- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Ooovv maşallah bende tık yok kız 18 li haftalarda hissetmiştim benBebeğimi net hissediyorum artik Allahim çok güzle bir duygu yaaa
Hayirli olsn cnm kalp atisini 8.haftada bile duyan var bebek okadar hizli gelisiyorki 2 gunde bile fark ediyor kafana takma dinlen bol bol.insallah hayirlisyla duyarsinKızlar merhaba. Tamamen bilgi amaçlı soruyorum, sizler daha tecrübeli olduğunuzdan başınıza geldiyse diye.. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
Bizdede kari kocadan hangisi daha cok seviyorsa ona benzer derlerBide hamilelik boyunca kime cok bakarsan ona benzer diyolar
Kacinci haftadasiniz ?gece uyumadan içince yan etkisi az oluyoBen folikasit hic kullanamiyorum mide bulantimi dahada arttiriyor
Düşükmüş kanım canım o sebeple verdi, folik asiti ödemiyorKanın düşükmüydü canım bana kan hapı vermedi bi sıkıntı yoktu kanımda. Bu folik asit nasıl ödüyormu devlet
İlk hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş kızlar buda bir batıl inanç
Gözleri eşime benzeybilir ama ağzı burnu kaşları ben olsunBizdede kari kocadan hangisi daha cok seviyorsa ona benzer derlerbenim kizim ilk babasinin kopyasiydi 4 yasina kadr simdi bana benzemeye basladi
gerci sana cekmisse aktifse inanirimYok.kiz ben doktora gittiğimde de gülmüştü doktorun önünde kaymisti
Canım kadın doğum hastanelerinde baksana polikinlikler 2li teste felan ayrılmış durumda kendin randevu alıyorsun hemen mesela yarına alabiliyorum
Aldim canim ocean diye bisiKanın düşükmüydü canım bana kan hapı vermedi bi sıkıntı yoktu kanımda. Bu folik asit nasıl ödüyormu devlet
Ay ben daha hamile kalmadan başladım bıktım artık bu foliklerden hiç biri de kullanmasan olur demedi yaa aslında hiç istemiyorum ama sonra pişman olurum diye neyse içeyim diyom
Sen naptın aldın mı yaa aynı işlevi görüyorsa yazılanı verseler keske ama dr.larda prim alıyo deniyorda benim doktor whatsapptan da yazıp al diyor yani nasıl prim alacak nerden bilecekler yazdıgını benim alıp almadığımı o açıdan bakınca da bişey diyemiyorum nok
Bende tek yapinca bel fitigim var aksama olu oluyorum sagolsun kardesim geldi birlikte yavas yavas yapiyoz sende oyle yap yavas yavas birden olunca acisi cikiyor sonra bu arada bende hissediyorum bebisi hatta bugun oglen uykusundan kalkinca bir taraf daha sertti tamam dedjm oraya kurulmus sonra cekildi sanirim yumusadi şapşik ya minnakim yaBen bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
İlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Bence doğru sürekli eşimi izliyordum gören diyor babasının kopyasıBide hamilelik boyunca kime cok bakarsan ona benzer diyolar
Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenleBen bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
Canim icin rahat etmesi icin özele git bence. Bende yarin nifty testi icin kan vermeye gidecem insallah ikimizinde temiz cikarda bi nefes aliriz.Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi daha dogrusu 2li tarama sonuclarim cikti dr.dusuk bir ihtimal dedi ama ici rahat etmedi sonra ayri bir ultrasina daha girdim orda biraz daha iyi dedi perinatolojiye yonlendirdi kizimdada gitmistim ben ondada nazal kemik gorumedim demisti ozamn ki dr.um karar veremiyorum gitsem mi diye devlette bir yerde var randevu bulmak imkansiz ozele gitsem mi diye karar vermiyorum kaldim oylece bi yardim ben kotu birsey dusunmuyorum cunku olasilik bu tabiki ama de.icimiz rahat etsin falan deyince offf
Ayy acayipp bisiii ben ilk tekme geldiginde saatlerce elimi karnima koyup bekledim konustum aslan oglum benim ne güzel tekmeliyosun diye aglayip durmustum:)) sipa simdi koltuk tepelerinden inmiyo her tarafi tekmeliyo zipliyo simdide dur diyorum durmuyoİlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Bana da ocean mummy diye bişey verdi, sizinki de öyle mi?Aldim canim ocean diye bisi
Bende sürekli eşime bakıyom ona benzicek o zamanMuhtemelen bebeğin hareketi olduğunu bile anlayamayabilirsin acaba attı mı tık dedi mi o kadar küçücük hareket ki tabi son aylara doğru canını bile yakabiliyor O küçççücük yavri
Bence doğru sürekli eşimi izliyordum gören diyor babasının kopyası
Ama anne karnındayken sürekli tekmelese insan rahatsız olmaz herhaldeAyy acayipp bisiii ben ilk tekme geldiginde saatlerce elimi karnima koyup bekledim konustum aslan oglum benim ne güzel tekmeliyosun diye aglayip durmustum:)) sipa simdi koltuk tepelerinden inmiyo her tarafi tekmeliyo zipliyo simdide dur diyorum durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?