Yok bbegin hareketlerini bende hissetmiyorum cok erken zaten yogunluk agirlik gibi bir his.Birde biraz fazla yuruyunce sanciyor fln o tarz bisi.Nasıl hissediyorsunuz kızlar ben bişey hissetmyorum bende bir sıkıntı mı var acabaag
Aynen ile canım önce sağlık arkadaş olurlar birbirlerineSize dr maşallah. Kader de 2 erkek annesi olmak varmış. Hiç düşünmediğim seçenek oldusağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez.
Benim hala devam ediyor ve koku hassasiyeti çok çok fazla evde maskeyle dolasicam neredeyseArkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/
Aynı şekilde benim de ne geçti ne geçmedi ama canım bişey yemek istemiyorArkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/
Evet canım memnunum kirecimsi bir tadı var ama içiliyoMerhaba kabizlim icin ben dr.birsey istedim surup yazmis oyle tatli oyle tatki ki icerken midem bulaniyor 1hafta ictim birakmak zorunda kaldim bundan memnunmusunuz ?
Benimde dün acayip başım ağrıdı saçlarımı kestiresim geldi kafama ağır mı geliyo acaba diyeArkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/
Durmak yok devam artik duzelmek istiyorumArkadaşlar bu baş ağrısı bu aralar hepimizde var anlaşılan, peki bulantılarınız ne alemde, ben hala azaldı diyemem bütün hayat kalitem düştü yani yemek yesem bi dert yemesem bi dert :/
Kırmızı değilse korkma canım dinlen ayaklarının altına yastık koy takip et bakalım. Progestan falan kullanıyor muydun ?Kızlar lütfen yardım edin yürüyüş sonrası eve gediğimde çamaşırımda açık renk bir lekelenme vardı gerisi gelmedi ama silinirken de gelmedi sizce endişelenmeli miyim? Yatıyorum geldiğimden beri hafif bel ağrım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çöm korkuyorum
Hızlı filan yürüdüysen belki ufak bir damar kanamasıdır. Canını sıkma hiç, sadece dinlen.Kızlar lütfen yardım edin yürüyüş sonrası eve gediğimde çamaşırımda açık renk bir lekelenme vardı gerisi gelmedi ama silinirken de gelmedi sizce endişelenmeli miyim? Yatıyorum geldiğimden beri hafif bel ağrım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çöm korkuyorum
Evet canım kullanıyorum kan sulandırıcı falan hepsini kullanıyorumKırmızı değilse korkma canım dinlen ayaklarının altına yastık koy takip et bakalım. Progestan falan kullanıyor muydun ?
İnşallahhhh öyledirHızlı filan yürüdüysen belki ufak bir damar kanamasıdır. Canını sıkma hiç, sadece dinlen.
Tamam o zaman progestana devamEvet canım kullanıyorum kan sulandırıcı falan hepsini kullanıyorum
Bende iki gündür çok yoruluyorum. Hiç dinlenemedim açık renk (Hatta turuncumsu)akıntı oldu doktora gittim sorun yok dedi canımKızlar lütfen yardım edin yürüyüş sonrası eve gediğimde çamaşırımda açık renk bir lekelenme vardı gerisi gelmedi ama silinirken de gelmedi sizce endişelenmeli miyim? Yatıyorum geldiğimden beri hafif bel ağrım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim çöm korkuyorum
Canım merhaba seninle ortak başlıkta buluştuk yineKızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalıdoktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Cok cok kucuk bu mercimekKızlar tahmin alabilirmiyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?