- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Normalde 20si ama ben 2sine başka doktora sorcam dayanamayıp kendi doktorum 16dan önce bilgi vermiyor usg foto gören erkek diyor bakalım nasipppBen 2 oglumuda 11+5 te ögrendim denk geldi. Erkekler cabuk belli oluyor galiba. senin kontrol nezaman?
Birde dün akşam öyle bir kıpırtı hissettim ki kalbim duracaktı heyecandan pıtıpıtı vurdu kasıklarıma birkaç gündür hissediyordum ama belki bağırsak hareketidir diyordum ama dün ilk defa daha netti bebiş olduğunu anladım ağlıcaktımBen 2 oglumuda 11+5 te ögrendim denk geldi. Erkekler cabuk belli oluyor galiba. senin kontrol nezaman?
14.20de randevum var 11+3 üz bugün en geç benim randevu galiba2 de çıkarım 10 dikkaya ordayım
Hamilelikte saçlar 2 kat daha uzuyor ben bilmiyrodum kestimkahvesevenkadin sen bilirsin ozaman hristiyan veya inanmayanların hep çocukları ölmeli
Teşekkür ederim canım. Bazen evde ölçüm cihazlarında üç beş rakam oynaması oluyor, kan verince daha doğru bir değer çıkmıştır. Yine de dikkat edelim biz95 in altında olmali dedi. Tekrar kan verdim. 91 çıktı. Sorun yok dedi. Ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi yiyorum. Tatlı cikolata falan nadir yiyorum. Zaten ilk 5 ay kilo almayi onermedi. O yüzden de dikkat ediyorum.
Rahim ağzı uzunluğu vajinal ölçümde doğru sonuç verir canım. Benim ilk hamileliğimde 20.haftada detaylı ultrasonda fark etti perinatolog 24mm ölçüldü riskli olduğu icin dikiş atıldı (serklaj yapıldı).Slm kizlar gunaydin ..
bugun randevusu olanlar hemen resim atin olurmu
Benim 12+2 de randevum var ense kalinligi filan olcak ikili tarama testi vs bide rahimagzi olculecek dedi dr um bu islem aceba altdan mi yapiyor ?
Ee bakValla dayanılamayacak uzunluğa ulaşır 7 ayı beklersem zaten. Kayınvalidem eşime hamileyken doğuma gitmeden kestirmiş kısacık mesela
Allahım biz doğumda doğuramıyoruz açıklık olmuyorRahim ağzı uzunluğu vajinal ölçümde doğru sonuç verir canım. Benim ilk hamileliğimde 20.haftada detaylı ultrasonda fark etti perinatolog 24mm ölçüldü riskli olduğu icin dikiş atıldı (serklaj yapıldı).
Ben de ilerde kestirmeyi düşünüyorum. Hem çok sık saçlarım. İnanmıyorum buna pek. Bi saçla mı belli olcak ömrü :)Valla dayanılamayacak uzunluğa ulaşır 7 ayı beklersem zaten. Kayınvalidem eşime hamileyken doğuma gitmeden kestirmiş kısacık mesela
Next in urunleri var ingilterede,bende turkiyeden dolar normalken ogluma aliyordum cok guzel urunleri var aklinizda bulunsunYok ben turkiyedeyim canmeniştem ingilterede o ordan almış
Günde bir kere 9 damlaAyy ne güzeller
Daha çok erkenmiş. Hiç moralini bozma. Benim oğlum için yüzde 50 düşük ihtimali var demişlerdi, şimdi 11 yaşında çok şükür.
Ayy çok güldüm, Allah iyiliğini versin
bende de oluyor. Ani hareket yapmamam gerektiğini hatırlıyorum hemen
ben de baya uğraştım bugün. Çocukların kıyafetleri göz açıp kapayıncaya kadar küçülüyor. Kışlıkların çoğu küçük geldi gözüme. Halıları ben yazın başında kaldırmıştım kirlenmesinler diye. Yeni serdim. Mutfak dolaplarına da daldım. Yarına ben cam perde işini bıraktım. İkimizin de hamaratlığı üstündeymiş
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Ben de öyle biliyorum. Gerçi bana verdikleri vitaminin içinde folik asit de varmış ama ayrıca kullanmaya gerek yok sanırım
başlayınca devamı geliyor aslında ama başlamak bir o kadar zor
Devit günde kaç damla kullanmanı söylediler?
Aynen ben de neredeyse bir haftadır baş ağrısından mahvoldum. Annem yanımda, o ısrar etti ilaç içme diye yoksa parol içerdim ama daha ağır ilaçlara bünyemi alıştırdığı için fayda eder miydi bilmiyorum. Benim ya midemden kaynaklı ya da sinüzit oldum. Boynuma ve omuzlarıma masaj, enseme buz koymak, nane yağı koklamak bende bir parça fayda ediyor.
Hayirlisi 2 sinde ögrenirsin belki. Saglikla gelsin kuzucukNormalde 20si ama ben 2sine başka doktora sorcam dayanamayıp kendi doktorum 16dan önce bilgi vermiyor usg foto gören erkek diyor bakalım nasippp☺☺
Rica ederim. Benim gebelik şekerim yoktu ilk hamileligimde. Şeker yuklemesi de yapılmıştı. Belki de bu hamileligimde var. En iyisi önlem almamız. kontrole gittiginde doktorunun dediğini burdan yazarsan sevinirim.Teşekkür ederim canım. Bazen evde ölçüm cihazlarında üç beş rakam oynaması oluyor, kan verince daha doğru bir değer çıkmıştır. Yine de dikkat edelim biz
ayy ne güzel. ikinci hamileliklerde 13. haftadan sonra hissediliyor diyorlar ben daha hissetmiyorum belkide stresten bebegime konsantre olamadi. diyedir hayirlisi saglikli olsunlardaBirde dün akşam öyle bir kıpırtı hissettim ki kalbim duracaktı heyecandan pıtıpıtı vurdu kasıklarıma birkaç gündür hissediyordum ama belki bağırsak hareketidir diyordum ama dün ilk defa daha netti bebiş olduğunu anladım ağlıcaktımunutmuşuz ya 5yıl geçince
Aynen canım öyle oluyo keşke bu testler hiç olmasaydıYa bence önemli olan hislerini
benim doktorum hiç takma kafanı ikiliden gelen olasılığa demişti ki daha kan vermeden falan demişti bunu. Ultrason görüntülerin iyiyse takma gerçekten. Doktorun dediğine göre 227 kişiden 1i de olabilirsin ama 226 kişiden biri de olabilirsin. Öyle düşünürsek 30000de 1 olan da risk. O 1 bebeğin kendi bebeğimiz ihtimali olduktan sonra ha 30000 olmuş ha 227. Sakın takma. Ayrıca doktorum kendi söyledi yaş, akraba evliliği vs gibi bi gebesinde olasılık çok düşük çıkmasına rağmen sapasağlam doğmuş bebek.
Aynen allah büyük içim rahat sağolun iyiki varsınız valla burası cok iyi geliyoCanim allaha dua et bence .. benim kizimq neler dediler ama ne oldu nur topu gibi bir prenses dogdu..
Kan hacmi artarsa erkek azalırsa kızBasim birden bire çatlıyor kan hacmi arttigi için oluyor da Oyyy basim şişti ya canlı dersten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?