2021 Nisan Anneleri

Kizlar vucudumda inanilmaz bir yorgunluk var hamileligim boyunca dizlerim titriyor kalbim yorgun atiyor elim kolum sanki dayak yemis gibiyim bu ne zman gecicek boyle olan varmi henuz hastaneyede gtmedim bu haftalarda vitamin vs veriyolarmi
Henuz gitmedim derken kac haftalik hamilesimiz ve hic mi gitmediniz degerlerinize hic mi bakilmadi kansizlik bu saydiginiz belirtilere neden olur ama bence vitaminlerinize falan baktrn

Kızlar pazartesi günü olan randevumu okullar açılacağı için yarına aldım. İnşallah kuzum cinsiyetini gösterir göstermesi için ne yapmam lazım. Önerisi olan var mı. İkili tarama da yarın bu arada inşallah bir sorun yoktur kuzumda

Ben 12+3 te gittim doktor dedi pozisyonu kötü bacaklarını üst üste atmıştı sanki tabiki doktor göremedi doğal olarak Sen kahvaltını yap güzelce bide çikolata ye önceden hareketli olursa belki gösterir gerci benimki hareketliydi ama sonradan kapattı heralde

Henuz gitmedim derken kac haftalik hamilesimiz ve hic mi gitmediniz degerlerinize hic mi bakilmadi kansizlik bu saydiginiz belirtilere neden olur ama bence vitaminlerinize falan baktrn
En son 9 haftalikken gittim mide bulantimdan dolayi hastnaede yattim 1 hafta kadar cikinca daha gitmedim suan 13+3 um

En son 9 haftalikken gittim mide bulantimdan dolayi hastnaede yattim 1 hafta kadar cikinca daha gitmedim suan 13+3 um
He ben hic gitmediniz sandim sizin kaniniza vitamininize bakmadimi doktor benim 5 haftalikken bakildi takviye kan ekstra vitamin verldi elimin altinda hazir bekljo 13.haftada baslicam sonuclarim iyi ciktugi icin erken baslamdk

Valla bacim goren doktor goruyonaparsak yaplm ben ultrosona gore 11+4 du cocugum bacaklarini acti doktor cinsiyeti olusmamis daha dedidusun yani milletin doktoru 9.haftada soyledi bizjmki cinsiyeti yok dedi artik doktorumu netlestirdim hafta ikili test sonucunudq ona goturcm cok umutluym cinsiyet konusunda baklm

Senin cinsiyetini çok merak ediyorum

Kizlar vucudumda inanilmaz bir yorgunluk var hamileligim boyunca dizlerim titriyor kalbim yorgun atiyor elim kolum sanki dayak yemis gibiyim bu ne zman gecicek boyle olan varmi henuz hastaneyede gtmedim bu haftalarda vitamin vs veriyolarmi
Kan değerlerinize baktırın benim başta demirim sınırdaydı sonradan çok halsizlik yaşadım kolumu bile kaldıramıyordum sonra tekrar test istedi doktor çok çok düşmüştü.Damardan demir takviyesi yapıldı şu an iyiyim gözüm açıldı resmen

Canım ben de cinsiyet partisi yapmak istiyorum görümceme vericem zarfı. O balonu ve konfetileri ayarlar diğer hazırlıklar zaten mavi pembe olarak yapılacak ona herkes yardımcı olabilir tek bilen görümcem olacak kimseye söylemeyeceğine yemin ettiricem

Ben cinsiyetimi öğrendim ikinci kızım geliyor inşallaahh
2021 kızlarını hep hali hazırda kızları olanlar topladı
Azıcık biz oğlan analarına bıraksanız ya
Bende yarın gidiyorum ikili için, bakalım cinsiyeti de duyabilecek miyiz doktordan

Tamam canım çaktım olayı sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…