2021 Nisan Anneleri

ayy ne güzel. ikinci hamileliklerde 13. haftadan sonra hissediliyor diyorlar ben daha hissetmiyorum belkide stresten bebegime konsantre olamadi. diyedir hayirlisi saglikli olsunlarda
Aynen canım sağlıklı olsunlarda Daha çoook hissedeceğiz

Tamam, teşekkür ederim. Ben de 12. haftadan sonra d vitamini alınmalı diye okudum ama miktar konusunda emin değildim. Bugün 9 damla başlayayım
Rica ederim beni erken baslattı doktorum gebelik olduğu gibi belkide ihtiyacım vardı yada tarzı böyle bilemiyorum ama bi doktora danıssaydın canım sende belki bu dozaj kişiye göre de değişir

Ya benim pıtırcık kıpır kıpırdı, ayağını gerip zıplayıp durdu, maşallah ufaklığa.. 2 gün öne geçmiş, doktor folik kestirdi, vitamin verdi hem demir için hem multi hem de d vitamini. 3 hafta sonraya tekrar gideceğim 2 li test için.
Videodan foto aldim net değil ne yazık ki video çekince doktorum foto vermeyi unuttu cinsiyet için birşey demedi bir sonrakinde görebiliriz galiba dedi

Eklentiler

• Screenshot_20200930-121552_WhatsApp.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 43
Hadi canim peki sen oylemi aliyorsun bugun bidaha saglikocagi ile konusayim o zaman
Valla ben yazdiriyorum bosuna nie para vereyim saglik ocaklari artik iyice isi cıvitti pandemiyi bahane ederek yazdiklari ilaci bile yazmiyorz demeye basladilar prilami saglik ocagi yaziyor die bana eczacilar soledi benim doktorum yazior unutmusm yazdrmayi olelikle solediler ama ben saglik ocagina gitmedm doktorum receteye ek yapti hemen bosuna para vermeyn

Eki Görüntüle 2698375
Kızlar bebişim bu sağlığı çok iyi 11 hafta bitmiş
İkiside kiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…