Offff o duygu bende de var en ufacık şeyde birşey olduğunu düşünüyoruz sürekli doktora gitmek istiyorumOda bambaşka bisey vallaanksiyetem zıpladı yine mutsuz ediyo şu ev tipi cihazlardan alcam kalp atışını dinleyebiliyormuşsun anca o keser beni
Benim 41 erkek denk gelmiş tutmuş bence50 altı erkek üstü kiz
Hayırlısı olsunCanım benimki belli degil daha doktora gitmem lazım belli olması için böyle şeyleri pek umursamıyorum kizimdada yapmadım ztn bundada belki cinsiyet belli olur diye gittim belli olmadı bebek küçük dedi doktor belli olmazmış cinsiyet
Canım benim ikinci çocuğum bu, cinsiyeti değişmezse kız :) Tahmini doğum tarihi de 14.04.2021Hele bi bakın hele düzeltmem gereken varmi
Canım bnde baştan beri akıntı var açıkçası çok şiddetli kremsi bsy yada sefaf karışık sen yinede hiç bsyi ihmal etme karnında canını taşıyorsun sonradan hiç bsy için üzülme canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar yeni bir gun3 yeni bir soruyla geldim derdim gitmiyobiraz önc3 wc de baya akinti geldi ve somon rengi saru diyemem. Bunu lekelenme olarak mı algılasam iğne yaptıran mı bilemedim 2 haftadır iğneyi bırakmıştım 13 haftanın içindeyim. Bu haftalarda akinti nasıl olur
Canım senin eşin nasıl oldu evine döndün mü
Evet yaa dört gözle bekliyorum başlasa da rahatlasakOffff o duygu bende de var en ufacık şeyde birşey olduğunu düşünüyoruz sürekli doktora gitmek istiyorumhareketlerini hissetsekte geçse bu günler hissettiğimizde iyi olduğunu biliriz en azından
Hm iyi canım dikkat edersinizDöndüm canım bitti karantinası bulasmamis çok şükür gayet iyi
Ben yine dr a yazayım tatlım bakalım ne dicekCanım bnde baştan beri akıntı var açıkçası çok şiddetli kremsi bsy yada sefaf karışık sen yinede hiç bsyi ihmal etme karnında canını taşıyorsun sonradan hiç bsy için üzülme canım ♥
Yaz tabiki tatlım hiç bi zmn ihmal etme ne olursa olsun Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBen yine dr a yazayım tatlım bakalım ne dicek
Benim de 11.hafta bitti dün sabah bugün sabah açık kahve çamur gibi akıntım oldu dün doktora gittim baktı bir sıkıntı yok olabilir rengi kırmızıya dönmüyorsa sıkıntı yok dedi.Bende iki gündür biraz kabızlık var tuvalette zorlanıyorum bu akıntı da tuvaletten hemen sonra oluyor zaten ondan kaynaklanabileceğini düşündüm.Günaydın kızlar hayırlı cumalar yeni bir gun3 yeni bir soruyla geldim derdim gitmiyobiraz önc3 wc de baya akinti geldi ve somon rengi saru diyemem. Bunu lekelenme olarak mı algılasam iğne yaptıran mı bilemedim 2 haftadır iğneyi bırakmıştım 13 haftanın içindeyim. Bu haftalarda akinti nasıl olur
Amin canım amin cümlemize inşallahYaz tabiki tatlım hiç bi zmn ihmal etme ne olursa olsun Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ♥
Bende de kabızlık var zofren içiyorum bazen o kabızlık yapar die okumuştum bilemiyorum bakalım dr yazdimBenim de 11.hafta bitti dün sabah bugün sabah açık kahve çamur gibi akıntım oldu dün doktora gittim baktı bir sıkıntı yok olabilir rengi kırmızıya dönmüyorsa sıkıntı yok dedi.Bende iki gündür biraz kabızlık var tuvalette zorlanıyorum bu akıntı da tuvaletten hemen sonra oluyor zaten ondan kaynaklanabileceğini düşündüm.
Dr um aradi somon rengi dedim kırmızı değilse sorun yok dedi bekleyin dedi iğne yede gerek yok dedi Allah a emanet yavrularımız mübarek cuma günü hayırlara gelsin insallahYaz tabiki tatlım hiç bi zmn ihmal etme ne olursa olsun Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ♥
O günleri görelim inşallah sagliklaRüyamda doğum yaptım hemde çatır çatır normal kendi basimaönce eli çıktı bebemin elini gördüm yüzünü gözünü hepsini çok net hatirliyom şuan nasıl güzeldi kocaman gözleri vardı yeşil yeşil ama çok zordu bee ruyada bile yinede aşırı güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?