2021 Nisan Anneleri

Maşallah önde gidiyo kuzun ikili için ne çabuk randevu vermişler bizim burası cok yoğun çok geç verdiler

Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?

Yaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyeti

Bak ben sana demedimmi degisiyo bu tospikler

Yaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyeti
Yok valla yarın gidicem ya yine alirim bence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü
Bak ben sana demedimmi degisiyo bu tospikler
Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz

Ben sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pek zaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha
Benim istegim suan cinsiyet ogrenip hemen alisverise baskamak sonra emzirme atleti begendim ayy cok alisveris yapasim var
Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolan
Next in urunleri var ingilterede,bende turkiyeden dolar normalken ogluma aliyordum cok guzel urunleri var aklinizda bulunsun guzel gunlrrde giysinler ins hepsi aldiklarimizi
Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulum
Eki Görüntüle 2698375
Kızlar bebişim bu sağlığı çok iyi 11 hafta bitmiş
Gözünaydin geliyor oğlusun
Gözün aydın canım net kız maşallah
Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsun

Saoll canım benim Muhittin kıza benzetti

Yok valla yarın gidicem ya yine alirim bence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü

Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz
Bnde yarın 2 li taramaya gideceğim ayy rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Ya bende yumurtlama gününü denemekten yorulduğum için yaptım aslında tutmuyordu bir türlü yumurtlamayımı kaçırıyoruz diyor stres yapıyordum o sebeple ovülasyon takibi yaptım görüncede denedim bakalım doğru mu çıkacak, inşallah birşeyler söyler devlette söylüyorlar dini cinsiyet sorunca

Kapıyorsa bacağı kız olabilir benim kızım hep kapatıyordu şıpa ordan anladıydık zati

Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?
Allah korusun canım yoktur açılma inşallah. Dikiş anestezi ile atılıyor bişey hissetmiyorsun korkma sonrasında da ağrı falan yaşamadım. Benim kızım hep doğum pozisyonunda duruyordu ve aşağıdaydı onun için dikişi zorluyordu hamileliğim yatarak geçti 35+4 günlük doğum yaptım planlı sezaryenle kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı çıkmıştı. Ama serklajli olup 38-39.haftalarda da doğum yapan çok var herkesin aynı olmuyor. 16. Haftaya kadar kontrol edilecek banada o zamana kadar atılacak dikiş.

Saglicakla alalim cnm kucaklarimza .. annelik cok zor ama bir okadar kutsal rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…