2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/

Kızlar bnmde yemek yemesem çok kötü oluyorum koku hassasiyetim olduğu için yemek yapamıyorum ama yemedigim zamanda kusma çok oluyor yemek yesem hiç bir sorun yok ama yemesem kötü oluyorum

Arkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/
Benimde dün acayip başım ağrıdı saçlarımı kestiresim geldi kafama ağır mı geliyo acaba diye

Kızlar hepinize saglikli ve kolay dogumlar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar lütfen yardım edin yürüyüş sonrası eve gediğimde çamaşırımda açık renk bir lekelenme vardı gerisi gelmedi ama silinirken de gelmedi sizce endişelenmeli miyim? Yatıyorum geldiğimden beri hafif bel ağrım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çöm korkuyorum

Kırmızı değilse korkma canım dinlen ayaklarının altına yastık koy takip et bakalım. Progestan falan kullanıyor muydun ?

Hızlı filan yürüdüysen belki ufak bir damar kanamasıdır. Canını sıkma hiç, sadece dinlen.

Kırmızı değilse korkma canım dinlen ayaklarının altına yastık koy takip et bakalım. Progestan falan kullanıyor muydun ?
Evet canım kullanıyorum kan sulandırıcı falan hepsini kullanıyorum

Bende iki gündür çok yoruluyorum. Hiç dinlenemedim açık renk (Hatta turuncumsu)akıntı oldu doktora gittim sorun yok dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…