2021 Nisan Anneleri

Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenle yarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Camları silmiştim ay basi geri kirlendi hep yagmur toz perdeleri bi yıkamam lazim onada merdiven lazim. yarın Başka odayı yapımda mutfak olabilir ama hastaneye gidicem

Yaaa yer degistiryormu minnoş yaaaa sertlik hissediyorum hep sol kasigimda

Bende tüp bebekle hamileyim canım. 7+4 de duyduk kalp atışını. Bende ilk gittiğimde bebek yoktu sadece boş kese vardı. Allahın izniyle duyarsın sende hiç stres yapma. Tüp bebeklerde 3-4 gün geriden geliyor bazen benim öyle, belki ondanda hemen görünmemiş olabilir bebek. Allaha emanet inşallah

Camları silmiştim ay basi geri kirlendi hep yagmur toz perdeleri bi yıkamam lazim onada merdiven lazim. yarın Başka odayı yapımda mutfak olabilir ama hastaneye gidicem

Yaaa maşallah vallahi ne güzel her işinizi yapıyorsunuz ben hep yatıyorum korkudan. 1,5 aydır ilk defa bugün yemek yaptım ondada stres oldum çok mu ayakta durdum acaba diye Tüp bebek olmasının zorluğu sanırım insan herşeyden korkuyor. Çok özendim şuan sizlere.

Teşekkür ederim Bu mesajlar stresimi alıyor resmen, olacağı varsa da bu gerginlikle ben engelliyormuşum gibime bile geliyor bazen.. umarım sizin de her şey yolunda gider de sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

Hayirli olsn cnm kalp atisini 8.haftada bile duyan var bebek okadar hizli gelisiyorki 2 gunde bile fark ediyor kafana takma dinlen bol bol.insallah hayirlisyla duyarsin
çok teşekkür ederim cevabınız için, işte ister istemez insan geriliyor ama olumsuz örnekler kadar olumlu örnekler de var dediğiniz gibi

Tatlm bende o haftada yolk kesesi bile görememişlerdi boş gebelik dediler 2 gün sonra kalp atışına kadar gördük hiiç canını sıkma yolk varsa bebekte oluşur zaten

Tatlm bende o haftada yolk kesesi bile görememişlerdi boş gebelik dediler 2 gün sonra kalp atışına kadar gördük hiiç canını sıkma yolk varsa bebekte oluşur zaten
Ahhhsağlıkla hayırlısıyla alın inşallah evladınızı kucağınıza Şuan gerçekten kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki, yarın başka bir doktordan daha randevu aldım bakalım, herşey güzel devam eder umarım

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza Seni o kadar iyi anlıyorum ki bizler zor elde ettiğimiz için biraz daha fazla yaşıyoruz kaybetme korkusunu. Umarım bugünlerin sonu güzel olsun

Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenle yarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Hepsini yalniz mi yaptin o kadar yorma kendini

Canım benim yaaa sen dikkat et olur mu öyle şey bizde genelde yatıyoruz inan normalde yapmıyorum ev sadece supuruluyordu sildim bebisin gelsinde canınız sağ olsunda bosver
Ayyy yarin bebisi gorceksin demi cok heyecanlikac da randevu
Evet canimm 14.20de insallah düzgün poz verir

Canım ben hamilelikten hemen önce almıştım ve demirimi baya yükseltti 3 defa aldım ben birer hafta arayla
Beni de bugün doktor aradı ilaçla düzelecek gibi değil damardan demir vereceğiz dedi.Gerçektende 1 2 haftadır o kadar üşüyorum ki.Devamlı halsizim adım atacak halim yok.perşembe gidip alayım demirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…