2021 Nisan Anneleri

Yerim ben onu cimcime yaa malının değerini bilir boswer dha iyi

Evet cnm bnm hep öyle çamaşır değiştirmekten hepsi eskidi

Ben de kullanıyordum bıraktım inanır mısın hiç yerime oturamıyorum.canlı dersler başladığından beri baktım koyduğum anında ayakta kalınca çıkıyor.bıraktım.kendimi tarttım iyiyim yani

Ben günde bir kez akşam yatarken atıyorum ama bütün gün geri geliyor çamaşırım ıslak artık sürekli çamaşır değiştirmekten yoruldum sabahları günlük ped kullanıyorum

Kizceler 11+4 ciktik ultrasonda ense ve burun kemigi guzel dedi sorn yok dedi doktor ama malesef illa kan istiyorm sonucu gorcem die tutturdu bu doktora yeni basladm bugun insallah guzel gelir sonuc cinsiyet tahmini yaomadi iki bacak arasini acti evladim ama daha kucuk cinsiyet olusmamis dedi

Eklentiler

• 20201005_152724.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 45
Ohh maşallahh kuzucuğa bana erkek gibi geldi yapı olarak içimden öyle geçti canım. Kordonla karıştırabiliyor bazi doktorlar emin olamayınca söylemek istemiyorlar neyse nasıl olsa öğrenicez sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Insallah cnm ama cok heveslenmistm ogrenirim belki die 1 ay sonra gel dedi nasil sabredilir

Bende tam 11+4 ye öğrendim aslında cinsiyetini ama makineden makineye de farkediyormuş sanırım

Insallah cnm ama cok heveslenmistm ogrenirim belki die 1 ay sonra gel dedi nasil sabredilir
Sabredemezsen gidersin başka doktora canım bende öyle muayeneden çıkınca çok huzurlu mutlu oluyorum bir hafta sonra tekrar bi bebeğim nasıl acaba diye meraklaniyor görmek istiyorum neyse benimde az kaldı 17 ekime

Sabredemezsen gidersin başka doktora canım bende öyle muayeneden çıkınca çok huzurlu mutlu oluyorum bir hafta sonra tekrar bi bebeğim nasıl acaba diye meraklaniyor görmek istiyorum neyse benimde az kaldı 17 ekime
Aslinda doktor konusunda cok kararsizim ben simdiye kadr 3 tane doktora gittm karar veremiyorm bugun gittigim ilk kez cep numarasini verdi bisi olursa cekinme mesaj at diye digerleri de iyiydi birinin ucreti dogum ve muayne ucreti cok pahali bana gore pahali zaten 2.sezeryan belli okadr cok rakamlar vermek sacma diger ilk gittigim kadin doktordu iceri 3 hasta ayni anda alio cok hizli bakio uff cok kararsizim ya

İçeri 3 hasta birden mi alıyor yok artık pandemiden dolayı eşimi bile sadece bir kez aldı içeri doktor o da hemen görüp çıktı o kadar yani. Benim doktorumun da asistanınında numarası var tahlil sonucumu falan watsaptan atıyorum yada herhangi bir olumsuzlukta yazıyorum hemen dönüyor sağolsun bu önemli bence bir doktor ulaşılabilir olmalı. Hangisi içine siniyorsa onunla devam et canım.

Isin garibide su pandemi var diyip esimi almio ama tanimadigim 3 kadinla birlikde giriyorum iceri ama doktorda okadr cana yakin ki ve hastasini hic unutmuo bu tarafida hosuma gidiyovalla az once oturup agladim esime ben hangi doktora gidicem diye ilk dogumu istanbulda yaptim ve doktorumdan cok memnundum ama simdi dogudayim hastaneler kısıtli cok moralim bozuluo insallah hayirli bi karar verebilirm

Ya kıyamam ağlama kız düşün taşın kararını ver ama 3 hasta birden gerçekten çok saçma şu dönemde Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…