Dogsunda sağlıkla inşallah hepsi kabul bendeYa hilal ya maasallah de cocuga
Yani diyeceğim o herşey olabilir
Masallah ikisinedeGeldik teyzoşlar biz iyimişiz çok şükür ense kalınlığı burun kemiği organlarımız ellerimiz kollarımız şimdilik hepsi normalmiş çok şükür Allah a. Bir hafta kadar da önde gidiyormuşlar iki hafta sonra cinsiyeti öğrenecegiz inşaallah erken daha dedi biraz tüyo verin dedik birini kıza benzettim ama bakalım dedi bu haftalar yanıltabiliyor dedi neyse sağlıklılar ya çok şükür bekleriz napalım❤
Ayni benim dr.balik yagi vitamin yazmis ozel demir hapu devlettenKızlar folik asit ve devit kullanıyordum midemi bulandırıyır içemiyorum artık dedim doktora devam etmelimiyim diye bırakalım vinelac a basla dedi onada baktım baya içinde vitaminler falan var ama kullanan var mı hiç fiyatı da 80tl falan hep özel ilaç yazıyor doktorumda sağolsun sizinkiler ne verdi alıp almamakta kararsız kaldım
Yok.kiz ben doktora gittiğimde de gülmüştü doktorun önünde kaymistiKiz dur bende o haftalarda öyle sandim ama degilmis bagirsak hareketleriymis doktor öyle dedi daha bikac gramlik bebek kendini hissettiremezmis okadar güclü degilmis bikac haftaya hissedermisiz ama insan kipir kipir oluyo yaaaa bagirsaklarda olsaabebek deseler sanki ne olacak sevindirik oluyoruzzz
Canım kadın doğum hastanelerinde baksana polikinlikler 2li teste felan ayrılmış durumda kendin randevu alıyorsun hemen mesela yarına alabiliyorumMerhaba kizlar bugun kontrolum vardi daha dogrusu 2li tarama sonuclarim cikti dr.dusuk bir ihtimal dedi ama ici rahat etmedi sonra ayri bir ultrasina daha girdim orda biraz daha iyi dedi perinatolojiye yonlendirdi kizimdada gitmistim ben ondada nazal kemik gorumedim demisti ozamn ki dr.um karar veremiyorum gitsem mi diye devlette bir yerde var randevu bulmak imkansiz ozele gitsem mi diye karar vermiyorum kaldim oylece bi yardim ben kotu birsey dusunmuyorum cunku olasilik bu tabiki ama de.icimiz rahat etsin falan deyince offf
Ama gerçekten cokk seviyorum çok cilveli değişik bı kız gerçekten benim çocuk diye böyle heralde bilmiyorum evlat kadar güzel bsy yok bu dunyadaYa hilal ya maasallah de cocuga
Yani diyeceğim o herşey olabilir
İlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum daBen 4 aydan sonra hissetmistim
Ya geceleri kızım bizi uyutmazdi öyle tekmelerdi ki o kadar güzel bı duygu ki Rabbim sana bana herkese yaşatsın kızım tekme atardı eşimle mutluluktan çığlıklar atardıkİlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
insan hamile oldugunu o an anlar herhaldeYa geceleri kızım bizi uyutmazdi öyle tekmelerdi ki o kadar güzel bı duygu ki Rabbim sana bana herkese yaşatsın kızım tekme atardı eşimle mutluluktan çığlıklar atardık
Son aylarda öyle çok belli oluyor ilk tekmesi çikolata yediğimde olmuştu ayy o günleri sabırsızlıkla bekliyoruminsan hamile oldugunu o an anlar herhaldeinternette bi video izledim o kadar belli oluyo ki tekmelediği yer resmen karnı cıkıntı oluyodu kadının
İnşallah gelsin o günlerSon aylarda öyle çok belli oluyor ilk tekmesi çikolata yediğimde olmuştu ayy o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Yok Kizzz hiç alakası yokİlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Diğer türlü anlayabilir miyim kargaşaya giderYok Kizzz hiç alakası yok
İlk nasıl oluyor bnde bilmiyorumYok Kizzz hiç alakası yok
Bakayim canim bi alabilcekmiyimYok.kiz ben doktora gittiğimde de gülmüştü doktorun önünde kaymisti
Canım kadın doğum hastanelerinde baksana polikinlikler 2li teste felan ayrılmış durumda kendin randevu alıyorsun hemen mesela yarına alabiliyorum
İlk hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş kızlar buda bir batıl inanççok tatlı olur bende heycanla bekliyorum hissetcegim anı
Kanın düşükmüydü canım bana kan hapı vermedi bi sıkıntı yoktu kanımda. Bu folik asit nasıl ödüyormu devletCnm bana bunları verdi kan ilacı ve folik
Ay ben daha hamile kalmadan başladım bıktım artık bu foliklerden hiç biri de kullanmasan olur demedi yaa aslında hiç istemiyorum ama sonra pişman olurum diye neyse içeyim diyomBana da aynu şekilde baktı kanıma folligime çok iyi dedi kullanmasanda olur dedi.
Baktım burdakiler yazmıştı ama yine hepsi aynı içerikte anlamıyorum ha o ha o
Bisey olmaz
Gözün aydın canım çok sevindim. Baştan beri biri kız biri erkek diye düşünüyorum senin için hadi bakalım hayırlısı inşaallah
Sağol canım inşaallah bakalım ya hayırlısıyla sağlıkla kucagmıza alalım hepimiz inşaallah❤
Sen naptın aldın mı yaa aynı işlevi görüyorsa yazılanı verseler keske ama dr.larda prim alıyo deniyorda benim doktor whatsapptan da yazıp al diyor yani nasıl prim alacak nerden bilecekler yazdıgını benim alıp almadığımı o açıdan bakınca da bişey diyemiyorum nokAyni benim dr.balik yagi vitamin yazmis ozel demir hapu devletten
Bide hamilelik boyunca kime cok bakarsan ona benzer diyolarİlk hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş kızlar buda bir batıl inanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?