NBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyorBen sabretmeye çalışıyorum tek seferde öğreneyim ☺ ama seninki kesin belli olur. Bu arada eşime eğer erkek istiyorsan yumurtlama gününe kadar bekle o günü değerlendirelim diğer günler korunalim dedim, sence bizimkiler erkekleri bu sekilde mi yapmışlardır deyip yoruma kapattı. İşine gelmedi pekzaten kendisi kiz cocugu hastası, ne gelirse Allahtan mutlu oluruz fikrinde. Ama ben farkli olsa fena olmaz erkek olursa bir tane daha kiz olsun diye düşünürüm bir bebiş daha
Nerden beğendin, emzirme atleti sutyenden daha rahat valla tek parça giy evde dolan
Bende çok severim baya uçtu fiyatlari, gümrük çok eklemese almayi planlıyorum bir kaç tulum
Gözünaydin geliyor oğlusun
Gözün aydın canım net kızmaşallah
Ayyy bende resim var mi diye heyecanlandim hadi bakalim yarin olsun
Amiiiinnn canım cümlemize inşallahAllah giydirmeyide nasip etsn insallah cnm
Doktor ne dediAyy siz öyle diyince heyecanlanıyorum eşimde doktora hocam pipi var orda diyordu
Doktorun ağzından laf alamiyorduk kiİns ins dedi
Canım az önce kuaförden geldim saçımı kısa kestirdim mis gibi hafifledim boşver batıl inancı allah koruyo bebişlerimiziTavsiye ederim cok dökülüyodu ondan kestirdim bide sıkılmıştım @kahvesevenkadin
Benm minnosAtsana kendinkini bakimbnde kız hissediyorum
Bugün kontrollerimiz cok iyi yaaKızlar geldim telefonu çocuğuma vermiştim arkadaşıyla kamerada konuşuyordu resim cekemedim
ben bugün adete göre 11+2 ymisim 12+1cikti valla hatta dedim hocam eminmisiniz geri çıkmıştı bak dedi tekrar ölçtü
yüzü bize dönüktü devlette olunca göstermedi cinsiyetide sormadım yarın ikili test randevusu verdi 3de
Amin inşallah canım onların kokusu gülüşü bir ömre bedel Allah isteyen herkese nasip etsin.Saglicakla alalim cnm kucaklarimza .. annelik cok zor ama bir okadar kutsal rabbim yardimcimiz olsun
Ya bende ne emzirme altletinde ne de emzirme sütyeninde rahat edemedim aldım ama doğru düzgün kullanamadim öylece duruyor. En çok rahat ettiğim işime yarayan önden klipsli olan açılan sütyenler olduNBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyor
O kadar olur yaEvet çok benziyorlar sadece ters yondeler
Bendede hep var basından beri sürekli canm bazen sarı yoğun akıntıda oluyoKızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem
Valla benim atlette klipsli acilan tarzda ben cok uzun sure kullandjm sutyende almistjm bir kez denedim mumkun degil ben bunla duramam die hemen cikarttim baskasina verdmYa bende ne emzirme altletinde ne de emzirme sütyeninde rahat edemedim aldım ama doğru düzgün kullanamadim öylece duruyor. En çok rahat ettiğim işime yarayan önden klipsli olan açılan sütyenler oldu
Bnde devlette yapacağım yarın zaten ozeldeki doktor yapma diyor tedavisi bsyi yok boşuna öğrenip stresli hamilelik geçirme dediBende gideyim bu hafta ikili teste bari ya devlette yaptirivereyim özele boşuna para vermeyim
Akinti cok normal 9 ay suruyor neredeyse sadece rengi koyu olursa enfeksiyon belirtisiKızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?