2021 Nisan Anneleri

Oda bambaşka bisey valla anksiyetem zıpladı yine mutsuz ediyo şu ev tipi cihazlardan alcam kalp atışını dinleyebiliyormuşsun anca o keser beni
Offff o duygu bende de var en ufacık şeyde birşey olduğunu düşünüyoruz sürekli doktora gitmek istiyorum hareketlerini hissetsekte geçse bu günler hissettiğimizde iyi olduğunu biliriz en azından

Hayırlısı olsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar yeni bir gun3 yeni bir soruyla geldim derdim gitmiyo biraz önc3 wc de baya akinti geldi ve somon rengi saru diyemem. Bunu lekelenme olarak mı algılasam iğne yaptıran mı bilemedim 2 haftadır iğneyi bırakmıştım 13 haftanın içindeyim. Bu haftalarda akinti nasıl olur

Canım bnde baştan beri akıntı var açıkçası çok şiddetli kremsi bsy yada sefaf karışık sen yinede hiç bsyi ihmal etme karnında canını taşıyorsun sonradan hiç bsy için üzülme canım

Offff o duygu bende de var en ufacık şeyde birşey olduğunu düşünüyoruz sürekli doktora gitmek istiyorum hareketlerini hissetsekte geçse bu günler hissettiğimizde iyi olduğunu biliriz en azından
Evet yaa dört gözle bekliyorum başlasa da rahatlasak

Ya kızlar artık psikolojim bozuldu resmen bu cinsiyetle ilgili 3 4 kere hep erkek çocuğu girdi doktor pipisini gösteriyor bana erkek diyor heralde artık çok düşünüyorum diye az öncede rüyamda doktor eşime söylemiş cinsiyeti bn sedyede uzanıyorum eşim şiir söyler gibi kızım geliyor bida diyor artık böyle rüyalar pskolojimi bozdu be istemiyorum

Benim de 11.hafta bitti dün sabah bugün sabah açık kahve çamur gibi akıntım oldu dün doktora gittim baktı bir sıkıntı yok olabilir rengi kırmızıya dönmüyorsa sıkıntı yok dedi.Bende iki gündür biraz kabızlık var tuvalette zorlanıyorum bu akıntı da tuvaletten hemen sonra oluyor zaten ondan kaynaklanabileceğini düşündüm.

Bende de kabızlık var zofren içiyorum bazen o kabızlık yapar die okumuştum bilemiyorum bakalım dr yazdim

Rüyamda doğum yaptım hemde çatır çatır normal kendi basima önce eli çıktı bebemin elini gördüm yüzünü gözünü hepsini çok net hatirliyom şuan nasıl güzeldi kocaman gözleri vardı yeşil yeşil ama çok zordu bee ruyada bile yinede aşırı güzeldi

Yaz tabiki tatlım hiç bi zmn ihmal etme ne olursa olsun Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ♥
Dr um aradi somon rengi dedim kırmızı değilse sorun yok dedi bekleyin dedi iğne yede gerek yok dedi Allah a emanet yavrularımız mübarek cuma günü hayırlara gelsin insallah

Günaydın kızlar doktordan geldim ikili test vardı kan verdim. Cinsiyeti söyleyecekti ben söylemeyin belliyse kağıda yazın dedim.yazacak kadar belli değil dedi burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal çok şükür darısı gidecek arkadaşlara

O günleri görelim inşallah saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…