Maşallah önde gidiyo kuzunKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de
Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?Rahim ağzı uzunluğu vajinal ölçümde doğru sonuç verir canım. Benim ilk hamileliğimde 20.haftada detaylı ultrasonda fark etti perinatolog 24mm ölçüldü riskli olduğu icin dikiş atıldı (serklaj yapıldı).
Yaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyetiKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de
Bak ben sana demedimmi degisiyo bu tospiklerKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
Allah giydirmeyide nasip etsn insallah cnmAyyy kızlar ben dayanamadım ve ilk alışverişimi yaptım hevesim biraz geçsin e bebekten unisex şeyler aldım
Maşallah önde gidiyo kuzunikili için ne çabuk randevu vermişler bizim burası cok yoğun çok geç verdiler
Valla canım nettense yarına hemen veriyordu doktor kağıt yazdı sen aslınd doktora deseydin bu haftada istiyorum verirdi belkidoktor bana dedi en uygununu 12.hafta da yapyoruz.
Yok valla yarın gidicem ya yine alirimYaaa usg goruntusu vermedimi bak dedik sana ilerde cikacak bebek die masallah ayy cok merak ediyorum cinsiyeti
Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kizBak ben sana demedimmi degisiyo bu tospikler
Ben sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pekAyyy biz inle aynıyızben kızımı 20.haftada ayrıntılıda öğrendim, bunu başka doktora gidiyorum o baştan dedi 16dan önce söylemem sormayın dedi, öylemi diyorsun ya benimde 22ekimde randevu ama dayanamıyorum devletten aldım 2ekime inşaallah söyler 14haftalık olcak bende kızımda önemsememiştim ki zaten kız hissediyor istiyordum bunda da erkek hissediyorum ama nasip emin olamıyorum kızımdaki kadar tek emin olduğum şey yumurtlama testi yaptım ogün değerlendirdim ve ogün kaşıklarımda ağrı oldu ogün tuttu bu dedim belki o sebeple erkek mi acaba diyorum
Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolanBenim istegim suan cinsiyet ogrenip hemen alisverise baskamak sonra emzirme atleti begendimayy cok alisveris yapasim var
Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulumNext in urunleri var ingilterede,bende turkiyeden dolar normalken ogluma aliyordum cok guzel urunleri var aklinizda bulunsunguzel gunlrrde giysinler ins hepsi aldiklarimizi
Gözünaydin geliyor oğlusun
Gözün aydın canım net kızKızlar benim de sabah randevum vardı. Doktor çok şükür her şeyi iyi dedi. Zıplıyordu elleri kolları hiç durmadıEnse kalınlığı 1.5 cm çıktı. İkili tarama için kan verdim. Her şey iyi dedi çok şükür. Cinsiyetine de başta %51 kız dedi sonra da kız görüntüsü net dedi 16. Haftada değişmezse eğer kızım geliyor inşallah ❤
Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsunKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
Ayy sana göree hepsi kız olacakYok valla yarın gidicem ya yine alirimbence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü
Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz
Saoll canım benimBen sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pekzaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha
Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolan
Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulum
Gözünaydin geliyor oğlusun
Gözün aydın canım net kızmaşallah
Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsun
Bnde yarın 2 li taramaya gideceğimYok valla yarın gidicem ya yine alirimbence Kizzz bacakları kapalıydı bana dönüktü
Valla sagol canim insallah devam eder ekrana gittim baktım hatta alt tarafı kapalıydı anlamadim bisey bence kiz
Atsana kendinkini bakimKizz benm bebeyle pek benzettim haa maşallah tostosa
Ya bende yumurtlama gününü denemekten yorulduğum için yaptım aslında tutmuyordu bir türlü yumurtlamayımı kaçırıyoruz diyor stres yapıyordum o sebeple ovülasyon takibi yaptım görüncede denedim bakalım doğru mu çıkacak, inşallah birşeyler söyler devlette söylüyorlar dini cinsiyet soruncaBen sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pekzaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha
Kapıyorsa bacağı kız olabilir benim kızım hep kapatıyordu şıpa ordan anladıydık zatiKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
Bence erkek❤Eki Görüntüle 2698461
Kızlar banada bı tahmin yapabilir misiniz
Ayy siz öyle diyince heyecanlanıyorum eşimde doktora hocam pipi var orda diyorduBence erkek❤
Allah korusun canım yoktur açılma inşallah. Dikiş anestezi ile atılıyor bişey hissetmiyorsun korkma sonrasında da ağrı falan yaşamadım. Benim kızım hep doğum pozisyonunda duruyordu ve aşağıdaydı onun için dikişi zorluyordu hamileliğim yatarak geçti 35+4 günlük doğum yaptım planlı sezaryenle kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı çıkmıştı. Ama serklajli olup 38-39.haftalarda da doğum yapan çok var herkesin aynı olmuyor. 16. Haftaya kadar kontrol edilecek banada o zamana kadar atılacak dikiş.Benimde kizimda acilma olmusdu o yuzden bunda bakilacak eger acilma varsa bana da dikis atilacak..acikcasi cok korkuyorum.. bebegin dikisle kac haftaya geldi? Ve dikis agrili islem mj?
Saglicakla alalim cnm kucaklarimza .. annelik cok zor ama bir okadar kutsal rabbim yardimcimiz olsunAllah korusun canım yoktur açılma inşallah. Dikiş anestezi ile atılıyor bişey hissetmiyorsun korkma sonrasında da ağrı falan yaşamadım. Benim kızım hep doğum pozisyonunda duruyordu ve aşağıdaydı onun için dikişi zorluyordu hamileliğim yatarak geçti 35+4 günlük doğum yaptım planlı sezaryenle kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı çıkmıştı. Ama serklajli olup 38-39.haftalarda da doğum yapan çok var herkesin aynı olmuyor. 16. Haftaya kadar kontrol edilecek banada o zamana kadar atılacak dikiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?