2021 Nisan Anneleri

Benim de Demir ilacı almaya başladığımdan beri aynı şekilde. Başta ben de korktum ama prospektüste okuyunca normal olduğunu anladım

Walla doktor bana bsy demedi bn oğlum oğlum diye seviyorum ismi bile belli ismiyle hitap ediyorum

Yo ben sadece ultrason görüntüsü ve his olarak bekledim.inşallah maaşallah erkek olsun um değildi.2 düşüğüm var öncesinde.sağlıktanve şükürden başka bir şey dileyemem şu an her şey güzel görünüyor çok şükür.kızom çok çok sevinecek eminim

Benim yorum neydi

Aynen baktirmam gerekiyor tansiyonum da cok dusuyor hatta hep düşük

Bnmde aynı öyle ulturason görüntüsüne kiziminkiyle çok ayrı diye öyle düşündüm

He ben hic gitmediniz sandim sizin kaniniza vitamininize bakmadimi doktor benim 5 haftalikken bakildi takviye kan ekstra vitamin verldi elimin altinda hazir bekljo 13.haftada baslicam sonuclarim iyi ciktugi icin erken baslamdk
Degerlerime bakildi zaten devamli kan tahlili aliyolardi ama takviye ilac verilmedi ki zatrn suan mide bulantisindan icemiyrm bakalim kanima tekrar bi baktirip ona gore hareket edecegim

Boyama bence cnm hic tavsiye etmiyorum dogal boya dediklerinde bile kimyasal var

Ben üçlü teste gittiğim zaman öğreneceğim işte arada gitsem giderdim de boşuna hakkımı kullanmak istemedim. Zaman geçmiyor gibi geliyor. Doğuma sanki asırlar var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…