Siz 12.haftadaysaniz neden folik asit aliyosnuz ki 12.haftada birakiliyor zaten demir ilacina baslaniyor vitamin de istege bagli ekstra alabiliyorsunuzZaten folik asitler genelde özel benim elimde de nerdeyse yeni kutu var simdi baska almak zoruma gidiyor ama biryandanda içemiyorum napayım alacaz mecbur
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahAhhh❤sağlıkla hayırlısıyla alın inşallah evladınızı kucağınızaŞuan gerçekten kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki, yarın başka bir doktordan daha randevu aldım bakalım, herşey güzel devam eder umarım
Yok bebeğim kontrole2 li taramaya mi. Gidiceksun
Hap şeklinde değil mi ? Bir de şurup var internette ama emin olamadım. Kaça aldınız sorması ayipAynen ilk verdigini bulamadim bugun soyledim onu verdi insallah tadi guzeldir
Hayır belli değil heyecanla bekliyorum 13 ekimde randevum. Kızımda ilk diye pek onemsemiyordum hatta hiç sormuyorduk doktorum 12. Haftada şıp diye söylemiştiSeninde cinsiyet belli değil dimi henüz bu Cuma 14haftalık olacağız kontrole gircem belki söyler bişiler ☺
Bazen ani harekette komple alt karnimda agriyor. Tüm gebelerde oluyor sanki uyarıyor sakin diyeSol kasik tarafımda özellikle ani hareketlerimde bir ağrı oluyor. Boyle bir sey yaşayan var mi
Aminn ecmainBen bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
Bence seninki kesin bellidir. Zaten bence erkek çok net belliydiSeninde cinsiyet belli değil dimi henüz bu Cuma 14haftalık olacağız kontrole gircem belki söyler bişiler ☺
Ayy bnde Perşembe 2li taramaya gidiyorum inşallah cinsiyetide öğreniriz beYok bebeğim kontrole
Ben 12+3 felan yaptircam daha garantinmiş 12 de öneriyorlarAyy bnde Perşembe 2li taramaya gidiyorum inşallah cinsiyetide öğreniriz be
Ben mavi gözlü degilim esimde ayni sekil mavi gözlü degil ama oglum mavis sarisin ayni erkek kardesime benziyo annemin göz rengini almisİlk hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş kızlar buda bir batıl inanç
ahh o temizlik isini benimde yapmam lazim oglum sagolsun her yeri boya icinde birakti bi baslarsam 1 hafta cikamam icindenBen bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
aslaaa bide uyku saatlerinde uyansada tekmelese diyodumAma anne karnındayken sürekli tekmelese insan rahatsız olmaz herhalde
Ayyy biz inle aynıyızBence seninki kesin bellidir. Zaten bence erkek çok net belliydi
Hic acmadim inanirmisin ama hapa benziyor 69 aldimHap şeklinde değil mi ? Bir de şurup var internette ama emin olamadım. Kaça aldınız sorması ayip
Ben gebelikten önce 3-4ay kullandım folik boş gebelik oldu aldılar o psikolojiyle tiksindim folikten doktorumda dediki bırak folik dinlen biraz dedi 2-3ay öle geçti denedim oldu sonra ilk iki ay almadım folik doktor kullan diyince 3.ay aldım yeni kullanıyorum bende ama başta çok kullanmıştımZaten folik asitler genelde özel benim elimde de nerdeyse yeni kutu var simdi baska almak zoruma gidiyor ama biryandanda içemiyorum napayım alacaz mecbur
Bence de al canım benim de ilaçlarla yükselmedi anca serum işe yaradı iyi ki hamilelikten önce almışım diyorum bebek depoları tüketiyor çünkü olmayınca da sıkıntı malesefBeni de bugün doktor aradı ilaçla düzelecek gibi değil damardan demir vereceğiz dedi.Gerçektende 1 2 haftadır o kadar üşüyorum ki.Devamlı halsizim adım atacak halim yok.perşembe gidip alayım demirimi
anaaalık işteaslaaa bide uyku saatlerinde uyansada tekmelese diyodum
Ayyy canım benim hadi inşallah sağlıkla büyüsün kuzularCanım ben bugün 12+2 deyim ve geçen haftaya göre çok rahatladığımı söyleyebilirim. Geçen hafta sabah bulantılarıyla başım beladaydı. Bir şeyler yiyene kadar midem beni mahvediyordu. Ben de canlı derslerde kamerayı kapatıp kıvranıyordum senin gibi. Yine bulantılarım var ama çok daha rahatım en azından sabah iyi uyanıyorum. İnşallah sen de bir an önce kurtulursun
Canım yaa yaştan dolayı o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için kullanmayayım dedim içim dışım ilaç 12. Haftada kesecek bazılarını sanırım ama oksaparı doğuma kadar kullanacaksın dedi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin de bebiş olur gider her şeyBen de kız da ışığa bakamıyordum akşam karanlıkta oturuyorduk tvyi açtırmıyordum midemi bulandırıyordu ışık kötü ama geçici bir süreç sabır bir de ilaç rahatlatıyordu biraz
Yaaa cidden ben de hissettim baloncuk patlıyor gibi bir iki defa şimdi okuyunca anladım emin olamamıştım demek bu minik kuzuların hareketi ayyy sağlıkla gelsin hepsiNe hissetmem gerektiğini bildiğim için gaz vb.şeylerden ayırt edebiliyorumKelebek kanat çırpışı gibi, baloncuklar patlıyor gibi
Her an hissetmiyorum ama akşamları uzandığımda genellikle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?