2021 Nisan Anneleri

Ay bende aynı 2 gündür aynıyım dün akşamda kasıgım ağrıdı normaldir bence cumartesi kontrolüm var bakalım bebiş büyüyodur ne alemde
Normal midir gerçekten? Benim de dün geceden beri kasıklarım ağrıyor. Sabah da devam edince endişelendim biraz.
Ben kına deneyeceğim, düzgün bir kızıl olur umarım

Normal midir gerçekten? Benim de dün geceden beri kasıklarım ağrıyor. Sabah da devam edince endişelendim biraz.

Ben kına deneyeceğim, düzgün bir kızıl olur umarım
Canım hepimiz yaşadıgımıza göre normaldir bebiş büyüyo bide ben ayaklarımı gerdirmiştim gece onadan sol kasıgım ağrıdı kısa süreli ama gecti hapşırınca falanda oluyo bazen adet ağrısı oluyo kim son 3 4 gündür daha hissediyorum şükür bi sorun yoktur bence şiddetli kanamalı bi ağrı olmadıgı sürece korkmayalım

Muhittin özledik seni bak şükür bişey yokmuş bu ultrasonlar bizi mahvediyo en iyi ultrasonlu neresiyse oraya gitmeden üzülmemek gerek bence ama kafanıda topladıysan iyi

Günaydın canım,
Ben ne durumdayım bir görsen 5 renk oldu saçım nerdeyse.. Hafta içi kuaförümle görüştüm bitkisel boya ile cumartesi boyatacağım inşallah.. Doktorum kızımdayken de boyatabilirsin demişti. Çalışıyor olmasam boyatmazdım ama böyle çok kötü hissediyorum kendimi..

Benim de şuan 4-5 renk var saçımda. Sadece beyazlarım olsa kafama takmayacağım ama böyle de berbat görünüyor
Doktorum risk alma bence ama illa boyatmam lazım diyorsan fashion natura diye bi marka var onunla boyat dedi.
Bende 16.haftadan sonra en azından tek renk ve sonrasında beyazlarım olacak şekilde olsun diye boyatacağım. Bide doğum öncesi boyatırım
Yani bir çok insan boyatıyor, hele ünlüler baya platin sarı devam ediyorlar aslında
Doktorumda zararlı olduğuyla ilgili bi bulgu yok ama niye risk alasın diyor. Zaten doktoruma ne sorsam risk alma diyor, eşimle ilişki de dahil

Hahahhahaha artık belli olmayanlara kız dersin salı günü kontrolüm var meraktayım bende

Dün ikili testimin sonucunu almaya gittiğimde cinsiyet belki görürürüz diyordum doktor ultrasona bile sokmadı kontrol vakti değil diye 10 gün sonra gel dedi ağlamaklı oldum valla

Dün ikili testimin sonucunu almaya gittiğimde cinsiyet belki görürürüz diyordum doktor ultrasona bile sokmadı kontrol vakti değil diye 10 gün sonra gel dedi ağlamaklı oldum valla
Ama incelemeyi zaten ultrasondan yapmıyor mu söylese ne olurdu sanki
Benimde cumartesi ikili test randevum var doktor kız demişti bi kere daha aynı kelimeyi duymadan umutlanmak istemiyorum cumartesiyi iple çekiyordum inşallah elim boş dönmem

Kızlar ben de cinsiyet partisi yapmak istiyorum bana biraz anlatsanıza nasıl yaptınız? Şimdi doktor cinsiyeti söylemeyip kağıda yazıyor bizim de haberimiz olmuyor pekiii o balon hazırlıklarını falan kim yapıyor?

Benimkiler de öyle doktor 12. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi kızımda gençtim zaten hiç boyatmadım ama şimdi boyatacağım kendimi kötü hissediyorum bakımlı güzel bir hamile olmak istiyorum

Bende kötü hissediyorum ve sanki gebelikte daha çok arttı çok sıkmışmış beyazlar

Benimkiler de öyle doktor 12. Haftadan sonra boyayabilirsin dedi kızımda gençtim zaten hiç boyatmadım ama şimdi boyatacağım kendimi kötü hissediyorum bakımlı güzel bir hamile olmak istiyorum
Dimi ya bende öle istiyorum. dr um gebelik boyunca uygun bulmuyorum deyince şok oldum .bi zamn vericek die düşunuyodum

Dimi ya bende öle istiyorum. dr um gebelik boyunca uygun bulmuyorum deyince şok oldum .bi zamn vericek die düşunuyodum
Canım valla benim birçok arkadaşım boyattı saçını hamilelikte şükür bir şey de olmadı bebelerine

Aaaa iyi bende o markayı araştırayım o zaman saol canim

Kizlar vucudumda inanilmaz bir yorgunluk var hamileligim boyunca dizlerim titriyor kalbim yorgun atiyor elim kolum sanki dayak yemis gibiyim bu ne zman gecicek boyle olan varmi henuz hastaneyede gtmedim bu haftalarda vitamin vs veriyolarmi

Size partiyi hazırlayacak bir yakınınız olmalı. Ve zarfı içine bakmadan ona vermelisiniz ya da doktora o da gelsin sizinle doktordan alsın zarfı. Ve o kişi balonun içini ve hazırlıklıkları cinsiyete göre yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…