2021 Nisan Anneleri

Bana doktorum devit-3 ve omega 3 verdi. birde prilam bitmişti unuttum yazdırmayı bir dünya para verdim üçüne.

Yaa şunlara bakiiin
Yaa çok güzeller, güle güle giyinsin prenses Benimki de belli olsa ciciler alsam bir an önce kuzuma
Testin içeriğini biliyor musun canım nelere bakılıyor? Ben araştırdım 2000 den aşağı fiyat veren olmadı. Çok iyiymiş bence.
ozlemmmm sabah ihissettifim insallah gazdır insallah eşime mi baktım çocuğuma mi bilmiyorum eşime benziyor çocuğum ağlıcam yaaaa insallah kendime bakmisimdir
Kız o da babası benzesin birazcık ne var yani inşallah senin hık demiş burnundan düşer nasıl beğendin mi
Gözleri eşime benzeybilir ama ağzı burnu kaşları ben olsun
İnşallah canım gönlüne göre olsun.Grubun kızları çok güzel maşallah herkes kendine benzesin istiyor
Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenle yarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Maşallah canım ama bu haftalar riskli haftalar dikkat et. 13. haftadan sonra yapmanı tavsiye ederim.

İyi akşamlar kızlar, yaa oğlumun ultrason fotolarını cıkardım cok duygulandım neye benzeyecek acaba derken şuan 3,5 yaşında, şimdi de karnımdakini merak ediyorum nasıl birşey olacak abisine benzeyecek mi dye ikisininde aynı hafta ultrason görüntüsü var elimde oğlumun dudakları ultrason kağıdında dikkatimizi cekmişti koca dudaklı olcak heralde dedik gerçekten de öyle oldu
Bunda öyle gözükmüyor tabi belli olmaz abi kardeş fotolarını birleştirdim başka işim yok

Eklentiler

• IMG_20200929_224237_876.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 29
Siz 12.haftadaysaniz neden folik asit aliyosnuz ki 12.haftada birakiliyor zaten demir ilacina baslaniyor vitamin de istege bagli ekstra alabiliyorsunuz
Bugün 12bitti benim bende ondan sizlere sormak istedim işte bilmiyorum bunda hep folik asit hem d hemde baska vitaminler varmış bana hemen devit e de başlatmıştı zaten onuda iciyodm ama gecen hafta hiç içemedim folik asiti de devit i de

Bende zaman zaman kullanıyodum bir ara bisene boyunca hep kullandım ama hamile kalamadım şimdide mayıstan beri kullanıyorum tedaviye başladığımız gibi başladım yani bi nevi gebe kalmadan üç aya yakında içmiş oldum aslında bende içmek istemiyorum hiç ama cok önemsiyor doktorlarda insan bide oyuzden bieşy olursa diye korkuyor

Bana doktorum devit-3 ve omega 3 verdi. birde prilam bitmişti unuttum yazdırmayı bir dünya para verdim üçüne.
Devit on tl falan cok pahalı degıl de omega ve prilam pahalı bende ilk yazıldıgını bilmiyodum prilamı verdiğinde 56 tl mi neydi sonra yazdırdım saglık ocagında

Aynen bende vicdan yaptım 3.ay aldım kullanıyorum yoksa hiç istemiyorum kimiside doğal yolla al ben gerek ilaçlara diyor insan korkuyor ama mecbur kullanıyoruz

Selam kizlar. Bugun bas agrisindan öldüm. Bi tane minoset aldim ama hicbir ise yaramadi. Daha once bas agrisi ceken arkadaslar vardi, bi care bulabildiniz mi? Ya da ne biliim ilac disi alternatif cozumu olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…