Valla ne güzel ya benim doktor bacak arasına hiç bakmadı ki ölçüm yaptı bitirdi12+5 te ögrendim canim Aslinda 11+5 tide oglum 1 hafta ilerde ciikti:)
Öp baya olmuş senin benim kanama ve bulantı olduğu için sürekli hastanedeydim İyi olsunlar da az görsekte olurYaa çok sevindim ben en son 9. Haftada gittim yarına randevu alabilirsem gidicem inşallah ben de merak ediyorum hem durumunu hem cinsiyetini
Güzel haberlerle gel inşallah öğrenirsin cinsiyetiGünaydın ya bende merak ettimMuhittin nerelerde inşallah kötü birşey yoktur
Bugün benimde randevum var 13+2 eğer doktorun dediği gibi ilerideyse 14 neredeyse cinsiyet için gidicem söylüyormuş erlen burda ki doktor bakalım hayırlısı artık
Birde ben bir şey soracağım konusu gelmişken. Benim göğüs ucum hiç yok gibi çok küçük. Büyur mu acaba doğum yaklaştıkça
Artik kimseyle kapismicam siz olmadan vakit gecmio vallaiyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum halasen nasilsin? Benim oglumun usg fotografiyla karsilastirinca seninki kiz bence pozisyonlari ayni
nihayet bu cezada bitti yeter ceza yemeyin artik hos geldin :)
Hoşgeldin canım yoktun bayadırKızlar selam günaydıııııınnnnnnn☺Nasılsınız görüşmeyeli? Ben uzun süredir yazacağım bunu hep es geçiyorum ama her sabah uyanıp ayağa kalktığımda su gibi akıntı geliyor renksiz kokusuz ve kıvamı da su.miktarı desem nemi rahatsız edecek kadar.olan var mı?
Benim 11+1 ama suan onde gidio bebek 11+6 oluo ultrasona gore sence cinsiyet tahmini yapilirmi bugun gitsem ikili test icinBu arada ben kızımın cinsiyetini 12 haftalıkken detayli ultrasona girdiğimde öğrenmişim dün öyle hastane evraklarını çıkarmıştım baktım orda gördümdemekki görünüyor erken haftalarda da.
Ya benimde göğüs uçlarım küçük ve gömülü şekildeydi sezaryenle erken doğum yapınca bebekte küçük bir türlü tutturamadık hastanede hemşire gelip yardımcı olur tutturduk zorla sonra baktım tek başıma zorlanıyorum bı de yanlış tutturunca göğüs ucunu yani sadece uç kısmını bebek alınca hem doğru şekilde emmiş olmuyor hemde bir süre sonra acı veriyor yara oluyor bende silikon göğüs ucu aldım ilk zamanlar ara ara kullandim onunla emzirdim sonra ben zamanla emzirmeye alıştım o da emmeyeBenim de göğüs ucum yok.. Kızımdayken de yoktu ve kızım inatçı olduğundan tutamayınca uğraşmadı.. Gece gündüz kan ter içinde kalırdım, o ağlardı ben ağlardım emzirmeye çalışırken.. Hastanede ilk gün arkadaşım silikon göğüs ucu tavsiye etti aldık ama hemşireler kullandırmadı elimden aldı. Ben de ilk çocuk diye belki zararı vardır da vermiyorlardır sandım ne salakmışım. Kızım hiç emmedi.. Aynı sorunu inşallah yaşamam ama tedbir amaçlı hastane çantama koyacağım yinede.. Kız kardeşimin de yoktu ama çocukları maşallah emdi çocuk emse benim de çıkacaktı..
Valla perinatoloğa gideceksen ikili test için onların cihazları gerçekten çok güzel gösteriyor renkli falan çocuğun pozisyonu da uygunsa görür belkiBenim 11+1 ama suan onde gidio bebek 11+6 oluo ultrasona gore sence cinsiyet tahmini yapilirmi bugun gitsem ikili test icin
Ya benimde göğüs uçlarım küçük ve gömülü şekildeydi sezaryenle erken doğum yapınca bebekte küçük bir türlü tutturamadık hastanede hemşire gelip yardımcı olur tutturduk zorla sonra baktım tek başıma zorlanıyorum bı de yanlış tutturunca göğüs ucunu yani sadece uç kısmını bebek alınca hem doğru şekilde emmiş olmuyor hemde bir süre sonra acı veriyor yara oluyor bende silikon göğüs ucu aldım ilk zamanlar ara ara kulmandim onunla emzirdim sonra ben zamanla emzirmeye alıştım o da emmeyebanada uçla emzirme diye kızardı hemşire hastanede o olmayınca napicam mecbur kullandım zaten zamanla uçları çıkıyor çocuk emdikçe sonra gerek kalmıyor.
Yok cnm benim duz kadin dogumcu bakcakValla perinatoloğa gideceksen ikili test için onların cihazları gerçekten çok güzel gösteriyor renkli falan çocuğun pozisyonu da uygunsa görür belkiistersen 12+ olunca git biraz daha şekillenir
Canım doktor çağırdıysa git tabi vardır bir bildiği. Hem cihazları da iyi diyorsun görür belkiYok cnm benim duz kadin dogumcu bakcakama cihazi cok iyi die duydum bu doktorun ayrintili renkli kendi odasinda bakioms.daha once devam ettgim doktorum 6 ekimde gel demisti oyuzden bugun yada yarin gitmem lazim die dusunmustm
Ya kusura bakma çiş olayına bende güldümEvet bir de sağlık ocağındaki ebe hemşire bana göğüs masajı yaptırıyordu ki uçları çıksın diye ... O da aklınızda olsun bana fayda etmedi de tamamen kızımdan kaynaklı.. 7 Günlükken aile hekimimiz gördüğünde dedi sen yandın bu çok fena inat birşey.. Aynen kızım hastaneleri ayağa kaldırıp doktor dövmüşlüğü var.. Çocuk doktoru kadın dedi ki kaç yıllık doktorum ilk defa bir çocuğu muayene edemedim. 3 yaşlarındaydı hastaneye test için gittik idrar tahlili yaptırdık çişimi geri almadan gitmem diye yerlere attı kendini.. Millet gülüyor ben sinirden ağlıyorum düşünün yani...
Istemsiz guldum valla cisimi almadan gitmem süpermişEvet bir de sağlık ocağındaki ebe hemşire bana göğüs masajı yaptırıyordu ki uçları çıksın diye ... O da aklınızda olsun bana fayda etmedi de tamamen kızımdan kaynaklı.. 7 Günlükken aile hekimimiz gördüğünde dedi sen yandın bu çok fena inat birşey.. Aynen kızım hastaneleri ayağa kaldırıp doktor dövmüşlüğü var.. Çocuk doktoru kadın dedi ki kaç yıllık doktorum ilk defa bir çocuğu muayene edemedim. 3 yaşlarındaydı hastaneye test için gittik idrar tahlili yaptırdık çişimi geri almadan gitmem diye yerlere attı kendini.. Millet gülüyor ben sinirden ağlıyorum düşünün yani...
Istemsiz guldum valla cisimi almadan gitmem süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?