2021 Nisan Anneleri

Ben üçlü teste gittiğim zaman öğreneceğim işte arada gitsem giderdim de boşuna hakkımı kullanmak istemedim. Zaman geçmiyor gibi geliyor. Doğuma sanki asırlar var gibi.
Bana da öyle geliyor sanki Nisan’a daha yıllar var gibi ama 13 hafta geçti bile Sağlıkla tamamlayalım bir an önce evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Hele bi bakın hele düzeltmem gereken varmi

evet yeter ki sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez

Canım seninki kesin belli mi hastaneye bidaha gidecek misin Cinsiyet için
Bilmiyorum canım ama kesin diye düşünüyorum ben erkekler erken gösterirmiş evet gidicem yine aylık kontrolüm geliyo cinsiyet icin değil de. Gidince de artık netleşir

Tansiyon dusuklugunden oluyordur.
Bende sizin durumunuzdayim kan tahlillerim normal ama.tansoyonum cok dusuk.
Mide bulantilarim felaket durumda.
Yerimden kalkinca dusecek gibi oluyorum
Elim ayagim tutmuyor.
Inanki bnde o durumdayim tuzlu ayran yapinca biraz iyiyim sonra gene ayni bayilacak gbiyim hatta bayilip dusmekten korkuyrm

Maşallah ne güzel cinsiyetler öğreniliyor yavaş yavaş.sanki ilk çocuğun cinsiyetiyle aynı sanırım çoğu kişi de böyle mı olmuş farklı olan var mı?ben de ilk başta kiz olsun diye çok istiyordum ama sonradan çok düşünmemeye başladım hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun hepimizin inşallah.haftaya kontrolüm ama daha söylemez diye düşünüyorum niyeyse içimde öyle bi his var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…