Bnmde kız olacak sanırım öyle diyor ikraO kadar olur yagerçi hepsi birbirine benziyo sanirim sana erkek bana kız inşallah sağlıkla
Ben de basindan beri var hem de cok fazla, doktorum normal dedi..Kızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem
Benimde acık sarı akıntım oluyo bazen günlük pedi dolduruyo bazen az geliyo çümkü bebiş büyüyo ben görğnce cok seviniyorumKızlar akıntınız var mı? Bende şeffaf hafif sulu sarımsı akıntı var çok korktum pazartesi doktora gidicem
Valla doğrı demiş ama insan böyle bişey varsa öğrenmek ister bence. Ben yaptırdım ikili doktor 3 lü istedi yaptırmıcam risk her zaman var yani keşke yaptırmasaydım bosuna kafam karıstıBnde devlette yapacağım yarın zaten ozeldeki doktor yapma diyor tedavisi bsyi yok boşuna öğrenip stresli hamilelik geçirme dedi
Bnde yaptırmama taraftariyim ama eşime anlatamadım yok ıstemiom dedikce bisey biliyomda ondan sakliyom tribine girdiBnde devlette yapacağım yarın zaten ozeldeki doktor yapma diyor tedavisi bsyi yok boşuna öğrenip stresli hamilelik geçirme dedi
Sağlıklı olsunlardaBnmde kız olacak sanırım öyle diyor ikra
Bende kızımda yapmadım bundada bebeği bikere daha göreceğim diye yapıyorumBnde yaptırmama taraftariyim ama eşime anlatamadım yok ıstemiom dedikce bisey biliyomda ondan sakliyom tribine girdibnde yaptırayım rahatlarsın dedm
Sağlıklı olsunlarda
Kızlar benim doktorum 19 Eylüldeki kontrolde 1 ay sonra gel dedi de .. O bir ay 19 Ekimde oluyor ben 17 ekime alacağım randevu. Şimdi öylesine bakarken işyerimin arkasındaki kadın doğuma 6 ekime randevu aldım oraya gitsem öylesine iyi mi diye bir baktırsam diyorum. Doktora nediyim ki? Öyle kontrole mi geldim diyeyim :))
Cok saolun yarin yazdiricam saglikocagina zofrana ayri para veriyorum prilama ayri azda degil fiyatlariHayir normal basit bi ilac rapora flan gerek yok
Ya iki gündür geliyor moralim o kadar bozuldu ki ağlamaktan bir hal oldumBen de basindan beri var hem de cok fazla, doktorum normal dedi..
Valla ben ağlamaktan bir hal oldum bugün iki gündür geliyor sızıntı mı var acaba suyundan diye kaygılanmaktan mahvoldumBenimde acık sarı akıntım oluyo bazen günlük pedi dolduruyo bazen az geliyo çümkü bebiş büyüyo ben görğnce cok seviniyorumannelik eşittir delilik wc de kendi kendime bebeğe diyorum kurban olurum seni yaratana büyüyo
Kız niye ağlıyon çok çok normal aşırı normal yani rahim çalışıyo sonuçta kırmızı kahve olmadığı sürece çok iyi bisey olmasıYa iki gündür geliyor moralim o kadar bozuldu ki ağlamaktan bir hal oldum
Kızlaaar Bahar Gülce nasıl isim sizceeşim bahar istiyo ben gülce
Kız yok bebeğini strese sokma normal şeyler bebek yer açıyo rahimde onun akıntısı geliyo işte sen yinede için rahat etsin diye git doktora ama bişey yok rahat ol senValla ben ağlamaktan bir hal oldum bugün iki gündür geliyor sızıntı mı var acaba suyundan diye kaygılanmaktan mahvoldum
Yıllardır gülce isterim bende bi kızım olurda mutlaka diyodum çok hoşuma gidiyo çok kibarGülceyi çok duyuyorum bu aralar. Hatta mart annelerinde de okudum bugün.. Güzel isim.. Benim kızım da Betül olacak diyor başka bir şey demiyor. Dedim daha çok var araştırır bakarız.
Zaten her şeye ağlayasım var miktarı değil de yapısı moralimi bozuyor sulu sıvımsı hafif sarı böyle. Hiç olmazdı iç çamaşırım ıslanıyor idrar da değil eminim daha karnım büyük değil çünküKız niye ağlıyon çok çok normal aşırı normal yani rahim çalışıyo sonuçta kırmızı kahve olmadığı sürece çok iyi bisey olması
O gün gittim kımıl kımıl nasıl hareketliydi maşallah akşam acile gideyim en iyisi ben bu kaygıyla zor dururumKız yok bebeğini strese sokma normal şeyler bebek yer açıyo rahimde onun akıntısı geliyo işte sen yinede için rahat etsin diye git doktora ama bişey yok rahat ol sen
Benim amcamın kızı da betül. Dediğin gibi çok naif,zarif,ince ve zeki bir kızYıllardır gülce isterim bende bi kızım olurda mutlaka diyodum çok hoşuma gidiyo çok kibarbetül de çok güzel isim gorumcemin kızı betül çok sakin çok naif bi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?