2021 Nisan Anneleri

Günaydın ya bende merak ettim Muhittin nerelerde inşallah kötü birşey yoktur
Bugün benimde randevum var 13+2 eğer doktorun dediği gibi ilerideyse 14 neredeyse cinsiyet için gidicem söylüyormuş erlen burda ki doktor bakalım hayırlısı artık

Güzel haberlerle gel inşallah öğrenirsin cinsiyeti ya Muhittin cumartesi girmiş foruma en son ben özel mesaj da atmıştım öncesinde ama dönüş yapmadı. Canını sıkacak birşey olmamıştır inşallah kendini hazır hissettiğinde aramıza dönecektir bence.

Bu arada ben kızımın cinsiyetini 12 haftalıkken detayli ultrasona girdiğimde öğrenmişim dün öyle hastane evraklarını çıkarmıştım baktım orda gördüm demekki görünüyor erken haftalarda da.

Birde ben bir şey soracağım konusu gelmişken. Benim göğüs ucum hiç yok gibi çok küçük. Büyur mu acaba doğum yaklaştıkça

Benim de göğüs ucum yok.. Kızımdayken de yoktu ve kızım inatçı olduğundan tutamayınca uğraşmadı.. Gece gündüz kan ter içinde kalırdım, o ağlardı ben ağlardım emzirmeye çalışırken.. Hastanede ilk gün arkadaşım silikon göğüs ucu tavsiye etti aldık ama hemşireler kullandırmadı elimden aldı. Ben de ilk çocuk diye belki zararı vardır da vermiyorlardır sandım ne salakmışım. Kızım hiç emmedi.. Aynı sorunu inşallah yaşamam ama tedbir amaçlı hastane çantama koyacağım yinede.. Kız kardeşimin de yoktu ama çocukları maşallah emdi çocuk emse benim de çıkacaktı..

Hoşgeldin canım yoktun bayadır akıntı hamilelikte hep oluyor kokusuz renksiz biraz kıvamlı. Ben progestan fitil kullandığım için sürekli akıntı şeklinde o da geri geliyor ama kullanmayan arkadaşlarda nasıl onu bilemiyorum

Benim 11+1 ama suan onde gidio bebek 11+6 oluo ultrasona gore sence cinsiyet tahmini yapilirmi bugun gitsem ikili test icin

Ya benimde göğüs uçlarım küçük ve gömülü şekildeydi sezaryenle erken doğum yapınca bebekte küçük bir türlü tutturamadık hastanede hemşire gelip yardımcı olur tutturduk zorla sonra baktım tek başıma zorlanıyorum bı de yanlış tutturunca göğüs ucunu yani sadece uç kısmını bebek alınca hem doğru şekilde emmiş olmuyor hemde bir süre sonra acı veriyor yara oluyor bende silikon göğüs ucu aldım ilk zamanlar ara ara kullandim onunla emzirdim sonra ben zamanla emzirmeye alıştım o da emmeye banada uçla emzirme diye kızardı hemşire hastanede o olmayınca napicam mecbur kullandım zaten zamanla uçları çıkıyor çocuk emdikçe sonra gerek kalmıyor.

Benim 11+1 ama suan onde gidio bebek 11+6 oluo ultrasona gore sence cinsiyet tahmini yapilirmi bugun gitsem ikili test icin
Valla perinatoloğa gideceksen ikili test için onların cihazları gerçekten çok güzel gösteriyor renkli falan çocuğun pozisyonu da uygunsa görür belki istersen 12+ olunca git biraz daha şekillenir

Evet bir de sağlık ocağındaki ebe hemşire bana göğüs masajı yaptırıyordu ki uçları çıksın diye ... O da aklınızda olsun bana fayda etmedi de tamamen kızımdan kaynaklı.. 7 Günlükken aile hekimimiz gördüğünde dedi sen yandın bu çok fena inat birşey.. Aynen kızım hastaneleri ayağa kaldırıp doktor dövmüşlüğü var.. Çocuk doktoru kadın dedi ki kaç yıllık doktorum ilk defa bir çocuğu muayene edemedim. 3 yaşlarındaydı hastaneye test için gittik idrar tahlili yaptırdık çişimi geri almadan gitmem diye yerlere attı kendini.. Millet gülüyor ben sinirden ağlıyorum düşünün yani...

Valla perinatoloğa gideceksen ikili test için onların cihazları gerçekten çok güzel gösteriyor renkli falan çocuğun pozisyonu da uygunsa görür belki istersen 12+ olunca git biraz daha şekillenir
Yok cnm benim duz kadin dogumcu bakcak ama cihazi cok iyi die duydum bu doktorun ayrintili renkli kendi odasinda bakioms.daha once devam ettgim doktorum 6 ekimde gel demisti oyuzden bugun yada yarin gitmem lazim die dusunmustm

Yok cnm benim duz kadin dogumcu bakcak ama cihazi cok iyi die duydum bu doktorun ayrintili renkli kendi odasinda bakioms.daha once devam ettgim doktorum 6 ekimde gel demisti oyuzden bugun yada yarin gitmem lazim die dusunmustm
Canım doktor çağırdıysa git tabi vardır bir bildiği. Hem cihazları da iyi diyorsun görür belki

Ya kusura bakma çiş olayına bende güldüm şimdiki çocuklar gerçekten bir alem bunlar cocuksa biz neydik ya birde elektrikli pompa almıştım ben doğum erken olunca bebekte de sarılık vardı uyurdu hep. Emdikten sonra sağım yapardım hep hem sütümü artırdı hem de uçlarını çıkardı kademeli ayarlanıyordu çekişi baya işime yaramıştı.

Dünkü kanamadan sonra sabah soluğu hastanede aldım şükür bir sorun yok dedi kanma alanı da yok kendini yorma dedi sadece evdeki kız mi erkek mi dedi kız dedim sadece güldü belli mi cinsiyeti dedim yok daha küçük dedi 11+2 günlük normalde burda 12 çıktı kuzum ayyy nasıl rahatladım binlerce şükür hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhh

Istemsiz guldum valla cisimi almadan gitmem süpermiş

Istemsiz guldum valla cisimi almadan gitmem süpermiş

Böyle anlatınca çok komik geliyor zaten biz de anlatıp anlatıp gülüyoruz.. Kendisinin de çok hoşuna gidiyor böyle hikayeler.. Benim kızım türünün tek örneği :) Kuaförde saçımı kestirdim annemin saçını bırakmam diye kızlara yerdeki saçları toplattı eve götürdük.. Kuaförüm bir daha bunu getirme dedi düşün yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…