2021 Nisan Anneleri

Ee bak hayırlı sağlıklı güzel ömürler versin rabbim

Amin ya hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Ben de ilerde kestirmeyi düşünüyorum. Hem çok sık saçlarım. İnanmıyorum buna pek. Bi saçla mı belli olcak ömrü :)

Koronadan dolayı cesaret edemiyorum kuaförü eşim makinesiyle dümdüz kesse mi acaba diye bile düşündüm. Ama biraz daha geçsin kestircem. Diğer türlü kışın upuzun saçı kurutmak çok zor.

Peki raporlumu aliyorsunuz ilaci

Kızlar benim de sabah randevum vardı. Doktor çok şükür her şeyi iyi dedi. Zıplıyordu elleri kolları hiç durmadı Ense kalınlığı 1.5 cm çıktı. İkili tarama için kan verdim. Her şey iyi dedi çok şükür. Cinsiyetine de başta %51 kız dedi sonra da kız görüntüsü net dedi 16. Haftada değişmezse eğer kızım geliyor inşallah

Alâ#/

Kızımın ulturason görüntüsüyle baya fark var arada ben erkek hissediyorum
Ben onlarla da bağlantılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. Çünkü 6-7 haftada karından ultrasonda kesenin sağındaysa kız diyorlardı. Benim kızımın ultrasonuna baktım kesenin solunda.. Ve ikisinin aynı haftalarına ultrasonlarına baktığımda ikisinde de farklar var ama ikiside kız .. Çok mantıksız geliyor artık bana ..

Maşallah canım bir kızımız daha geliyor darısı bize inşallah

Kız dedi bakalım yanılmadıysa ☺ Ama valla doktora gidene kadar kendimi çok doldurmuştum, korkuyordum doktor iyi deyince çok şükür rahatladım ❤ Sağlıkları iyi olsun da cinsiyet farketmiyor
Aynen ya, doktora gidip kalp atışı ve ziplamasinigörünce gözlerim doldu cinsiyeti sormadım bile aklıma gelmedi ama 3 hafta sonraki kontrol için anlatırken cinsiyet için görünebilir dedi hayırlısı bakalım. Kız erkek hic ayirtetmiyorum sağlıklı olsun da

H Hilal15 bacım sana okadar yürekten erkek istiyorum ki valla sana yorum yapamıyorum mesela kendi ultrasonum da olsa yorum yapamam

Bu da benim minik
Bebekler bu haftalarda genelde elleri başlarında duruyormuş Eki Görüntüle 2698396

okadar netki ortası boş Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar evlat nasip etsin maaşallah prensese
demek ondan kafa ağrıtıyorlarmış

Neden ki yorum yapamiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…