- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Ben de perşembeye randevu aldım.bakalım hayorlısı...hareketlerini nadiren hissediyorum ama benKizceler 11+4 ciktik ultrasonda ense ve burun kemigi guzel dedi sorn yok dedi doktor ama malesef illa kan istiyorm sonucu gorcem die tutturdu bu doktora yeni basladm bugun insallah guzel gelir sonuc cinsiyet tahmini yaomadi iki bacak arasini acti evladim ama daha kucuk cinsiyet olusmamis dedi
Sağol canım, kimi doktor emin olmadan söylemek istemiyor benim gittiğim erken söylüyormuş cinsiyet için gittim zaten heöem söylediYaa masallah gozun aydin canim benim anlamadigim kiz veya erkek erkenden ogrenenlerde var benim bu doktor nie ole dedi cinsiyet olusmamis daha die
Hayirli haberlerle gel insallah cnm bende bisiler hissediyorm ama bence bebek degil cunku gelisimini takip ettigim uygulamada hareketlerimi sana hissettirecek kadr guclu degilim daha yaziyorBen de perşembeye randevu aldım.bakalım hayorlısı...hareketlerini nadiren hissediyorum ama benresmen dinlendiğim bir anda geziyor ve asla bağırsak hareketi değil olamaz çok hareketli olacak
Gözünaydın canım sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar şimdi doktordan geldim ikinci oğlum geliyormuş hayırlısıyla inşallah, hemen pipiyi gördü
Hangi programdan takip ediyorsun ?Hayirli haberlerle gel insallah cnm bende bisiler hissediyorm ama bence bebek degil cunku gelisimini takip ettigim uygulamada hareketlerimi sana hissettirecek kadr guclu degilim daha yaziyor
İnsallah belli olur canım, hayırlısı inşallahGözünaydın canım sağlıcakla kucağına al inşallahdarısı biz cinsiyet öğrenmeyi bekleyenlerin başına bende umutluyum bir dahaki kontrole 13+4 oluyorum öğrenebilirim belki
Gözün aydın canımİnsallah belli olur canım, hayırlısı inşallah
Sağol canım, bursa gemlikte 12. Haftada söylüyor o yüzden gittim bendeGözün aydın canımbenimde 13 ekimde kontrolüm, acaba söyler mi doktorum diye heyecanlanıyorum. Bu arada doktorun nerede benim ki söylemezse seninkine gideyim
Var bisey hic normal degil gelmemesi kizinin ödevleriyle dersleriylemi ugrasiyor acaba
Elika ve gün gün gebelik cnm.Elikada elma portakal falan biriktiriyosun organik hastane cikisi gondericekler 750 portakal oluncaHangi programdan takip ediyorsun ?
Benim oglumda ayagini incitmisti yari alci yaptilar.Gittik alciyi aldircaz bir tuhaf hallerde asla bacagini vermiyor en son aglamaya basladi bacagimi vermem en sevdigim bacagim o benim kesemezsiniz diyeBöyle anlatınca çok komik geliyor zaten biz de anlatıp anlatıp gülüyoruz.. Kendisinin de çok hoşuna gidiyor böyle hikayeler.. Benim kızım türünün tek örneği :) Kuaförde saçımı kestirdim annemin saçını bırakmam diye kızlara yerdeki saçları toplattı eve götürdük.. Kuaförüm bir daha bunu getirme dedi düşün yani..
Sağlıkla gelsin minik kuzuKızlar şimdi doktordan geldim ikinci oğlum geliyormuş hayırlısıyla inşallah, hemen pipiyi gördü
Sağol canım, Rabbim önce hayırlısıni sonra gönlündekini nasip etsin inşallah. Bende pek beklemiyordum diğer hamileliğimden farklıydı ama hatta yüzük makas hepsinde kız çıktı, eşim doktordan cıkınca dedi ki oğlumuz bütün batılları yıktı ve geliyorSağlıkla gelsin minik kuzu
Eminim yakında bende bu cümlenin aynısını kuracağım
Benim şuan hamileliğim ilkiyle aynı neredeyse. O yüzden sanırım ikincisi de oğlan gibi geliyorSağol canım, Rabbim önce hayırlısıni sonra gönlündekini nasip etsin inşallah. Bende pek beklemiyordum diğer hamileliğimden farklıydı ama hatta yüzük makas hepsinde kız çıktı, eşim doktordan cıkınca dedi ki oğlumuz bütün batılları yıktı ve geliyor
Evet bende hep önce hayırlısı dedim ama isterdim birde kızım olsun o yüzden kısa süreli şok geçirdim hatta hemen hemen doktorun n söylediği hiç birşeyi hatırlamıyorum eve gelince eşim dyo doktor böyle böyle dedi bak aa öyle mi dedi diyorum tek tek anlattıBenim şuan hamileliğim ilkiyle aynı neredeyse. O yüzden sanırım ikincisi de oğlan gibi geliyoryüzük yaptık arkadaşla erkek çıktı
İkra meyra da ilk 2 fotoya kız, 3.ye erkek gibi ama daha erken net değil dedi
Bende kendimi erkeğe hazırlıyorum, şok olmayayım duyunca
Evet tabiki sağlık en önemlisi ama insan bi oğlu olunca bi de kız olsun istiyor, farklı cinsiyet büyütmek daha heyecanlı gelirdiEvet bende hep önce hayırlısı dedim ama isterdim birde kızım olsun o yüzden kısa süreli şok geçirdim hatta hemen hemen doktorun n söylediği hiç birşeyi hatırlamıyorum eve gelince eşim dyo doktor böyle böyle dedi bak aa öyle mi dedi diyorum tek tek anlattı
Amin inşallah, evet herkes ister farklı olsun ama Allah ol der ve olur susarımEvet tabiki sağlık en önemlisi ama insan bi oğlu olunca bi de kız olsun istiyor, farklı cinsiyet büyütmek daha heyecanlı gelirdi
Hayırlısı olsun, alışveriş başlasın
Ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama doktor ya yanıldıysa 16 haftada erkek olduğunu öğrenirsem diye kendimi tutuyorum ama trendyolda bazen indirimler olunca içim gidiyorAmin inşallah, evet herkes ister farklı olsun ama Allah ol der ve olur susarım
Alışveriş için erken bence ilk oğlumda da 6. Aydan sonra başlamıştım bundada çok seyi duruyor zaten
Her ayin 6 7 8 trendyol hepsi burada indirim gunleri merak etme indirimleri kacirmiyorzBen de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama doktor ya yanıldıysa 16 haftada erkek olduğunu öğrenirsem diye kendimi tutuyorum ama trendyolda bazen indirimler olunca içim gidiyor
Bir iki parça alırsın ya, emzik falanAmin inşallah, evet herkes ister farklı olsun ama Allah ol der ve olur susarım
Alışveriş için erken bence ilk oğlumda da 6. Aydan sonra başlamıştım bundada çok seyi duruyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?