Haftaya cuma bende bildiririm insallah cinsiyetcoguna cinsiyet yazdim ama bilmiyorum ajlimda kalanlar böyleydi
Dediğiniz gibi her anne her bebek de farklı ve kendine hasBazı bebekler kitaplardaki gibi olmuyor ama onu da baştan söyleyeyim
İnsan sonra hem kendine hem bebeğine göre kendi yolunu, tarzını buluyor
Tek doğru yok, gönlünüze göre yetiştirin bebişlerinizi
Ben de varımcoguna cinsiyet yazdim ama bilmiyorum ajlimda kalanlar böyleydi
Kesin olmayabiliyor banada erkek dedi 16. Haftayı bekleyelim genede dedikızlar ikili test var 2 gün sonra cuma günü 13 haftalık olucaz sizce cinsiyeti belli olur mu kesin? çok heyecanlıyım
Ahh ilk cocgumdaki halim aklima geldi degil kitap ansklopedi bitirseniz de eliniz ayaginiza dolasacak ilk 10 gun ama sonra bi bakicaksiniz ki sanki 10 tane cocuk buyutmussjnuz rabbim ne guzel yaratmis biz kadinlari hic emekleme bilmeden yurumek hatta kosmak gbi bisi annelik okadr guzel bakiyosunuz ki cocugunuza o kendine otomatik baktiriyo daha dogrusuDediğiniz gibi her anne her bebek de farklı ve kendine has ☺ Ama bebek bakımıyla ilgili hiçbir bilgim yok en azından kitaplardan genel şeyleri öğrenirim diye umuyorum
Bendede var .Ama neden oluyo bilmiyorumKizlar ya göğüs ucunda kabuklanma olan varmi ya bende oluyor neden acaba bilgisi olan varmi?
16. Haftada kesin olurmuymuş canım?Kesin olmayabiliyor banada erkek dedi 16. Haftayı bekleyelim genede dedi
Kesinlikle haklısınız okumak bilmek farklı uygulamak farklıAhh ilk cocgumdaki halim aklima geldi degil kitap ansklopedi bitirseniz de eliniz ayaginiza dolasacak ilk 10 gun ama sonra bi bakicaksiniz ki sanki 10 tane cocuk buyutmussjnuz rabbim ne guzel yaratmis biz kadinlari hic emekleme bilmeden yurumek hatta kosmak gbi bisi annelik okadr guzel bakiyosunuz ki cocugunuza o kendine otomatik baktiriyo daha dogrusu
Gerçi kesin olsa da şuan ben öğrenmicem o yüzden önemli değilKesin olmayabiliyor banada erkek dedi 16. Haftayı bekleyelim genede dedi
Bana 13.haftam da erkek dendikızlar ikili test var 2 gün sonra cuma günü 13 haftalık olucaz sizce cinsiyeti belli olur mu kesin? çok heyecanlıyım
Bende haftaya cumartesi öğrenmeyi ümit ediyorumHaftaya cuma bende bildiririm insallah cinsiyet
Yokkiz listeye bak cogunluk daha ogrenemediBende haftaya cumartesi öğrenmeyi ümit ediyorumçoğunluk öğrenmiş çok heveslendim
Bende haftaya Çarşamba günü öğreneceğim çok heyecanlıyımBende haftaya cumartesi öğrenmeyi ümit ediyorumçoğunluk öğrenmiş çok heveslendim
Ben de elimi buharda çok kötü yakmıştım. 12 saat sürekli buzlu suyun içinde tuttum. Sonra acısı geçti ama derisi kalktı, yeni deri oluşana kadar mikrop kapmasın diye baya dikkat ettim. Yani tek tavsiyem buzlu su. Çok geçmiş olsun.Kızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur muönerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için
Ne mutlu bir haber, tebrikler. Test sonuçlarının iyi çıkmasına da sevindim. Hayırlısı ile sağ salim alırsın kızını kucağına inşallah.Teyzelerini kızım olacakmis
Gözün aydın canım, hayırlı evlat olur inşallahBugun bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğluş geliyor hayırlısıyla
Şimdi rahatken okumak lazım aslında.Mahallenin en mutlu bebeği kitabını ben de çok merak ediyorum. Şimdi bebek bakımına mucizevi çözümler diye bir kitap sipariş verdim sonra da o kitabı okumak istiyorum
Ben surekli ayakta calistigim icin ve bel fitigi oldugundan bende hep agri var canim bel kasikKızlar iki gündür adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor sizde de var mı?Korktum biraz
Ay bende aynı 2 gündür aynıyım dün akşamda kasıgım ağrıdı normaldir bence cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş büyüyodur ne alemdeKızlar iki gündür adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor sizde de var mı?Korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?