Ya benim pıtırcık kıpır kıpırdı, ayağını gerip zıplayıp durdu, maşallah ufaklığa.. 2 gün öne geçmiş, doktor folik kestirdi, vitamin verdi hem demir için hem multi hem de d vitamini. 3 hafta sonraya tekrar gideceğim 2 li test için.
Videodan foto aldim net değil ne yazık ki video çekince doktorum foto vermeyi unuttu cinsiyet için birşey demedi bir sonrakinde görebiliriz galiba dedi
Merhaba canım mesajı yeni gördüm kanama alanlarım kese etrafına yayılmış iri üzüm üzüm şeklindeydi Üç gün yattım ve psikolojik olarak kanamam falan yok benim diye kendimi şartladım. Görmezden geldim progestan da kullandım üç gün sonra geçti böylece bir daha da olmadı çok şükür.
Kızlar ya size çok komik bir şey sorcam. Normalde batıl inancım çok yoktur ama işin içine bebek girince yaa öyle olursa diye korkuyorum. Saçlarım çooook uzadı ve sıkıldım. Kestirsem mi yoksa bıraksam mı? Kurutması falan çok bunaltıcı ya. Şimdi batıl düşünürsem nerden baksanız 7 ay daha kestiremem. O da daha bunaltıcı bilemedim.
Canım ben kestirdim bana çok saçma geliyor yani saçlarını dışarıdan kestiriyorsun içeride değişen birşey yok hadi boya bi ihtimal kimyasal diplere değiyor bence canını hiç sıkma kes gitsin
Canım ben kestirdim bana çok saçma geliyor yani saçlarını dışarıdan kestiriyorsun içeride değişen birşey yok hadi boya bi ihtimal kimyasal diplere değiyor bence canını hiç sıkma kes gitsin
Koronadan dolayı cesaret edemiyorum kuaförü eşim makinesiyle dümdüz kesse mi acaba diye bile düşündüm. Ama biraz daha geçsin kestircem. Diğer türlü kışın upuzun saçı kurutmak çok zor.
Kızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de