2021 Nisan Anneleri

Zaten folik asitler genelde özel benim elimde de nerdeyse yeni kutu var simdi baska almak zoruma gidiyor ama biryandanda içemiyorum napayım alacaz mecbur
Siz 12.haftadaysaniz neden folik asit aliyosnuz ki 12.haftada birakiliyor zaten demir ilacina baslaniyor vitamin de istege bagli ekstra alabiliyorsunuz

Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Seninde cinsiyet belli değil dimi henüz bu Cuma 14haftalık olacağız kontrole gircem belki söyler bişiler ☺
Hayır belli değil heyecanla bekliyorum 13 ekimde randevum. Kızımda ilk diye pek onemsemiyordum hatta hiç sormuyorduk doktorum 12. Haftada şıp diye söylemişti ama şimdi aynı doktor bir şey söylemedi
Sol kasik tarafımda özellikle ani hareketlerimde bir ağrı oluyor. Boyle bir sey yaşayan var mi
Bazen ani harekette komple alt karnimda agriyor. Tüm gebelerde oluyor sanki uyarıyor sakin diye
Ben bugün salonumu temizledim 3+3+1+1 imi toz aldim yarına mı ölürüm bugün mi bilmem esi M bari tuvaleti banyoyu yıkasa
Aminn ecmain hamile duasi kabul olurmuş edelim hep birlikte. Allahım eslerimiz kendi işlerini kendileri yapsın, daha anlayışlı olsun, temizlik konusunda yardımcı olsun amin aminnn aminnnnn

Bence seninki kesin bellidir. Zaten bence erkek çok net belliydi
Ayyy biz inle aynıyız ben kızımı 20.haftada ayrıntılıda öğrendim, bunu başka doktora gidiyorum o baştan dedi 16dan önce söylemem sormayın dedi, öylemi diyorsun ya benimde 22ekimde randevu ama dayanamıyorum devletten aldım 2ekime inşaallah söyler 14haftalık olcak bende kızımda önemsememiştim ki zaten kız hissediyor istiyordum bunda da erkek hissediyorum ama nasip emin olamıyorum kızımdaki kadar tek emin olduğum şey yumurtlama testi yaptım ogün değerlendirdim ve ogün kaşıklarımda ağrı oldu ogün tuttu bu dedim belki o sebeple erkek mi acaba diyorum

Zaten folik asitler genelde özel benim elimde de nerdeyse yeni kutu var simdi baska almak zoruma gidiyor ama biryandanda içemiyorum napayım alacaz mecbur
Ben gebelikten önce 3-4ay kullandım folik boş gebelik oldu aldılar o psikolojiyle tiksindim folikten doktorumda dediki bırak folik dinlen biraz dedi 2-3ay öle geçti denedim oldu sonra ilk iki ay almadım folik doktor kullan diyince 3.ay aldım yeni kullanıyorum bende ama başta çok kullanmıştım

Beni de bugün doktor aradı ilaçla düzelecek gibi değil damardan demir vereceğiz dedi.Gerçektende 1 2 haftadır o kadar üşüyorum ki.Devamlı halsizim adım atacak halim yok.perşembe gidip alayım demirimi
Bence de al canım benim de ilaçlarla yükselmedi anca serum işe yaradı iyi ki hamilelikten önce almışım diyorum bebek depoları tüketiyor çünkü olmayınca da sıkıntı malesef

Ayyy canım benim hadi inşallah sağlıkla büyüsün kuzular

Ben de kız da ışığa bakamıyordum akşam karanlıkta oturuyorduk tvyi açtırmıyordum midemi bulandırıyordu ışık kötü ama geçici bir süreç sabır bir de ilaç rahatlatıyordu biraz
Canım yaa yaştan dolayı o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için kullanmayayım dedim içim dışım ilaç 12. Haftada kesecek bazılarını sanırım ama oksaparı doğuma kadar kullanacaksın dedi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin de bebiş olur gider her şey

Ne hissetmem gerektiğini bildiğim için gaz vb.şeylerden ayırt edebiliyorum Kelebek kanat çırpışı gibi, baloncuklar patlıyor gibi
Her an hissetmiyorum ama akşamları uzandığımda genellikle hissediyorum
Yaaa cidden ben de hissettim baloncuk patlıyor gibi bir iki defa şimdi okuyunca anladım emin olamamıştım demek bu minik kuzuların hareketi ayyy sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…