaten, yüzdeliği de kendim verdim %90
Bir oğlum var, bir de kızım olur belki diye istemiştim ikinci çocuğu ama nasip olmayacak bence
Sağlık olsun, Allah ikisine de uzun ömürler versin sağlıkla

Kızlar folik asit ve devit kullanıyordum midemi bulandırıyır içemiyorum artık dedim doktora devam etmelimiyim diye bırakalım vinelac a basla dedi onada baktım baya içinde vitaminler falan var ama kullanan var mı hiç fiyatı da 80tl falan hep özel ilaç yazıyor doktorumda sağolsun sizinkiler ne verdi alıp almamakta kararsız kaldım

Ya kizlarr bn hiç vitamin folik asit hiç bı ilaç kullanmadım hastaneye gitmediğim için sorun olur mu acaba

Ya kizlarr bn hiç vitamin folik asit hiç bı ilaç kullanmadım hastaneye gitmediğim için sorun olur mu acaba
Canim bu senin ikinci gebeligin degilmi folik asit ilk 3 ay cok.onemli neden almadin kaldiki planli gebelik dusunuldugunde hamilelikden once kullanilmaya baslar doktora gitmene gerek yokdu eczaneden gebelik dusunuyorum yada gebeyim deyip folibol alanilirddin en basit vitamin.Ama icmediysen artik 3 ay dolunca kullanilmio folik asit ceviz badem balik bunlari duzenli tuket

Cnm bana bunları verdi kan ilacı ve folik

Eklentiler

• DAB3ED9A-E6C4-45BE-A49B-84B9E0085CF8.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 29AAF2A0-8D2F-438F-A7A0-288CC1047145.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 15
yaa kuzum benimmm niye böyle düşünüyo acaba eminim doğunca çok sever

Benim kan ilacim bu ama 3 aylik olsun bebek ondan sonra basla dedi ekstra vitamini de kendim secip aldim doktorumda kullanabilirisn die onayladi onada 3 ay dolunca baslicm folik asiti kullanmayi birakinca baslamis olcm bunlara

Eklentiler

• 20200929_143251.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 20200929_143450.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 17
Bana da aynu şekilde baktı kanıma folligime çok iyi dedi kullanmasanda olur dedi.
Baktım burdakiler yazmıştı ama yine hepsi aynı içerikte anlamıyorum ha o ha o
Bisey olmaz

Bakmadım evde zaten bakabilecegim alet yok. Napmam lazım peki? İlk kez oldu o yüzden tedirgin oldum
Tedirgin olma cnm ara ara olmasi gebelikde normal fakat tansiyon aleti evde bulunmasi cok onemli benim ilk hamilelikde sonlara dogru tansiyonum 14 e yukseldi ve hergun tansiyon takibi yaptik evde eger yuksek devam etseydi bebegi erekn alacaklardi sezeryanla.biz ozmn almistik sende bulundur dusmesi onemli degil bebek acisindan ama cikarsa sorun oluyor mudahale gerekiyor fakat bas donmem bi anda sekerin dusmustur bi anlik bisidir tedirgn olma

Gözün aydın canım çok sevindim. Baştan beri biri kız biri erkek diye düşünüyorum senin için hadi bakalım hayırlısı inşaallah
Aynen aynen kızına masaallah az kaldı birlikte oynayacaklar insaallah.
Ben de eşime girerken video çek demiştim o hareketleri izlerken şaşırmış kalmıştı çekmeyi unuttu. Benim kızım henüz idrak edemiyor kardeş olayını
Aha tamam bi kız bi erkeği tutturduk bakalim darısı bana
Galiba tuttu bak bu erkek olursa bir tane daha kızım olsun diye tekrar yaparım sonra yüzük testinde ki gibi erkek çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…