2021 Nisan Anneleri

Ben de perşembeye randevu aldım.bakalım hayorlısı...hareketlerini nadiren hissediyorum ama benresmen dinlendiğim bir anda geziyor ve asla bağırsak hareketi değil olamaz çok hareketli olacak

Yaa masallah gozun aydin canim benim anlamadigim kiz veya erkek erkenden ogrenenlerde var benim bu doktor nie ole dedi cinsiyet olusmamis daha die
Sağol canım, kimi doktor emin olmadan söylemek istemiyor benim gittiğim erken söylüyormuş cinsiyet için gittim zaten heöem söyledi

Ben de perşembeye randevu aldım.bakalım hayorlısı...hareketlerini nadiren hissediyorum ama benresmen dinlendiğim bir anda geziyor ve asla bağırsak hareketi değil olamaz çok hareketli olacak
Hayirli haberlerle gel insallah cnm bende bisiler hissediyorm ama bence bebek degil cunku gelisimini takip ettigim uygulamada hareketlerimi sana hissettirecek kadr guclu degilim daha yaziyor

Kızlar şimdi doktordan geldim ikinci oğlum geliyormuş hayırlısıyla inşallah, hemen pipiyi gördü
Gözünaydın canım sağlıcakla kucağına al inşallah darısı biz cinsiyet öğrenmeyi bekleyenlerin başına bende umutluyum bir dahaki kontrole 13+4 oluyorum öğrenebilirim belki

Benim oglumda ayagini incitmisti yari alci yaptilar.Gittik alciyi aldircaz bir tuhaf hallerde asla bacagini vermiyor en son aglamaya basladi bacagimi vermem en sevdigim bacagim o benim kesemezsiniz diye sok olmustuk.Bir seferde kani icin oyle agladi benim degilmi vermiyorum diye.cok alemler.

Sağlıkla gelsin minik kuzu
Eminim yakında bende bu cümlenin aynısını kuracağım
Sağol canım, Rabbim önce hayırlısıni sonra gönlündekini nasip etsin inşallah. Bende pek beklemiyordum diğer hamileliğimden farklıydı ama hatta yüzük makas hepsinde kız çıktı, eşim doktordan cıkınca dedi ki oğlumuz bütün batılları yıktı ve geliyor

Benim şuan hamileliğim ilkiyle aynı neredeyse. O yüzden sanırım ikincisi de oğlan gibi geliyor yüzük yaptık arkadaşla erkek çıktı
İkra meyra da ilk 2 fotoya kız, 3.ye erkek gibi ama daha erken net değil dedi
Bende kendimi erkeğe hazırlıyorum, şok olmayayım duyunca

Evet bende hep önce hayırlısı dedim ama isterdim birde kızım olsun o yüzden kısa süreli şok geçirdim hatta hemen hemen doktorun n söylediği hiç birşeyi hatırlamıyorum eve gelince eşim dyo doktor böyle böyle dedi bak aa öyle mi dedi diyorum tek tek anlattı

Evet tabiki sağlık en önemlisi ama insan bi oğlu olunca bi de kız olsun istiyor, farklı cinsiyet büyütmek daha heyecanlı gelirdi
Hayırlısı olsun, alışveriş başlasın

Evet tabiki sağlık en önemlisi ama insan bi oğlu olunca bi de kız olsun istiyor, farklı cinsiyet büyütmek daha heyecanlı gelirdi
Hayırlısı olsun, alışveriş başlasın
Amin inşallah, evet herkes ister farklı olsun ama Allah ol der ve olur susarım
Alışveriş için erken bence ilk oğlumda da 6. Aydan sonra başlamıştım bundada çok seyi duruyor zaten

Alışveriş için erken bence ilk oğlumda da 6. Aydan sonra başlamıştım bundada çok seyi duruyor zaten
Ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama doktor ya yanıldıysa 16 haftada erkek olduğunu öğrenirsem diye kendimi tutuyorum ama trendyolda bazen indirimler olunca içim gidiyor

Ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama doktor ya yanıldıysa 16 haftada erkek olduğunu öğrenirsem diye kendimi tutuyorum ama trendyolda bazen indirimler olunca içim gidiyor
Her ayin 6 7 8 trendyol hepsi burada indirim gunleri merak etme indirimleri kacirmiyorz

Bir iki parça alırsın ya, emzik falan
Benim oğlumdan kalan 3 tulum var sadece, ama yatak, beşik falan var en masraflı parça bebek arabası, onu alacağız tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…