Henuz gitmedim derken kac haftalik hamilesimiz ve hic mi gitmediniz degerlerinize hic mi bakilmadi kansizlik bu saydiginiz belirtilere neden olur ama bence vitaminlerinize falan baktrnKizlar vucudumda inanilmaz bir yorgunluk var hamileligim boyunca dizlerim titriyor kalbim yorgun atiyor elim kolum sanki dayak yemis gibiyim bu ne zman gecicek boyle olan varmi henuz hastaneyede gtmedim bu haftalarda vitamin vs veriyolarmi
Bu dur heralde canım. Daha boyatmama zaman var diye araştırmamıştımtildamilda doğru mu buldum acaba
Ben 12+3 te gittim doktor dedi pozisyonu kötü bacaklarını üst üste atmıştı sanki tabiki doktor göremedi doğal olarakKızlar pazartesi günü olan randevumu okullar açılacağı için yarına aldım. İnşallah kuzum cinsiyetini gösterir göstermesi için ne yapmam lazım. Önerisi olan var mı. İkili tarama da yarın bu arada inşallah bir sorun yoktur kuzumda
Sonuçtan 10 gün önce yapılmıştı inceleme dün kan testinin sonucunu almaya gittim canımAma incelemeyi zaten ultrasondan yapmıyor musöylese ne olurdu sanki
Bizimde cinsiyet kız kesincoguna cinsiyet yazdim ama bilmiyorum ajlimda kalanlar böyleydi
En son 9 haftalikken gittim mide bulantimdan dolayi hastnaede yattim 1 hafta kadar cikinca daha gitmedim suan 13+3 umHenuz gitmedim derken kac haftalik hamilesimiz ve hic mi gitmediniz degerlerinize hic mi bakilmadi kansizlik bu saydiginiz belirtilere neden olur ama bence vitaminlerinize falan baktrn
He ben hic gitmediniz sandim sizin kaniniza vitamininize bakmadimi doktorEn son 9 haftalikken gittim mide bulantimdan dolayi hastnaede yattim 1 hafta kadar cikinca daha gitmedim suan 13+3 um
Valla bacim goren doktor goruyoKızlar pazartesi günü olan randevumu okullar açılacağı için yarına aldım. İnşallah kuzum cinsiyetini gösterir göstermesi için ne yapmam lazım. Önerisi olan var mı. İkili tarama da yarın bu arada inşallah bir sorun yoktur kuzumda
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canımBen cinsiyetimi öğrendim ikinci kızım geliyor inşallaahh
Senin cinsiyetini çok merak ediyorumKızlar pazartesi günü olan randevumu okullar açılacağı için yarına aldım. İnşallah kuzum cinsiyetini gösterir göstermesi için ne yapmam lazım. Önerisi olan var mı. İkili tarama da yarın bu arada inşallah bir sorun yoktur kuzumda
Kan değerlerinize baktırın benim başta demirim sınırdaydı sonradan çok halsizlik yaşadım kolumu bile kaldıramıyordum sonra tekrar test istedi doktor çok çok düşmüştü.Damardan demir takviyesi yapıldı şu an iyiyim gözüm açıldı resmenKizlar vucudumda inanilmaz bir yorgunluk var hamileligim boyunca dizlerim titriyor kalbim yorgun atiyor elim kolum sanki dayak yemis gibiyim bu ne zman gecicek boyle olan varmi henuz hastaneyede gtmedim bu haftalarda vitamin vs veriyolarmi
Canım ben de cinsiyet partisi yapmak istiyorum görümceme vericem zarfı. O balonu ve konfetileri ayarlar diğer hazırlıklar zaten mavi pembe olarak yapılacak ona herkes yardımcı olabilir tek bilen görümcem olacak kimseye söylemeyeceğine yemin ettiricemKızlar ben de cinsiyet partisi yapmak istiyorum bana biraz anlatsanıza nasıl yaptınız? Şimdi doktor cinsiyeti söylemeyip kağıda yazıyor bizim de haberimiz olmuyor pekiii o balon hazırlıklarını falan kim yapıyor?
2021 kızlarını hep hali hazırda kızları olanlar topladıBen cinsiyetimi öğrendim ikinci kızım geliyor inşallaahh
Tamam canım çaktım olayı sağolCanım ben de cinsiyet partisi yapmak istiyorum görümceme vericem zarfı. O balonu ve konfetileri ayarlar diğer hazırlıklar zaten mavi pembe olarak yapılacak ona herkes yardımcı olabilir tek bilen görümcem olacak kimseye söylemeyeceğine yemin ettiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?