2021 Nisan Anneleri

NBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyor

Canım az önce kuaförden geldim saçımı kısa kestirdim mis gibi hafifledim boşver batıl inancı allah koruyo bebişlerimizi Tavsiye ederim cok dökülüyodu ondan kestirdim bide sıkılmıştım

Bugün kontrollerimiz cok iyi yaa

NBB den begendim cnm bedeni yokmus 10 gune gelecek dediler her dakika zamlaniyor urunler resmen 50 tl dediler 2 tane istedim kizimda asla emzirme sutyeni kullanamadim atlet inanilmaz rahat oluyor
Ya bende ne emzirme altletinde ne de emzirme sütyeninde rahat edemedim aldım ama doğru düzgün kullanamadim öylece duruyor. En çok rahat ettiğim işime yarayan önden klipsli olan açılan sütyenler oldu

Kızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem

Ya bende ne emzirme altletinde ne de emzirme sütyeninde rahat edemedim aldım ama doğru düzgün kullanamadim öylece duruyor. En çok rahat ettiğim işime yarayan önden klipsli olan açılan sütyenler oldu
Valla benim atlette klipsli acilan tarzda ben cok uzun sure kullandjm sutyende almistjm bir kez denedim mumkun degil ben bunla duramam die hemen cikarttim baskasina verdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…