2021 Nisan Anneleri

BEnde de oluyor o çok sık çamaşır değiştiriyorum hatta ama normal o, idrar gibi olmadıkdann sonra çok normal sıkma canını kafanı dağıt

Benmde öyle canm belki hafid enfeksiyonun vardır seninde kokuluysa özellikle bebisin suyu dha iki çorba kaşığı kadardır zaten sızsa bile öyle olmazki hiç boşuna stres yapma ağlamak istiyo canım seninde benm gbi reklam flan izle bebek bezi reklamı ona ağla

BEnde de oluyor o çok sık çamaşır değiştiriyorum hatta ama normal o, idrar gibi olmadıkdann sonra çok normal sıkma canını kafanı dağıt
Senin de sıvı mı canım?damla damla sarımsı su gibi?? iyi herkeste oluyormuş içim rahatladı biraz. Amniyon suyu testi yapıyorlarmış Pedle ondan sorucam

Ya bende ne emzirme altletinde ne de emzirme sütyeninde rahat edemedim aldım ama doğru düzgün kullanamadim öylece duruyor. En çok rahat ettiğim işime yarayan önden klipsli olan açılan sütyenler oldu
Ben de hamilelik kilotu aldim kullanamadım pantolonu 62 kgmim 40 beden almisim geniş olsun diye altına tayt giyerim diye büyük oldu.

Bende lisede betül diye bir arkadaşım vardı şuan görsem saçını yolarım o derece

Kız bahar guzelmis biz melisa melis.Hanim Sahabe isimleri baktım eşim beğenmedi hep cevrede olan isimelridi . Ayşe bile koyabilirim

Yapma Allah askina..cok normal. Kotu kokulu ve koyu renkse enfesyon olabilir, ki onun da cozumu var. Neden bosu bosuna bu kadar uzdun kendini cnm ya..
Koku da yok renk de yok hafif karın ağrım var açık sarı bu akıntı olunca da iyice üzüldüm önceki bebeğim gibi olacak diye korktum. Bu gidişle psikolojik destek alıcam pozitif düşünmek istiyorum akşam yazarım doktordan gelince, çok teşekkürler cevaplar için

Muhittin benim kızımdan kalanlar var iki tane hamile pantolonum LcWaikikiden almıştım bir de o önü resimli olan uzun kollu tişörtlerinden var. Bir tanede salopet kot elbise var daha ne olsun ben çok şişmiyorum minnoş bi göbüşüm oluyor zaten yakında göbüşlü fotoğrafları da görürüz burda

Ben progestan kullanıyorum fitil olarak artık iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum sürekli ıslaklık akıntı hali normal kızlar hormonlar artıyor içimizde bir can büyüyor. Bol su için idrar yolu enfeksiyonuna karşı

Ya benimde vardı parlement mavi keten bir pantolonum 1 2 yıl önce attim herhalde yada atmadım bilmiyorum ki taşınırken biyerlere sıkıştırmista olabilirim.
Senin ne guzelmis ohh karnin nerden büyümeye basladi

Aynen ayşe bende düşündüm ama eşim istemedi anlaşma yaptık bi o bi ben çokta karışımıyom yoksa neslihan koycakmis

Git görün için rahat etsin canm biz ne desek için rahatlamaz şuan anlıyorum seni

Aynen ayşe bende düşündüm ama eşim istemedi anlaşma yaptık bi o bi ben çokta karışımıyom yoksa neslihan koycakmis
Onayları tutuyor ikinizinkide olmayacak başka bi isim bakalim diyorlar. Bne kızımın adını nilay,aysima ,yaren istiyordum sonra Ecrin Nisa buldum çok güzel söylenişi çok uyumlu he ben hayırlı kadin diye koydum ecir minel diye YASIN süresinde geçiyor ya buna ALLAH kerim

Basta yazdığını anlamadım kuzum ya ismi çok güzelmiş kizcenin adıyla yaşasın inşallah

Ben de 2 hafta kullandim. O zaman cok kotuydu surekli fitilin parcalariyla akinti gelmisti

Ben de kizim olursa Aylin, oglum olursa Burak istiyorum. Esimle de hemfikiriz

Benim eşim de Betül diye tutturmuştu isim içime sinmedi dedim kız ismini sen niye koyuyormuşsun belki mazide biri var nerden bilcem erkek olursa sen koyarsın ismini şimdi de erkek hissediyorum (inşallah kızdır kıza arkadaş olur) diyorum tamam hadi kız ise ismini sen koy erkek olursa ben bulayım
Ben de emzirme sütyeni almıştım hiç kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…