2021 Nisan Anneleri

Hayirli olsn cnm kalp atisini 8.haftada bile duyan var bebek okadar hizli gelisiyorki 2 gunde bile fark ediyor kafana takma dinlen bol bol.insallah hayirlisyla duyarsin

Fetal dna analizi yaptıran var mı? 500 civarı bi fiyat verdi gazi üniversitesi normalde 2000 3000 civarı deniliyordu nasıl böyle uygun oldu anlaamdım. İkili tarama sonucum çıkmadı daha ama usgde bi sorun yok dedi doktor.

gerci sana cekmisse aktifse inanirim

Aldim canim ocean diye bisi

Ben bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
Bende tek yapinca bel fitigim var aksama olu oluyorum sagolsun kardesim geldi birlikte yavas yavas yapiyoz sende oyle yap yavas yavas birden olunca acisi cikiyor sonra bu arada bende hissediyorum bebisi hatta bugun oglen uykusundan kalkinca bir taraf daha sertti tamam dedjm oraya kurulmus sonra cekildi sanirim yumusadi şapşik ya minnakim ya

İlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Muhtemelen bebeğin hareketi olduğunu bile anlayamayabilirsin acaba attı mı tık dedi mi o kadar küçücük hareket ki tabi son aylara doğru canını bile yakabiliyor O küçççücük yavri
Bide hamilelik boyunca kime cok bakarsan ona benzer diyolar
Bence doğru sürekli eşimi izliyordum gören diyor babasının kopyası

Ben bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenle yarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is

Canim icin rahat etmesi icin özele git bence. Bende yarin nifty testi icin kan vermeye gidecem insallah ikimizinde temiz cikarda bi nefes aliriz.

İlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Ayy acayipp bisiii ben ilk tekme geldiginde saatlerce elimi karnima koyup bekledim konustum aslan oglum benim ne güzel tekmeliyosun diye aglayip durmustum:)) sipa simdi koltuk tepelerinden inmiyo her tarafi tekmeliyo zipliyo simdide dur diyorum durmuyo

Bende sürekli eşime bakıyom ona benzicek o zaman

Ama anne karnındayken sürekli tekmelese insan rahatsız olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…