Bana doktorum devit-3 ve omega 3 verdi. birde prilam bitmişti unuttum yazdırmayı bir dünya para verdim üçüne.Kızlar folik asit ve devit kullanıyordum midemi bulandırıyır içemiyorum artık dedim doktora devam etmelimiyim diye bırakalım vinelac a basla dedi onada baktım baya içinde vitaminler falan var ama kullanan var mı hiç fiyatı da 80tl falan hep özel ilaç yazıyor doktorumda sağolsun sizinkiler ne verdi alıp almamakta kararsız kaldım
Okadarrr güzel bir seymiski annelik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Hergün ogluma sarilip sükrediyorumanaaalık işte
12 haftaligim mide bulantisi ilacimi bile zor iciyorumKacinci haftadasiniz ?gece uyumadan içince yan etkisi az oluyo
Prilam recetesiz satiliyor diye biliyorum hatta bugun saglikocagina sordurttum receteyle verilmiyor dendi banaBana doktorum devit-3 ve omega 3 verdi. birde prilam bitmişti unuttum yazdırmayı bir dünya para verdim üçüne.
Yaa çok güzeller, güle güle giyinsin prensesYaa şunlara bakiiin
Testin içeriğini biliyor musun canım nelere bakılıyor? Ben araştırdım 2000 den aşağı fiyat veren olmadı. Çok iyiymiş bence.Fetal dna analizi yaptıran var mı? 500 civarı bi fiyat verdi gazi üniversitesi normalde 2000 3000 civarı deniliyordu nasıl böyle uygun oldu anlaamdım. İkili tarama sonucum çıkmadı daha ama usgde bi sorun yok dedi doktor.
Kız o da babası benzesin birazcık ne var yaniozlemmmm sabah ihissettifim insallah gazdır insallah eşime mi baktım çocuğuma mi bilmiyorum eşime benziyor çocuğum ağlıcam yaaaa insallah kendime bakmisimdir
İnşallah canım gönlüne göre olsun.Grubun kızları çok güzel maşallah herkes kendine benzesin istiyorGözleri eşime benzeybilir ama ağzı burnu kaşları ben olsun
Maşallah canım ama bu haftalar riskli haftalar dikkat et. 13. haftadan sonra yapmanı tavsiye ederim.Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenleyarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
Yok geçen aldığım kutuyu doktor yazmıştı indirimli aldımPrilam recetesiz satiliyor diye biliyorum hatta bugun saglikocagina sordurttum receteyle verilmiyor dendi bana
Amin canım inşallahOkadarrr güzel bir seymiski annelik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Hergün ogluma sarilip sükrediyorum
Hahaha aynen bize benzesin istiyozİnşallah canım gönlüne göre olsun.Grubun kızları çok güzel maşallah herkes kendine benzesin istiyor
Yok canım daha belli değil--Kelebekmisali-- 2.nin cinsiyeti belli mi
Bugün 12bitti benim bende ondan sizlere sormak istedim işte bilmiyorum bunda hep folik asit hem d hemde baska vitaminler varmış bana hemen devit e de başlatmıştı zaten onuda iciyodm ama gecen hafta hiç içemedim folik asiti de devit i deSiz 12.haftadaysaniz neden folik asit aliyosnuz ki 12.haftada birakiliyor zaten demir ilacina baslaniyor vitamin de istege bagli ekstra alabiliyorsunuz
Bende zaman zaman kullanıyodum bir ara bisene boyunca hep kullandım ama hamile kalamadım şimdide mayıstan beri kullanıyorum tedaviye başladığımız gibi başladım yani bi nevi gebe kalmadan üç aya yakında içmiş oldum aslında bende içmek istemiyorum hiç ama cok önemsiyor doktorlarda insan bide oyuzden bieşy olursa diye korkuyorBen gebelikten önce 3-4ay kullandım folik boş gebelik oldu aldılar o psikolojiyle tiksindim folikten doktorumda dediki bırak folik dinlen biraz dedi 2-3ay öle geçti denedim oldu sonra ilk iki ay almadım folik doktor kullan diyince 3.ay aldım yeni kullanıyorum bende ama başta çok kullanmıştım
Devit on tl falan cok pahalı degıl de omega ve prilam pahalı bende ilk yazıldıgını bilmiyodum prilamı verdiğinde 56 tl mi neydi sonra yazdırdım saglık ocagındaBana doktorum devit-3 ve omega 3 verdi. birde prilam bitmişti unuttum yazdırmayı bir dünya para verdim üçüne.
Aynen bende vicdan yaptım 3.ay aldım kullanıyorum yoksa hiç istemiyorum kimiside doğal yolla al ben gerek ilaçlara diyor insan korkuyor ama mecbur kullanıyoruzBende zaman zaman kullanıyodum bir ara bisene boyunca hep kullandım ama hamile kalamadım şimdide mayıstan beri kullanıyorum tedaviye başladığımız gibi başladım yani bi nevi gebe kalmadan üç aya yakında içmiş oldum aslında bende içmek istemiyorum hiç ama cok önemsiyor doktorlarda insan bide oyuzden bieşy olursa diye korkuyor
Recetesiz aliniyor ama 57 tl yazdirinca devlet karsiliyo bosuna okadr nie para verilsn saglik ocagida yazabiliyorPrilam recetesiz satiliyor diye biliyorum hatta bugun saglikocagina sordurttum receteyle verilmiyor dendi bana
Bol su ic birde salatalik ye cok iyi geliyor bas agrisinaSelam kizlar. Bugun bas agrisindan öldüm. Bi tane minoset aldim ama hicbir ise yaramadi. Daha once bas agrisi ceken arkadaslar vardi, bi care bulabildiniz mi? Ya da ne biliim ilac disi alternatif cozumu olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?