2021 Nisan Anneleri

Canım soylemiyorlar kızımda 12. Haftada söyleyen doktor şimdi söylemem 14 ve 16. Haftadan önce

İnşallah dicem ama ya erkekse bebişim küser bana sağlıklı olsunda inşallah

Tamam canım

Evet kuzum doktoruna göre değişiyor

Yarın kontrolüm var ikili teste gideceğim.Cinsiyeti pek soyleyecegini dusunmuyorum.4.aydan once soylemyecek gibi de su enfekaiyin sorunumu halletse.

Selam kizlaarrgelsin cinsiyetler oh ohh kızıma bi sürü kız kanka erkek knka gelmiş süper bgun çok savma bi mutsuzluk vardı üstümde havadan herhalde yağmur yağıp duruyo mutsuzum

Selam kizlaarrgelsin cinsiyetler oh ohh kızıma bi sürü kız kanka erkek knka gelmiş süper bgun çok savma bi mutsuzluk vardı üstümde havadan herhalde yağmur yağıp duruyo mutsuzum
Bacim gunesli havada havanin soguk olmasi daha depresyonluk beyagmur yagsin diye bekliyorm bende

Bacim gunesli havada havanin soguk olmasi daha depresyonluk beyagmur yagsin diye bekliyorm bende
Oda bambaşka bisey valla anksiyetem zıpladı yine mutsuz ediyo şu ev tipi cihazlardan alcam kalp atışını dinleyebiliyormuşsun anca o keser beni

Oda bambaşka bisey valla anksiyetem zıpladı yine mutsuz ediyo şu ev tipi cihazlardan alcam kalp atışını dinleyebiliyormuşsun anca o keser beni
Canm kendini telkin et bol bol esma cek ben ilac tedavisi gordm gecen yil bi anda biraktm ilaclari esim sayesinde ustesinden geliorm cok zor gercekten bide kalp atisni bizim doktor cok az dinletiyor bebege zarar vermeyelim dedi yani o cihazi alirken iyi dusun

Ben ilaç kullanmamayı tercih etmiştim son 10 yıldır ilaç kullanmakta çok fena yapiyo biliyosun çok yoruyo ama bu ara çok sıklaştı evhamli bisey oldum.ciktim baya araştırdım aslnda o cihazı skinti vermez diye okudum hep ama hocalarıma bi danışayım diyorum kafadan çatlak bi kadın vardı nükleerci belki o anliyodur radyasyon flan bi sürü anlatıp duruyodu

Ben 8 ay kullandim suan cakra terapisi aliorm online iyi geliyor bide gercekteb beynimizin oyunu oldugunu kabul edince daha kolay geciyor.Bacim ilk cocukda hic bole kaygilarim yoktu gebelik cok cabuk rahat gecmisti kadinlar kulubune girmezsem yine cabuk gecio burasi insanin biraz psikolojisinide bozuo herkes herseyi hastaymisjz gbi kafaya takio aslinda gebeligin normal seyri olan kasık agrisi bile abartiliyor sozum meclisden disari Bana ilk kizmda otur is yapma diyene hamileyim hasta deglm die terslerdim ama bu hamilelikde salak bisi oldum bazen sirf bildirimler birikmesin die sayfalari tarayip geciorm okumuorm biraz sakin kal hamileligi unutmaya calis

Benm burayla pek ilgisi yoktur canm ya benm durum braz farklı o yüzden bu kadar takıntılıyım bikac gün zorlar sonra yine bikac gün rahat bırakır herhalde git gellerle btiricez sağlıkla devam etsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…