2021 Nisan Anneleri

Hilal bacim bn yanlis bakmisim sanirim Muhittin biliyor bak nereye bakilmasi gerektigini senin betanin karsisindaki mom degeri lazim sanrm

Benm burayla pek ilgisi yoktur canm ya benm durum braz farklı o yüzden bu kadar takıntılıyım bikac gün zorlar sonra yine bikac gün rahat bırakır herhalde git gellerle btiricez sağlıkla devam etsin de
Canım senin eşin nasıl oldu evine döndün mü

Bana da öyle geliyor sanki Nisan’a daha yıllar var gibi ama 13 hafta geçti bile ☺ Sağlıkla tamamlayalım bir an önce evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah ❤

Ay hadi inşallah sanki öğreneli çok uzun zaman olmuş gibi hissediyorum. Bi anda hızlanacak gibi de ikinci gebeliği olanlar daha iyi yorum yapar aslında süreç ne zaman hızlanıyor diye

İyi geceler arkadaşlar. Bizde 12 haftalık olduk dün doktorum folic asidi kesti yerine regenesis max verdi bu vitamini kullanan varmı sizce iyi bir vitamin ilacımı

Senin 50Nin altında dır bence
Benim kızımdaki ikili taramam ve şimdiki ikili taramam arası baya fark var o değerlerde şuan erkek bebeğe hamile arkadaşımınkine baktım benim şuanki testle aynı hemen hemen bakalım bu teori doğrumu çıkacak 1.kızımın 2.şuanki gebeliğimin 3.testte erkek bebeğe hamile bir arkadaşımın

Eklentiler

• 22F79DFC-C829-4C7E-B9D5-A573461A5C5F.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 45
  • B403D479-C23B-4BBF-9909-CBDD14F50093.webp
    35 KB · Görüntüleme: 45
  • 4FEDE02E-B7AA-4238-A471-79E54CB2A9CD.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 46
Hcg 0,99 olan kızımın şuanki hcg 0,53 arkadaşımın erkek bebeği olcak onun hcg 0,59

Hm bak şimdi anladım olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…