2021 Nisan Anneleri

Masallah ikisinede

Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi daha dogrusu 2li tarama sonuclarim cikti dr.dusuk bir ihtimal dedi ama ici rahat etmedi sonra ayri bir ultrasina daha girdim orda biraz daha iyi dedi perinatolojiye yonlendirdi kizimdada gitmistim ben ondada nazal kemik gorumedim demisti ozamn ki dr.um karar veremiyorum gitsem mi diye devlette bir yerde var randevu bulmak imkansiz ozele gitsem mi diye karar vermiyorum kaldim oylece bi yardim ben kotu birsey dusunmuyorum cunku olasilik bu tabiki ama de.icimiz rahat etsin falan deyince offf

Ayni benim dr.balik yagi vitamin yazmis ozel demir hapu devletten

Yok.kiz ben doktora gittiğimde de gülmüştü doktorun önünde kaymisti
Canım kadın doğum hastanelerinde baksana polikinlikler 2li teste felan ayrılmış durumda kendin randevu alıyorsun hemen mesela yarına alabiliyorum

İlk his nasıl oluyo yani ben tekme felan atmasını bekliyorum da
Ya geceleri kızım bizi uyutmazdi öyle tekmelerdi ki o kadar güzel bı duygu ki Rabbim sana bana herkese yaşatsın kızım tekme atardı eşimle mutluluktan çığlıklar atardık

Ya geceleri kızım bizi uyutmazdi öyle tekmelerdi ki o kadar güzel bı duygu ki Rabbim sana bana herkese yaşatsın kızım tekme atardı eşimle mutluluktan çığlıklar atardık
insan hamile oldugunu o an anlar herhalde internette bi video izledim o kadar belli oluyo ki tekmelediği yer resmen karnı cıkıntı oluyodu kadının

Kızlar merhaba. Tamamen bilgi amaçlı soruyorum, sizler daha tecrübeli olduğunuzdan başınıza geldiyse diye.. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?

Cnm bana bunları verdi kan ilacı ve folik
Kanın düşükmüydü canım bana kan hapı vermedi bi sıkıntı yoktu kanımda. Bu folik asit nasıl ödüyormu devlet
Bana da aynu şekilde baktı kanıma folligime çok iyi dedi kullanmasanda olur dedi.
Baktım burdakiler yazmıştı ama yine hepsi aynı içerikte anlamıyorum ha o ha o

Bisey olmaz
Ay ben daha hamile kalmadan başladım bıktım artık bu foliklerden hiç biri de kullanmasan olur demedi yaa aslında hiç istemiyorum ama sonra pişman olurum diye neyse içeyim diyom
Ayni benim dr.balik yagi vitamin yazmis ozel demir hapu devletten
Sen naptın aldın mı yaa aynı işlevi görüyorsa yazılanı verseler keske ama dr.larda prim alıyo deniyorda benim doktor whatsapptan da yazıp al diyor yani nasıl prim alacak nerden bilecekler yazdıgını benim alıp almadığımı o açıdan bakınca da bişey diyemiyorum nok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…