2021 Nisan Anneleri

Canım doktorun amacı ne anlamadın ama 6+2 de gittim kalp atışı duyulmadı yolk ve sac vardı 7+2 de kalp sesini duyduk şükür bence 7. Haftadan sonra duyuluyor içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına

Ingilızce dersinde rap alfabe izlediler benim çocuk bağıra bağıra tekrar ediyo4 ben başladım ağlamaya ne güzel soyluyo4 diye valla biri görse deli der hamilelik be
Suan bizde turkce dersi tekerlemeler havada ucusuyo azcik uzandim kizimin yatagina belki uyurum die tekerlemelere takildm uyuyamiorm

Kızlar şimdi beni rahatlatın ben biliyorum ama insan düşünmedende yapamıyo biyokimyasal risk 227 de bir cıktıya doktorum 3 lü yapalım dedi. Bugün perinatologa gittim diyo bu negatif tarama buna ben bişey önermem dedi risk herzaman var ama bu test iyi bi test dedi ben 3 lü yaptırmak istemiyorum iyi ultrasonu olan biyere gidicem gerisi allah büyük Siz ne dersiniz

Bu doktorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey bilmiyor galiba her biri farkli birşey söyleyince insanın kafası daha çok karışıyor. Ultrason ölçümleri normalse bebeğin haftasıyla uyumluysa gerisini düşünme canım 18-20. Haftalar arası detaylı ultrason yaptırırsın o daha önemli bence herşeye bakılıyor.

Aynen canım 22.hafta randevu aldım detaylı için gercekten kafa karıstırıyolar

Bosver bencede bol dua ve icinin ferah tut bu onemli kafani surekli kurcalamasina izin verme her doktor bisi cikarcak bize dogurana kadr

Slm kizlar gunaydin ..
bugun randevusu olanlar hemen resim atin olurmu
Benim 12+2 de randevum var ense kalinligi filan olcak ikili tarama testi vs bide rahimagzi olculecek dedi dr um bu islem aceba altdan mi yapiyor ?

Canim allaha dua et bence .. benim kizimq neler dediler ama ne oldu nur topu gibi bir prenses dogdu..

Ya bence önemli olan hislerini

benim doktorum hiç takma kafanı ikiliden gelen olasılığa demişti ki daha kan vermeden falan demişti bunu. Ultrason görüntülerin iyiyse takma gerçekten. Doktorun dediğine göre 227 kişiden 1i de olabilirsin ama 226 kişiden biri de olabilirsin. Öyle düşünürsek 30000de 1 olan da risk. O 1 bebeğin kendi bebeğimiz ihtimali olduktan sonra ha 30000 olmuş ha 227. Sakın takma. Ayrıca doktorum kendi söyledi yaş, akraba evliliği vs gibi bi gebesinde olasılık çok düşük çıkmasına rağmen sapasağlam doğmuş bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…