Camları silmiştim ay basi geri kirlendi hep yagmur toz perdeleri bi yıkamam lazim onada merdiven lazim. yarın Başka odayı yapımda mutfak olabilir ama hastaneye gidicemBende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenleyarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Yaaa yer degistiryormu minnoş yaaaaBende tek yapinca bel fitigim var aksama olu oluyorum sagolsun kardesim geldi birlikte yavas yavas yapiyoz sende oyle yap yavas yavas birden olunca acisi cikiyor sonra bu arada bende hissediyorum bebisi hatta bugun oglen uykusundan kalkinca bir taraf daha sertti tamam dedjm oraya kurulmus sonra cekildi sanirim yumusadi şapşik ya minnakim ya
Kızlar merhaba. Tamamen bilgi amaçlı soruyorum, sizler daha tecrübeli olduğunuzdan başınıza geldiyse diye.. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
Camları silmiştim ay basi geri kirlendi hep yagmur toz perdeleri bi yıkamam lazim onada merdiven lazim. yarın Başka odayı yapımda mutfak olabilir ama hastaneye gidicem
Teşekkür ederimBende tüp bebekle hamileyim canım. 7+4 de duyduk kalp atışını. Bende ilk gittiğimde bebek yoktu sadece boş kese vardı. Allahın izniyle duyarsın sende hiç stres yapma. Tüp bebeklerde 3-4 gün geriden geliyor bazen benim öyle, belki ondanda hemen görünmemiş olabilir bebek. Allaha emanet inşallah
Hayirli olsn cnm kalp atisini 8.haftada bile duyan var bebek okadar hizli gelisiyorki 2 gunde bile fark ediyor kafana takma dinlen bol bol.insallah hayirlisyla duyarsin
Ayyy yarin bebisi gorceksin demi cok heyecanliCamları silmiştim ay basi geri kirlendi hep yagmur toz perdeleri bi yıkamam lazim onada merdiven lazim. yarın Başka odayı yapımda mutfak olabilir ama hastaneye gidicem
Tatlm bende o haftada yolk kesesi bile görememişlerdi boş gebelik dediler 2 gün sonra kalp atışına kadar gördük hiiç canını sıkma yolk varsa bebekte oluşur zatenTeşekkür ederim❤ Bu mesajlar stresimi alıyor resmen, olacağı varsa da bu gerginlikle ben engelliyormuşum gibime bile geliyor bazen.. umarım sizin de her şey yolunda gider de sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı
AhhhTatlm bende o haftada yolk kesesi bile görememişlerdi boş gebelik dediler 2 gün sonra kalp atışına kadar gördük hiiç canını sıkma yolk varsa bebekte oluşur zaten
Teşekkür ederim❤ Bu mesajlar stresimi alıyor resmen, olacağı varsa da bu gerginlikle ben engelliyormuşum gibime bile geliyor bazen.. umarım sizin de her şey yolunda gider de sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı
Hepsini yalniz mi yaptinBende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenleyarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Ahh bacim 8 yilda 8 kere ev tasidim kendi basima ana baba 1400 km uzakda is birikdikce omuzumda yuk sankiHepsini yalniz mi yaptino kadar yorma kendini
Yaaa maşallah vallahi ne güzel her işinizi yapıyorsunuz ben hep yatıyorum korkudan. 1,5 aydır ilk defa bugün yemek yaptım ondada stres oldum çok mu ayakta durdum acaba diyeTüp bebek olmasının zorluğu sanırım insan herşeyden korkuyor. Çok özendim şuan sizlere.
Evet canimm 14.20deAyyy yarin bebisi gorceksin demi cok heyecanlikac da randevu
Canım ben hamilelikten hemen önce almıştım ve demirimi baya yükseltti 3 defa aldım ben birer hafta araylaKızlar damar yolundan demir takviyesi alan var mı?
Beni de bugün doktor aradı ilaçla düzelecek gibi değil damardan demir vereceğiz dedi.Gerçektende 1 2 haftadır o kadar üşüyorum ki.Devamlı halsizim adım atacak halim yok.perşembe gidip alayım demirimiCanım ben hamilelikten hemen önce almıştım ve demirimi baya yükseltti 3 defa aldım ben birer hafta arayla
2 li taramaya mi. GidiceksunCanım benim yaaa sen dikkat et olur mu öyle şey bizde genelde yatıyoruz inan normalde yapmıyorum ev sadece supuruluyordu sildimbebisin gelsinde canınız sağ olsunda bosver
Evet canimm 14.20deinsallah düzgün poz verir
Yani degisiyor sanirim ilk defa oyle hissettim ben bir taraf sert diger taraf yumusaksa baska bisi gelmiyor aklimaYaaa yer degistiryormu minnoş yaaaasertlik hissediyorum hep sol kasigimda
Aynen ilk verdigini bulamadim bugun soyledim onu verdi insallah tadi guzeldirBana da ocean mummy diye bişey verdi, sizinki de öyle mi?
Esim gelsin onada soylicem bakalim o nedicek insallah guzelce hayirlisiyla atlatalimCanim icin rahat etmesi icin özele git bence. Bende yarin nifty testi icin kan vermeye gidecem insallah ikimizinde temiz cikarda bi nefes aliriz.
Zaten folik asitler genelde özel benim elimde de nerdeyse yeni kutu var simdi baska almak zoruma gidiyor ama biryandanda içemiyorum napayım alacaz mecburDüşükmüş kanım canım o sebeple verdi, folik asiti ödemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?