İnşallah ya bu zamana kadar hiç yaşamadım o yüzden tedirgin oldumBn dün baş ağrısı ve dönmesinden ayağa kalkamıyorum bugün iyiyim geçen bı sitede gördüm normal diyolar
Kesinlikle çok haklısın. Oğlum kardeşi doğduğunda 6 yaşında olacak. 2.çocuğa zor karar verdik. Gaz sorunu, uyku sorunu, mızmızlık vs. Sağolsun epey zorladı bizi. Hala geceleri uyanır düşün yani. Ama artık yaş itibari ile de karar vermek zorundaydık. Hala kardeşi olacağını bilmiyor, bebeklerden nefret ederim diyor :) Allah kolaylık versin hepimize..Mutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığınıyeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bebekliğin de uyku problemi mi olıyordu?
Evet canım 6 haftalık USG görüntüsü ve birkaç soru sordu son adet tarihi, döngü süresi falan gibi.Usg görüntülerini mi atıyorsun peki onlara
Biz seninleyiz aynı haftayız canım ve yazdıkların benimde yaşadığım şeyler kızım sırtını dönüyor kapıyordu bacaklarını, bunda ise ayaklarıyla çarpıp çarpıp kaydırıyordu kendini hatta kızım bakarken anne oyun oynuyor kardeşim dedi çok farklı geldi gözümeBenimki pıt pıt direk ayaklariyla vuruyor gibiultrasonda gördüğümde hickiriyor gibiydi iki ayağı poposuyla birlikte hop yukari keseye çarpıp hop diye iniyordu kahkaha atmıştım. Kizimda gormedim hic böyle hopladigini. Kizim arkasini dönüyordu ayaklarini salliyordu.
Bende baktırdım o dayan babadan kız dedi başkasınada kız demiş birde %90 diyor, önüne gelene aynı şeyi diyor sanırım ama nub bakan herkes erkek dedi banaEvet canım 6 haftalık USG görüntüsü ve birkaç soru sordu son adet tarihi, döngü süresi falan gibi.
Aha tamam bi kız bi erkeği tutturdukBenimki pıt pıt direk ayaklariyla vuruyor gibiultrasonda gördüğümde hickiriyor gibiydi iki ayağı poposuyla birlikte hop yukari keseye çarpıp hop diye iniyordu kahkaha atmıştım. Kizimda gormedim hic böyle hopladigini. Kizim arkasini dönüyordu ayaklarini salliyordu.
Belki de 4-5 teoriyi birden değerlendirip yüzdelik veriyorlardırEvet canım 6 haftalık USG görüntüsü ve birkaç soru sordu son adet tarihi, döngü süresi falan gibi.
Canim bu senin ikinci gebeligin degilmi folik asit ilk 3 ay cok.onemli neden almadin kaldiki planli gebelik dusunuldugunde hamilelikden once kullanilmaya baslar doktora gitmene gerek yokdu eczaneden gebelik dusunuyorum yada gebeyim deyip folibol alanilirddin en basit vitamin.Ama icmediysen artik 3 ay dolunca kullanilmio folik asit ceviz badem balik bunlari duzenli tuketYa kizlarr bn hiç vitamin folik asit hiç bı ilaç kullanmadım hastaneye gitmediğim için sorun olur mu acaba
Cnm bana bunları verdi kan ilacı ve folikKızlar folik asit ve devit kullanıyordum midemi bulandırıyır içemiyorum artık dedim doktora devam etmelimiyim diye bırakalım vinelac a basla dedi onada baktım baya içinde vitaminler falan var ama kullanan var mı hiç fiyatı da 80tl falan hep özel ilaç yazıyor doktorumda sağolsun sizinkiler ne verdi alıp almamakta kararsız kaldım
yaa kuzum benimmm niye böyle düşünüyo acabaKesinlikle çok haklısın. Oğlum kardeşi doğduğunda 6 yaşında olacak. 2.çocuğa zor karar verdik. Gaz sorunu, uyku sorunu, mızmızlık vs. Sağolsun epey zorladı bizi. Hala geceleri uyanır düşün yani. Ama artık yaş itibari ile de karar vermek zorundaydık. Hala kardeşi olacağını bilmiyor, bebeklerden nefret ederim diyor :) Allah kolaylık versin hepimize..
kötüymüş Allah yardımcın olsunBn çok yaşadım
Bakmadım evde zaten bakabilecegim alet yok. Napmam lazım peki? İlk kez oldu o yüzden tedirgin oldumBen ilk haftalarda yasadim simdi gecti cnm tansiyonun mu dusuyo acaba baktnmi hic
Bana da aynu şekilde baktı kanıma folligime çok iyi dedi kullanmasanda olur dedi.Kızlar folik asit ve devit kullanıyordum midemi bulandırıyır içemiyorum artık dedim doktora devam etmelimiyim diye bırakalım vinelac a basla dedi onada baktım baya içinde vitaminler falan var ama kullanan var mı hiç fiyatı da 80tl falan hep özel ilaç yazıyor doktorumda sağolsun sizinkiler ne verdi alıp almamakta kararsız kaldım
Bisey olmazYa kizlarr bn hiç vitamin folik asit hiç bı ilaç kullanmadım hastaneye gitmediğim için sorun olur mu acaba
Tedirgin olma cnm ara ara olmasi gebelikde normal fakat tansiyon aleti evde bulunmasi cok onemli benim ilk hamilelikde sonlara dogru tansiyonum 14 e yukseldi ve hergun tansiyon takibi yaptik evde eger yuksek devam etseydi bebegi erekn alacaklardi sezeryanla.biz ozmn almistik sende bulundur dusmesi onemli degil bebek acisindan ama cikarsa sorun oluyor mudahale gerekiyor fakat bas donmem bi anda sekerin dusmustur bi anlik bisidir tedirgn olmaBakmadım evde zaten bakabilecegim alet yok. Napmam lazım peki? İlk kez oldu o yüzden tedirgin oldum
Gözün aydın canım çok sevindim. Baştan beri biri kız biri erkek diye düşünüyorum senin için hadi bakalım hayırlısı inşaallahGeldik teyzoşlar biz iyimişiz çok şükür ense kalınlığı burun kemiği organlarımız ellerimiz kollarımız şimdilik hepsi normalmiş çok şükür Allah a. Bir hafta kadar da önde gidiyormuşlar iki hafta sonra cinsiyeti öğrenecegiz inşaallah erken daha dedi biraz tüyo verin dedik birini kıza benzettim ama bakalım dedi bu haftalar yanıltabiliyor dedi neyse sağlıklılar ya çok şükür bekleriz napalım❤
Aynen aynenBiz seninleyiz aynı haftayız canım ve yazdıkların benimde yaşadığım şeyler kızım sırtını dönüyor kapıyordu bacaklarını, bunda ise ayaklarıyla çarpıp çarpıp kaydırıyordu kendini hatta kızım bakarken anne oyun oynuyor kardeşim dedi çok farklı geldi gözüme ☺
Galiba tuttuAha tamam bi kız bi erkeği tutturdukbakalim darısı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?