ayy ne güzel. ikinci hamileliklerde 13. haftadan sonra hissediliyor diyorlar ben daha hissetmiyorum belkide stresten bebegime konsantre olamadi. diyedir hayirlisi saglikli olsunlarda
Rica ederim beni erken baslattı doktorum gebelik olduğu gibi belkide ihtiyacım vardı yada tarzı böyle bilemiyorum ama bi doktora danıssaydın canım sende belki bu dozaj kişiye göre de değişir
Ya benim pıtırcık kıpır kıpırdı, ayağını gerip zıplayıp durdu, maşallah ufaklığa.. 2 gün öne geçmiş, doktor folik kestirdi, vitamin verdi hem demir için hem multi hem de d vitamini. 3 hafta sonraya tekrar gideceğim 2 li test için.
Videodan foto aldim net değil ne yazık ki video çekince doktorum foto vermeyi unuttu cinsiyet için birşey demedi bir sonrakinde görebiliriz galiba dedi
Valla ben yazdiriyorum bosuna nie para vereyim saglik ocaklari artik iyice isi cıvitti pandemiyi bahane ederek yazdiklari ilaci bile yazmiyorz demeye basladilar prilami saglik ocagi yaziyor die bana eczacilar soledi benim doktorum yazior unutmusm yazdrmayi olelikle solediler ama ben saglik ocagina gitmedm doktorum receteye ek yapti hemen bosuna para vermeyn
Ya benim pıtırcık kıpır kıpırdı, ayağını gerip zıplayıp durdu, maşallah ufaklığa.. 2 gün öne geçmiş, doktor folik kestirdi, vitamin verdi hem demir için hem multi hem de d vitamini. 3 hafta sonraya tekrar gideceğim 2 li test için.
Videodan foto aldim net değil ne yazık ki video çekince doktorum foto vermeyi unuttu cinsiyet için birşey demedi bir sonrakinde görebiliriz galiba dedi