2021 Nisan Anneleri

Birde ben bir şey soracağım konusu gelmişken. Benim göğüs ucum hiç yok gibi çok küçük. Büyur mu acaba doğum yaklaştıkça

Kızlar nasılsınız ay fotolar arasında atladığım bir fotomuzu buldum 12+4den baksanıza bi sanki bacak arası daha görünür burda nub için

Eklentiler

• 6E939ACA-A7A8-4956-A16B-60EFD3F3B874.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar nasılsınız ay fotolar arasında atladığım bir fotomuzu buldum 12+4den baksanıza bi sanki bacak arası daha görünür burda nub için
iyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum hala sen nasilsin? Benim oglumun usg fotografiyla karsilastirinca seninki kiz bence pozisyonlari ayni

iyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum hala sen nasilsin? Benim oglumun usg fotografiyla karsilastirinca seninki kiz bence pozisyonlari ayni
nihayet bu cezada bitti yeter ceza yemeyin artik hos geldin :)

Günaydın kızlar sabaha kadar rüya gördüm, bebeğim olmuş, emzoriyorum daha doğrusu kimse yardim etmiyor herkes başka şeylerle uğraşıyor, sol memeyi emziriyorum, sagi bebek bir türlü almıyor sütüm akiyor pıt pıt yüzüne yok almıyor, bebegin cinsiyetini göremeden uyandım tekrar uyumaya çalışıyorum, sanırım leopar tulum vardı mızmız bebegimin üstünde hayırlara çıksın inşallah...

Günaydın kızlar bende rüya gördüm detaylı ultrasona gitmişiz doktora doktor muayene ederken fetüsün cinsiyeti %100 kız diyor ben kızıma hamileyken de rüyamda kızım olacağını görmüştüm hayırlısı bakalım bu da tutacak mı ?

Ay zaman geçse öğrencez neciyiz geçmiyor günler sen kaçta öğrendin canım

Kızlar selam günaydıııııınnnnnnnNasılsınız görüşmeyeli? Ben uzun süredir yazacağım bunu hep es geçiyorum ama her sabah uyanıp ayağa kalktığımda su gibi akıntı geliyor renksiz kokusuz ve kıvamı da su.miktarı desem nemi rahatsız edecek kadar.olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…