2021 Nisan Anneleri

Oh oh kontroller süper multivitamin olarak ne verdi acaba

12 net oluyor galiba

Eklentiler

• $BoyOrGirl2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $genital nup.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım selam, senin kanama alanını görünce merak ettim, büyük müydü? Keseyi sarmış mıydı? Geçti mi? Geçtiyse nasıl geçti? Beni bi aydınlatır mısın rica etsem?
Merhaba canım mesajı yeni gördüm kanama alanlarım kese etrafına yayılmış iri üzüm üzüm şeklindeydi Üç gün yattım ve psikolojik olarak kanamam falan yok benim diye kendimi şartladım. Görmezden geldim progestan da kullandım üç gün sonra geçti böylece bir daha da olmadı çok şükür.

Oyy masallah kontrolden gelen arkadaslar gozunuz aydin valla cinsiyetler havada ucusuyo Ahh bizde ogrensek hemen de bi iki parca bisi alsak keske

Canım ben kestirdim bana çok saçma geliyor yani saçlarını dışarıdan kestiriyorsun içeride değişen birşey yok hadi boya bi ihtimal kimyasal diplere değiyor bence canını hiç sıkma kes gitsin

Kızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…