Ayyy canım içimi rahatlattın çok sağol sana da geçmiş olsunBende iki gündür çok yoruluyorum. Hiç dinlenemedim açık renk (Hatta turuncumsu)akıntı oldu doktora gittim sorun yok dedi canım
Bende de oluyor hatta sol göğüs ucum yara olmuş sızlıyor kaşınıyorKizlar ya göğüs ucunda kabuklanma olan varmi ya bende oluyor neden acaba bilgisi olan varmi?
Evet kuzum doktor 10.11. Son olarak 13.hafta erkek dedi bizimki baya gösterdi hep bizde şaşırdıkCanım merhaba seninle ortak başlıkta buluştuk yinebebeğin cinsiyetinin belli olmasına çok sevindim hayırlısıyla doğsun inşallah
Nedenini merak ediyrm daha once oglumu emzirirken boyle oluyorduBende de oluyor hatta sol göğüs ucum yara olmuş sızlıyor kaşınıyor
Göğüs ucun büyüyor olabilir miNedenini merak ediyrm daha once oglumu emzirirken boyle oluyordu
Evet cnm büyür bebek emdikçe büyüyor ztn merak etmeBirde ben bir şey soracağım konusu gelmişken. Benim göğüs ucum hiç yok gibi çok küçük. Büyur mu acaba doğum yaklaştıkça
Yaa çok sevindim ben en son 9. Haftada gittim yarına randevu alabilirsem gidicem inşallah ben de merak ediyorum hem durumunu hem cinsiyetiniEvet kuzum doktor 10.11. Son olarak 13.hafta erkek dedi bizimki baya gösterdi hep bizde şaşırdık
Karından mı bu görüntü? Ona göre tahmin yapabilirimKızlar tahmin alabilirmiyim bende
iyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum halaKızlar nasılsınız ay fotolar arasında atladığım bir fotomuzu buldum 12+4den baksanıza bi sanki bacak arası daha görünür burda nub için
iyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum halaKızlar nasılsınız ay fotolar arasında atladığım bir fotomuzu buldum 12+4den baksanıza bi sanki bacak arası daha görünür burda nub için
nihayet bu cezada bitti yeter ceza yemeyin artik hos geldin :)Kizlar sonunda ceza bitti geldim ama ceza boyunca takip ettm siziMuhittin nerdesin gunlerdir neden yamziyosun hesabinda pasif degildi umarim hersey yolundadir.Cinsiyet ogrenenlere cok sevindim bende yarin yada obur gun gidicem ense kalinligi icjn ❤herkese iyi geceler ❤❤
Ay zaman geçse öğrencez neciyiziyi canim heycanla nifty testinin sonucunu bekliyorum halasen nasilsin? Benim oglumun usg fotografiyla karsilastirinca seninki kiz bence pozisyonlari ayni
12+5 te ögrendim canim Aslinda 11+5 tide oglum 1 hafta ilerde ciikti:)Ay zaman geçse öğrencez neciyizgeçmiyor günler sen kaçta öğrendin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?