2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya size çok komik bir şey sorcam. Normalde batıl inancım çok yoktur ama işin içine bebek girince yaa öyle olursa diye korkuyorum. Saçlarım çooook uzadı ve sıkıldım. Kestirsem mi yoksa bıraksam mı? Kurutması falan çok bunaltıcı ya. Şimdi batıl düşünürsem nerden baksanız 7 ay daha kestiremem. O da daha bunaltıcı bilemedim.

Ben 2 oglumuda 11+5 te ögrendim denk geldi. Erkekler cabuk belli oluyor galiba. senin kontrol nezaman?
Normalde 20si ama ben 2sine başka doktora sorcam dayanamayıp kendi doktorum 16dan önce bilgi vermiyor usg foto gören erkek diyor bakalım nasippp

14.20de randevum var 11+3 üz bugün en geç benim randevu galiba 2 de çıkarım 10 dikkaya ordayım

Hamilelikte saçlar 2 kat daha uzuyor ben bilmiyrodum kestim kahvesevenkadin sen bilirsin ozaman hristiyan veya inanmayanların hep çocukları ölmeli

Ben 2 oglumuda 11+5 te ögrendim denk geldi. Erkekler cabuk belli oluyor galiba. senin kontrol nezaman?
Birde dün akşam öyle bir kıpırtı hissettim ki kalbim duracaktı heyecandan pıtıpıtı vurdu kasıklarıma birkaç gündür hissediyordum ama belki bağırsak hareketidir diyordum ama dün ilk defa daha netti bebiş olduğunu anladım ağlıcaktım unutmuşuz ya 5yıl geçince

Valla dayanılamayacak uzunluğa ulaşır 7 ayı beklersem zaten. Kayınvalidem eşime hamileyken doğuma gitmeden kestirmiş kısacık mesela

Teşekkür ederim canım. Bazen evde ölçüm cihazlarında üç beş rakam oynaması oluyor, kan verince daha doğru bir değer çıkmıştır. Yine de dikkat edelim biz

Slm kizlar gunaydin ..
bugun randevusu olanlar hemen resim atin olurmu
Benim 12+2 de randevum var ense kalinligi filan olcak ikili tarama testi vs bide rahimagzi olculecek dedi dr um bu islem aceba altdan mi yapiyor ?
Rahim ağzı uzunluğu vajinal ölçümde doğru sonuç verir canım. Benim ilk hamileliğimde 20.haftada detaylı ultrasonda fark etti perinatolog 24mm ölçüldü riskli olduğu icin dikiş atıldı (serklaj yapıldı).

Allahım biz doğumda doğuramıyoruz açıklık olmuyor
Çok değişik bir denge var çocuk isteyenlerin olmuyor istemeyenlerin dolu...
Çalışmak isteyen çalışamıyor çalışanlar hep şikayetçi...
Evliler Boşanmak bekarlar evlenmek istiyor...
Deliriyorum galiba

Valla dayanılamayacak uzunluğa ulaşır 7 ayı beklersem zaten. Kayınvalidem eşime hamileyken doğuma gitmeden kestirmiş kısacık mesela
Ben de ilerde kestirmeyi düşünüyorum. Hem çok sık saçlarım. İnanmıyorum buna pek. Bi saçla mı belli olcak ömrü :)

Günde bir kere 9 damla

Normalde 20si ama ben 2sine başka doktora sorcam dayanamayıp kendi doktorum 16dan önce bilgi vermiyor usg foto gören erkek diyor bakalım nasippp☺☺
Hayirlisi 2 sinde ögrenirsin belki. Saglikla gelsin kuzucuk

Teşekkür ederim canım. Bazen evde ölçüm cihazlarında üç beş rakam oynaması oluyor, kan verince daha doğru bir değer çıkmıştır. Yine de dikkat edelim biz
Rica ederim. Benim gebelik şekerim yoktu ilk hamileligimde. Şeker yuklemesi de yapılmıştı. Belki de bu hamileligimde var. En iyisi önlem almamız. kontrole gittiginde doktorunun dediğini burdan yazarsan sevinirim.

Basim birden bire çatlıyor kan hacmi arttigi için oluyor da Oyyy basim şişti ya canlı dersten

ayy ne güzel. ikinci hamileliklerde 13. haftadan sonra hissediliyor diyorlar ben daha hissetmiyorum belkide stresten bebegime konsantre olamadi. diyedir hayirlisi saglikli olsunlarda

Aynen canım öyle oluyo keşke bu testler hiç olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…