Siz başka bir ülkede mi yasiyorsunuz:)))bu markayi hic duymadim ama cok guzellermiş.Güle güle giysin:)Etiketi böyle canm bu olsa gerek
Çok şükür yarabbiiim kalkcam şükür namazı kilcamAyy bnmde var yatamıyorum
Yok ben turkiyedeyim canmSiz başka bir ülkede mi yasiyorsunuz:)))bu markayi hic duymadim ama cok guzellermiş.Güle güle giysin:)
Canım doktorun amacı ne anlamadın ama 6+2 de gittim kalp atışı duyulmadı yolk ve sac vardı 7+2 de kalp sesini duyduk şükür bence 7. Haftadan sonra duyuluyor içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağınaKızlar merhaba. Tamamen bilgi amaçlı soruyorum, sizler daha tecrübeli olduğunuzdan başınıza geldiyse diye.. Ben dondurulmuş embriyo tedabisiyle 31ağustosta transfer oldum ve çok şükür ki pozitifi görmüştük. Bugün 6+3de doktora göründüm, vajinal de baktı, yolk kesesi oluşmuş ama bebeği net göremiyorum ,kalp atımlarını bu haftalarda görmek isteriz, 3-4gün sonra gel tekrar bakalım ama düşük riski var gibi duruyor dedi.. bu 4.denememdi, ilk kez pozitif görünce çok mutlu olmuştuk aslında, devam etme ihtimali hiç yok mu sizce?
Suan bizde turkce dersi tekerlemeler havada ucusuyo azcik uzandim kizimin yatagina belki uyurum die tekerlemelere takildm uyuyamiormIngilızce dersinde rap alfabe izlediler benim çocuk bağıra bağıra tekrar ediyo4 ben başladım ağlamaya ne güzel soyluyo4 diye valla biri görse deli der hamilelik be
Ezberledinmi kizzzSuan bizde turkce dersi tekerlemeler havada ucusuyo azcik uzandim kizimin yatagina belki uyurum die tekerlemelere takildm uyuyamiorm
Benim istegim suan cinsiyet ogrenip hemen alisverise baskamak sonra emzirme atleti begendimBunları giyecek ne vücut kaldi ne memik... memikler
Aman yok aksama kadr onu soylerm simdi dilime takilirEzberledinmi kizzzaman git yat bende nugget almaya gidicem canim çok istiyor
Ayy kızlar hazırlanıyorum şimdiÇok şükür yarabbiiim kalkcam şükür namazı kilcamkız git artık git tahmin yapıcaz daha
Bu doktorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey bilmiyor galiba her biri farkli birşey söyleyince insanın kafası daha çok karışıyor. Ultrason ölçümleri normalse bebeğin haftasıyla uyumluysa gerisini düşünme canım 18-20. Haftalar arası detaylı ultrason yaptırırsın o daha önemli bence herşeye bakılıyor.Kızlar şimdi beni rahatlatın ben biliyorum ama insan düşünmedende yapamıyo biyokimyasal risk 227 de bir cıktıya doktorum 3 lü yapalım dedi. Bugün perinatologa gittim diyo bu negatif tarama buna ben bişey önermem dedi risk herzaman var ama bu test iyi bi test dedi ben 3 lü yaptırmak istemiyorum iyi ultrasonu olan biyere gidicem gerisi allah büyükSiz ne dersiniz
Aynen canım 22.hafta randevu aldım detaylı için gercekten kafa karıstırıyolarBu doktorlar insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey bilmiyor galiba her biri farkli birşey söyleyince insanın kafası daha çok karışıyor. Ultrason ölçümleri normalse bebeğin haftasıyla uyumluysa gerisini düşünme canım 18-20. Haftalar arası detaylı ultrason yaptırırsın o daha önemli bence herşeye bakılıyor.
Bosver bencede bol dua ve icinin ferah tut bu onemli kafani surekli kurcalamasina izin verme her doktor bisi cikarcak bize dogurana kadrKızlar şimdi beni rahatlatın ben biliyorum ama insan düşünmedende yapamıyo biyokimyasal risk 227 de bir cıktıya doktorum 3 lü yapalım dedi. Bugün perinatologa gittim diyo bu negatif tarama buna ben bişey önermem dedi risk herzaman var ama bu test iyi bi test dedi ben 3 lü yaptırmak istemiyorum iyi ultrasonu olan biyere gidicem gerisi allah büyük☺ Siz ne dersiniz
Canim allaha dua et bence .. benim kizimq neler dediler ama ne oldu nur topu gibi bir prenses dogdu..Kızlar şimdi beni rahatlatın ben biliyorum ama insan düşünmedende yapamıyo biyokimyasal risk 227 de bir cıktıya doktorum 3 lü yapalım dedi. Bugün perinatologa gittim diyo bu negatif tarama buna ben bişey önermem dedi risk herzaman var ama bu test iyi bi test dedi ben 3 lü yaptırmak istemiyorum iyi ultrasonu olan biyere gidicem gerisi allah büyük☺ Siz ne dersiniz
Kızlar şimdi beni rahatlatın ben biliyorum ama insan düşünmedende yapamıyo biyokimyasal risk 227 de bir cıktıya doktorum 3 lü yapalım dedi. Bugün perinatologa gittim diyo bu negatif tarama buna ben bişey önermem dedi risk herzaman var ama bu test iyi bi test dedi ben 3 lü yaptırmak istemiyorum iyi ultrasonu olan biyere gidicem gerisi allah büyük☺ Siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?