Ee bakhayırlı sağlıklı güzel ömürler versin rabbim
Ben de ilerde kestirmeyi düşünüyorum. Hem çok sık saçlarım. İnanmıyorum buna pek. Bi saçla mı belli olcak ömrü :)
Peki raporlumu aliyorsunuz ilaciValla ben yazdiriyorum bosuna nie para vereyim saglik ocaklari artik iyice isi cıvitti pandemiyi bahane ederek yazdiklari ilaci bile yazmiyorz demeye basladilar prilami saglik ocagi yaziyor die bana eczacilar soledi benim doktorum yazior unutmusm yazdrmayi olelikle solediler ama ben saglik ocagina gitmedm doktorum receteye ek yapti hemen bosuna para vermeyn
İkiside kiz gibi
Oy maşallah ne güzel büyümüşne kadar güzel bir gün değil mi
Kızımın ulturason görüntüsüyle baya fark var arada ben erkek hissediyorumİkiside kiz gibi
Ben onlarla da bağlantılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. Çünkü 6-7 haftada karından ultrasonda kesenin sağındaysa kız diyorlardı. Benim kızımın ultrasonuna baktım kesenin solunda.. Ve ikisinin aynı haftalarına ultrasonlarına baktığımda ikisinde de farklar var ama ikiside kız .. Çok mantıksız geliyor artık bana ..Alâ#/
Kızımın ulturason görüntüsüyle baya fark var arada ben erkek hissediyorum
Maşallah canım bir kızımız daha geliyorKızlar benim de sabah randevum vardı. Doktor çok şükür her şeyi iyi dedi. Zıplıyordu elleri kolları hiç durmadıEnse kalınlığı 1.5 cm çıktı. İkili tarama için kan verdim. Her şey iyi dedi çok şükür. Cinsiyetine de başta %51 kız dedi sonra da kız görüntüsü net dedi 16. Haftada değişmezse eğer kızım geliyor inşallah ❤
Ayyy maşallah ne kadar güzel büyümüş cinsiyet için birşey dedi mi dr?
Kız dedi bakalım yanılmadıysaAyyy maşallah ne kadar güzel büyümüş cinsiyet için birşey dedi mi dr?
Hayırlı olsun cnm büyümüş bebişin banada erkek gibi geldi inşallah gönlümüzden geçen oldun hayırlı olacaksa
Aynen ya, doktora gidip kalp atışı ve ziplamasinigörünce gözlerim dolduKız dedi bakalım yanılmadıysa ☺ Ama valla doktora gidene kadar kendimi çok doldurmuştum, korkuyordum doktor iyi deyince çok şükür rahatladım ❤ Sağlıkları iyi olsun da cinsiyet farketmiyor
Maşaallah kuzuya banada kız gibi geldi hayırlı sağlıklı oldun inşaallah
Valla onlar keyif yapıyor biz cefasını çekiyoruzokadar netki ortası boş Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar evlat nasip etsin maaşallah prensese
demek ondan kafa ağrıtıyorlarmış
ne bilim vallla duruyorNeden ki yorum yapamiyorsun
Attm cnm walla bı tarafim erkek bı tarafim kız diyor hayırlısı artıkne bilim vallla duruyorikra meyraya atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?