2021 Nisan Anneleri

Bilmiyorum ki ikrameyra da kız gibi dedi aslında isterim birde kızım olsun ama herşeyden önce hayırlısı tabi cinsiyet ikinci planda kalıyor ben ilkinide hep kız olsun istedim ama insan ayırt etmiyormuş yaa

Selam kizlar. Bugun bas agrisindan öldüm. Bi tane minoset aldim ama hicbir ise yaramadi. Daha once bas agrisi ceken arkadaslar vardi, bi care bulabildiniz mi? Ya da ne biliim ilac disi alternatif cozumu olan var mi?
Parol iyi geldi bana.bir de kolonya şişesini başıma döktüm bildiğin artık ağrı değil acıydı benimki diyebilirim.parolu son dk ya kadar içmemiştim.

Aynen bende vicdan yaptım 3.ay aldım kullanıyorum yoksa hiç istemiyorum kimiside doğal yolla al ben gerek ilaçlara diyor insan korkuyor ama mecbur kullanıyoruz
Evet de doğal yolla da yeteri kadsr alınmıyo diyorlar meyve sebzede vitamin kalmadı diyo doktorlar nebileyim kime inancağmızı şaşırdık

Selam kizlar. Bugun bas agrisindan öldüm. Bi tane minoset aldim ama hicbir ise yaramadi. Daha once bas agrisi ceken arkadaslar vardi, bi care bulabildiniz mi? Ya da ne biliim ilac disi alternatif cozumu olan var mi?

Ben hamilelik öncesi de ilaç kullanmaya çok sıcak bakmıyordum. Çok şiddetli migren ağrılarım falan oluyordu. Denediğim doğal yollar nane yağı şakaklara sürünce rahatlatıyor, patates sarmak gerçekten rahatlatıyor hatta bilimsel açıklamasını bile bulmuştum. Bol su içip uykusuz kalmamaya çalışırsan da daha az sıkıntı yaşarsın.

Merhaba herkese hayırlı olsun. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucagimiza.

Yaa şunlara bakiiin
Ayy ne güzeller
Daha çok erkenmiş. Hiç moralini bozma. Benim oğlum için yüzde 50 düşük ihtimali var demişlerdi, şimdi 11 yaşında çok şükür.
Bizdede kari kocadan hangisi daha cok seviyorsa ona benzer derlerbenim kizim ilk babasinin kopyasiydi 4 yasina kadr simdi bana benzemeye basladi
Ayy çok güldüm, Allah iyiliğini versin
Sol kasik tarafımda özellikle ani hareketlerimde bir ağrı oluyor. Boyle bir sey yaşayan var mi
bende de oluyor. Ani hareket yapmamam gerektiğini hatırlıyorum hemen
Bende kış temizligine girdim halilari topladim yikamaya verdim bugun bazanin altina girdim kislik yazlik atilacak ne varsa ayirdm yorganlari cikar nevresimleri duzenle yarina mutfak dolaplari beni beklio cam perdeyi yeni bitirdim asla bitmio is
ben de baya uğraştım bugün. Çocukların kıyafetleri göz açıp kapayıncaya kadar küçülüyor. Kışlıkların çoğu küçük geldi gözüme. Halıları ben yazın başında kaldırmıştım kirlenmesinler diye. Yeni serdim. Mutfak dolaplarına da daldım. Yarına ben cam perde işini bıraktım. İkimizin de hamaratlığı üstündeymiş
Canim icin rahat etmesi icin özele git bence. Bende yarin nifty testi icin kan vermeye gidecem insallah ikimizinde temiz cikarda bi nefes aliriz.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Siz 12.haftadaysaniz neden folik asit aliyosnuz ki 12.haftada birakiliyor zaten demir ilacina baslaniyor vitamin de istege bagli ekstra alabiliyorsunuz
Ben de öyle biliyorum. Gerçi bana verdikleri vitaminin içinde folik asit de varmış ama ayrıca kullanmaya gerek yok sanırım
ahh o temizlik isini benimde yapmam lazim oglum sagolsun her yeri boya icinde birakti bi baslarsam 1 hafta cikamam icinden
başlayınca devamı geliyor aslında ama başlamak bir o kadar zor
Devit günde kaç damla kullanmanı söylediler?
Aynen ben de neredeyse bir haftadır baş ağrısından mahvoldum. Annem yanımda, o ısrar etti ilaç içme diye yoksa parol içerdim ama daha ağır ilaçlara bünyemi alıştırdığı için fayda eder miydi bilmiyorum. Benim ya midemden kaynaklı ya da sinüzit oldum. Boynuma ve omuzlarıma masaj, enseme buz koymak, nane yağı koklamak bende bir parça fayda ediyor.

Bak şu patatesi ben de deneyeyim

Doktor ne dedi açlık şekerinin 97 olmasına canım?
Ben üç gündür evde ölçüyorum çok yüksek çıkıyor, moralim bozuldu. 99-90-100 çıktı açlık şekerim. Perşembe doktor randevum var, o zaman doktorla konuşacağım. Bir önceki gebeliğimde gebelik şekerim vardı diye sözde yediklerime dikkat ediyorum ama durum bu maalesef.

Bence önceden sinüzitin varsa o çok etkiliyor saçların ıslak çok durma diyebilirim. Bir de bol su iç ve dinlen bazı günler ben ne yaparsam yapayım geçmiyor sabah uykumdan baş ağrısıyla uyanıyorum ama ilaç hiç içmedim hala dayanıyorum

Günaydın kızlar uyku tutmuyor, oradan oraya dönüyorum, tv ye bakarken dalayım diyorum, az kitap okuyayım yok yokkk... uyuyamıyorum ... bugün kontrolüm var çok heyecanliyim kaç hafta sonra göreceğim bebeğimi cinsiyet için çok erken ama sağlıklı olduğunu duysam o yeter

95 in altında olmali dedi. Tekrar kan verdim. 91 çıktı. Sorun yok dedi. Ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi yiyorum. Tatlı cikolata falan nadir yiyorum. Zaten ilk 5 ay kilo almayi onermedi. O yüzden de dikkat ediyorum.

Benim de bugün doktor kontrolüm var. Heyecandan 5 de uyandım daha uyku yok Hepimiz güzel haberler alalım hepimiz için iyi bir gün olsun inşallah

insallah güzel haberlerle gelirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…