- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ben ilk gebeliğimde 16-17. Haftalarda hissetmeye başladım canımİlk gebelikler de daha gec hissedilir diyolar kacıncı hafta da hissedebilirim bebegimi
Ay maşallah çok sevindim inşallah hepimizin testleri çok iyi çıkar endişe başladı bendeGeldik teyzoşlar biz iyimişiz çok şükür ense kalınlığı burun kemiği organlarımız ellerimiz kollarımız şimdilik hepsi normalmiş çok şükür Allah a. Bir hafta kadar da önde gidiyormuşlar iki hafta sonra cinsiyeti öğrenecegiz inşaallah erken daha dedi biraz tüyo verin dedik birini kıza benzettim ama bakalım dedi bu haftalar yanıltabiliyor dedi neyse sağlıklılar ya çok şükür bekleriz napalım❤
Usg görüntülerini mi atıyorsun peki onlaraİnstagram cinsiyet tahmin sayfasıda KIZ dedi bana :)) %10 Yanılma payı var yazmış.. İlginç yani nasıl tahmin ediyor anlamadım.
Bende 11.haftadayım nasıl hissediyorsun çok küçük değil miBen ilk gebeliğimde 16-17. Haftalarda hissetmeye başladım canım
Şimdi bir haftadır da ara ara karnımdaki tontişi hissediyorum, böyle akşamlar uzandığımda falan
Aynen ole ilk bebek butun gidisati belirler tam 2.5 yasina kadr be gece ne gunduz uyku bilmedik 43 kiloya dusmustum yanimda yardim edebilecek 1 hafta degil 2 gundur dinlendirseler diyebilcegim hic kimse olmadi istanbulda gezi olaylari basladi esim gorevden hic gelmedi ustune 3 yasinda immun dusuklugu yasayip 2 yila yakin kosturduk kzim icin rabbime sukur hepsi geride kaldi velhasil 2.cocuk yapalim dedik yas 31 oldu kizim 7.5 yasindaMutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığınıyeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bebekliğin de uyku problemi mi olıyordu?
Ne hissetmem gerektiğini bildiğim için gaz vb.şeylerden ayırt edebiliyorumBende 11.haftadayım nasıl hissediyorsun çok küçük değil mi
Ic karin neyle alakalı bilmiyorum ama benim sıfır yağ gobus vs vardı tamam senin kiz olduğunu Anladim bende 11.hafta da ikili test için gitmiştim gün almaya kaymıştı inandimVideo var kontrolde çekilenler onları izleyip icleniyo evlâdımama inatla onunda pipisi var dio ikna edemedik kendi erkek diye erkek istio oynaycakmis iç karın darsa mi hissediliyomus genişse mi benm iç karın denen bisey yok zannımca hepsi dışarda şuan geçen sefer 1 kere hissetmiştim kaydığını oda sayilirmi bende erken hissedermiyim heyecanlandım bak
Kızlar kayıyor erkendenBen 160 boy 55 kg 13+5 bugün ama hala hissedemiyorum.. Kızımda da ne zaman hissettiğimi yazmamışım hatırlamıyorumda. Neyse elbet bir gün hissedeceğim deyip avunuyorum :)
Allahım hepimize yaşatsın 11+1kuzum.geride değilseNe guzel bir duyguKac haftaliksin canim
Balonduk patama erkek kayiyrosa kizNe hissetmem gerektiğini bildiğim için gaz vb.şeylerden ayırt edebiliyorumKelebek kanat çırpışı gibi, baloncuklar patlıyor gibi
Her an hissetmiyorum ama akşamları uzandığımda genellikle hissediyorum
Bende odaklanicam sabit yatınca bakalım ne olacakNe hissetmem gerektiğini bildiğim için gaz vb.şeylerden ayırt edebiliyorumKelebek kanat çırpışı gibi, baloncuklar patlıyor gibi
Her an hissetmiyorum ama akşamları uzandığımda genellikle hissediyorum
Bununda mı cinsiyetle ilgisi varBalonduk patama erkek kayiyrosa kiz
Cinsiyet tahminine yeni boyutBalonduk patama erkek kayiyrosa kiz
çok tatlı olur bende heycanla bekliyorum hissetcegim anıBen ilk gebeliğimde 16-17. Haftalarda hissetmeye başladım canım
Şimdi bir haftadır da ara ara karnımdaki tontişi hissediyorum, böyle akşamlar uzandığımda falan
Benimki pıt pıt direk ayaklariyla vuruyor gibiBalonduk patama erkek kayiyrosa kiz
Uyku problemi hâlâ devam ediyor alıştım artık ona istediği olmadığı zaman bayılma sorunu vardı çok şükür onu atlattik oda genetik bı durum bnm bebekligimdede varmış çok zorluk yaşadım eşimle nöbet tutardik sürekli kontrol ederdik gece bayılır Allah korusun bsy olur diye çok şükür hepsi. BittiMutlaka ilk cocuk belirler zaten yaş aralığınıyeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil. Bebekliğin de uyku problemi mi olıyordu?
Çok şükür canım. Aslında hic bi zorluk kalıcı değil. Güzel günler kötü günleri unutturuyoUyku problemi hâlâ devam ediyor alıştım artık ona istediği olmadığı zaman bayılma sorunu vardı çok şükür onu atlattik oda genetik bı durum bnm bebekligimdede varmış çok zorluk yaşadım eşimle nöbet tutardik sürekli kontrol ederdik gece bayılır Allah korusun bsy olur diye çok şükür hepsi. Bitti
İnşaallah canım valla ben çok kötü geçiriyorum biliyosunuz ona ragmen cok şükür iyilermiş ya içim rahatlıyor Rabbime emanet bebişlerimiz artık ben heo olumlu düşünüyorum sende öyle yap canım hiç kötüyü getirme aklınaAy maşallah çok sevindim inşallah hepimizin testleri çok iyi çıkar endişe başladı bende
Ayyy inşallah buda ablası gibi olursa hayatım biter be ztn pek var sayılmazda 1 tanesi bitirdiYakınmış senin de inşallah bu bebiş sakin olur birlikte büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?