2021 Nisan Anneleri

Bazı bebekler kitaplardaki gibi olmuyor ama onu da baştan söyleyeyim
İnsan sonra hem kendine hem bebeğine göre kendi yolunu, tarzını buluyor
Tek doğru yok, gönlünüze göre yetiştirin bebişlerinizi
Dediğiniz gibi her anne her bebek de farklı ve kendine has Ama bebek bakımıyla ilgili hiçbir bilgim yok en azından kitaplardan genel şeyleri öğrenirim diye umuyorum

kızlar ikili test var 2 gün sonra cuma günü 13 haftalık olucaz sizce cinsiyeti belli olur mu kesin? çok heyecanlıyım

Dediğiniz gibi her anne her bebek de farklı ve kendine has ☺ Ama bebek bakımıyla ilgili hiçbir bilgim yok en azından kitaplardan genel şeyleri öğrenirim diye umuyorum
Ahh ilk cocgumdaki halim aklima geldi degil kitap ansklopedi bitirseniz de eliniz ayaginiza dolasacak ilk 10 gun ama sonra bi bakicaksiniz ki sanki 10 tane cocuk buyutmussjnuz rabbim ne guzel yaratmis biz kadinlari hic emekleme bilmeden yurumek hatta kosmak gbi bisi annelik okadr guzel bakiyosunuz ki cocugunuza o kendine otomatik baktiriyo daha dogrusu

Kesinlikle haklısınız okumak bilmek farklı uygulamak farklı İnşallah o bebek bakımı içgüdüsü bebek doğunca bir an önce bana da gelir

Ben de elimi buharda çok kötü yakmıştım. 12 saat sürekli buzlu suyun içinde tuttum. Sonra acısı geçti ama derisi kalktı, yeni deri oluşana kadar mikrop kapmasın diye baya dikkat ettim. Yani tek tavsiyem buzlu su. Çok geçmiş olsun.
Teyzelerini kızım olacakmis
Ne mutlu bir haber, tebrikler. Test sonuçlarının iyi çıkmasına da sevindim. Hayırlısı ile sağ salim alırsın kızını kucağına inşallah.
Bugun bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğluş geliyor hayırlısıyla
Gözün aydın canım, hayırlı evlat olur inşallah
Mahallenin en mutlu bebeği kitabını ben de çok merak ediyorum. Şimdi bebek bakımına mucizevi çözümler diye bir kitap sipariş verdim sonra da o kitabı okumak istiyorum
Şimdi rahatken okumak lazım aslında.
Ben de birçok şeyi unuttum gibi geliyor.

Kızlar iki gündür adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor sizde de var mı?Korktum biraz
Ay bende aynı 2 gündür aynıyım dün akşamda kasıgım ağrıdı normaldir bence cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş büyüyodur ne alemde

Gunaydiiiiin kızlar benim saç diplerimde çok beyaz çıkmaya başladı. beyaz saçları olan var aramızda benim gibi gebelik sürecinde ne yapmayi düşünuyorsunuz ? Dr um gebelik süreci boyunca onermiyorum dedi 3 ay yada 4 aydan sonra boyatabilirsin demesini bekliyordum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…