Nisan anneleri kız sanırım çoğuDoktor kız dedi ben şok
Ben sonucdan anlamiorm ama eger gecen konustugumu sey tutsaydi total beta hcg senin 20 cikmis bu sonuca gore erkek olmasi lazimdi cinsiyetinEki Görüntüle 2701846
Kızlar ikili test sonuclarim anlayan var mi
Neden bilmiyorum ama hiç beklemiyordum ciddenNisan anneleri kız sanırım çoğu
Ayyy inşallahBen sonucdan anlamiorm ama eger gecen konustugumu sey tutsaydi total beta hcg senin 20 cikmis bu sonuca gore erkek olmasi lazimdi cinsiyetin
Bizim grupda kimsenin tutmadi bu ama hemen sevinme kizAyyy inşallah
Niye şaşırdınDoktor kız dedi ben şok
Gözün aydınMerhaba. Bugün nifty testimin sonucunu aldım. Her şey yolundaymış. Cinsiyeti erkek :)
Bunu böyle anlamak mümkün değil canım.. Bilgisayara ense ölçümü ve bu değerleri yazıp bir grafik çıkartıyorlar çünkü.Eki Görüntüle 2701846
Kızlar ikili test sonuclarim anlayan var mi
Aaa ozaman benim tutuyor galiba o değer 50 nin üstünde bende ve doktor kız demişti..Ben sonucdan anlamiorm ama eger gecen konustugumu sey tutsaydi total beta hcg senin 20 cikmis bu sonuca gore erkek olmasi lazimdi cinsiyetin
Valla gecen cinsiyet ogrenenler yazdi cogunda tutmamistiAaa ozaman benim tutuyor galiba o değer 50 nin üstünde bende ve doktor kız demişti..
Ayy inşallah benim tutar çok merak ediyorum yaValla gecen cinsiyet ogrenenler yazdi cogunda tutmamisti40 ın ustu olup da erkek olanda vardi hayirlisi herseyi cinsiyete yoruyorduk bir dönem
Hm bilmiyordum canım ilk defa yaptığım içinBunu böyle anlamak mümkün değil canım.. Bilgisayara ense ölçümü ve bu değerleri yazıp bir grafik çıkartıyorlar çünkü.
Erkek beklediğim içinNiye şaşırdın
Kötüyü getirme aklına.. Muhtemelen yanlış birşey yapılmıştır sonuç alamamışlardır.Geçen cuma ikili test yaptırdım 12+4te . Yarın gidiptahlil sonuçlarını alacaktım randevu aldım. Test sonuçlarım cıktı mi diye aradım. Geri döndüler. Tekrar test yapılması gerekiyo dediler. Doktora muayene olup laboratuara kan verebilirsiniz dediler. Laboratuardaki makine den kaynaklı dediler. Madem niye hemen aramadılar benim aramamı beklediler . Aklımda deli sorular?
Ben de iki gündür demir ilacı içiyorum aynen dediğin gibi oldu.Hamilelik öncesinden beri imom kullanıyordum. Devam ettirdi. Şimdi geçen hafta demir d vitamince bacaklarım ağrıdığı için magnezyum verdi. Imom i biraktırmadi. Sizden de devam eden var mı? Birde büyük tuvalletim koyu renk demir ilacıyla ilgili olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?