- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Ooo ben kaynnanami anlatsam valla sukredersin canim zor olmuyor evet cok zor bu sekilde surekli karisan birsey soyleyen tamam diyio geciyodum artik ben annem yanimdaydi benim hemen heme 40 gun kaldi yanimda birlikte mucadele ettik gibiGünaydın kızlar ya dün ilk defa bi gerçekle yüzleştim çocuğumu bırakıp nasıl işe gitcem ben diye. Kayınvalideme bıraksam biliyorum benim yetiştirme tarzıma bi gram saygı duymayacak. Bunu dün hissettirdi sağolsun çocuğa odaya gerek yok, 4-5 yaşına kadar sizinle uyur tarzı şeyler söyledi. Ağlarsa yanında olamazmışım falan. Bi anda aydınlanma geldi çocuk olduğunda her kafadan bi ses çıkacak. Benim ruhum daralır valla, kendimi yetersiz hissederim. Daha önce doğum yapanlar bu müdahalelerle nasıl başa çıktınız? Bi gözüm korkmadı değil. Bebekten değil elalemden korkuyorum
Bende bugun sabah aldim battineye cinsiyet belli degil diye almadim beyaz bulsaydim alirdim valla insan heves ediyor 2.hamilelik ama hersey basa sariyorEvet canim
Kızlar bime gelmis şu file çok güzeldi bende alcam
Ahh kizlarr ben neler çektim lohusa döneminde ve halada çekiyorumOoo ben kaynnanami anlatsam valla sukredersin canim zor olmuyor evet cok zor bu sekilde surekli karisan birsey soyleyen tamam diyio geciyodum artik ben annem yanimdaydi benim hemen heme 40 gun kaldi yanimda birlikte mucadele ettik gibibiz birde altli ustlu oturuyoruz hala devam
Doğrudur canım ben hep tek yıkadım ve çok rahat ettim birçok arkadaşıma da tavsiye etmiştim memnun kalmışlardı. Şöyle düşündüm hep biri beni hamağa yatırıp yıkarsa mı yoksa ılık su dolu küvette mi yıkasa rahat ederim diye su dolu küvet mantıklı gelmişti. Herkesin tercihi farklı tabiCanım m3rhaba ben ilk çocuğum da kullandım kenara suyu koyup üzerine yatırıp döküyorsun çok güzel oluyir kaliteli olup esnemesi daha iyi oluyor memnundumannem yikadigi içinde olabilir annem herkesin çocuğunu yıkar bembeyaz nasıl evirip çevirir bende kucağımda yikicam balik gibi kaymazsa dogsada sevsek
Düşününce cok mantikliDoğrudur canım ben hep tek yıkadım ve çok rahat ettim birçok arkadaşıma da tavsiye etmiştim memnun kalmışlardı. Şöyle düşündüm hep biri beni hamağa yatırıp yıkarsa mı yoksa ılık su dolu küvette mi yıkasa rahat ederim diye su dolu küvet mantıklı gelmişti. Herkesin tercihi farklı tabi
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi-Minderi FiyatıEvet canim
Kızlar bime gelmis şu file çok güzeldi bende alcam
Canım koku yapyor mu ?kurumaz felabSevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Yıkama Filesi-Minderi Fiyatı
Bende bundan kullanmıştım. Küvetin içine yapıştırıyordum su ile dolunca içindeki tanecikler ısınıyor zaten.
Canım koku yapyor mu ?kurumaz felab
Yaaaa zuzuuuuuuu bu nasıl oruluyor fistik galiba ne lazimmBunun iplerini aldım örmeye başlayacağım inşallah.. Çok hoşuma gitti.
Yaaaa zuzuuuuuuu bu nasıl oruluyor fistik galiba ne lazimm
Yaaa instagramim yok ama at canim esi m gelince bakarımEvet fıstık. Bonbon modeli diyorlar sanırım youtube video anlatımı var.. 10 renk iplik renk geçişleri çok hoşuma gitti. İnstagramda gördüm çok beğendim. Sayfayı özelden mesaj atabilirim heralde yapmak istersen.
Evet canım bu model renk kodları da böyle .. Ben aynısı olsun istedim hepsini aldım :)
Bayildimmmm
Bnde örgü yapmayı çok istiyorum ama yapamıyorum yaEvet canım bu model renk kodları da böyle .. Ben aynısı olsun istedim hepsini aldım :)
ya ne kadar güzel yazmışsınGünaydın,
Zurnanın öttüğü yere çabuk geldin canım sen... Ooooo o laflar hiç bitmez. Sırf o günleri tekrar yaşayacağım korkusu ile çocuk düşünmüyordum inan... Amaaaa tecrübe herzaman insana ders veriyor.. Şimdi ikinciyi yaşayacağım Allah nasip ederse kimsecikler umrumda değil. Ne ağladım ne üzüldüm kendimi harab ettim ama değmezmiş. Geç anladım,kendime de çocuğuma da zararım oldu çok. Şükür akıllandım..
Çocuğum tersti mecburen sezeryan oldum vay benim kolayıma gelmiş hemen kabul etmişim sezeryanı.
Göğüs ucum yoktu ,çocuğum emmeyi red etti ağlaya ağlaya perişan olduk ikimizde, aman mama benim kolayıma gelmiş uğraşmamışım.. Her gelenle yatak odası ziyareti yapardık soyunurdum çocuk ağlamaktan morarırdı millet emzirtmeye çalışırdı kanter içinde kalırdım sonu kavga ile ve mama ile biterdi. Doktor kalça çıkığı var dedi çift bez bağlattı 2 ay her gelen açıp çocuğun bacağını ölçer ahhh vahhh evet var derdi ben gece gündüz ağlardım... Lohusa psikolojisi ile normal doğuramadım , emziremedim , sakat çocuk doğurdum diye aylarca kendimi yedim bitirdim.. Şimdi hepsini gözlerim dolu hatırlıyorum. Kızım hiç birşey yemez doğru dürüst çok seçicidir ama karakteri bu ben kabullendim. Ama etraf hala konuşuyor takmıyorum artık.
Şükür 9 yaşına geldi evet zayıf ama şükür sağlıklı, çok akıllı ve başarılı, saygılı,edepli, yaşına göre olgun ve anlayışlı bir kız oldu.
O nedenle hele şimdi görsünler beni bakalım laf edene taş üstünde taş bırakacakmıyım.. Bir damla da gözyaşı dökmeye niyetim yok..
Benden size tavsiye o ruh hali ile insan uygulamakta zorlanır ama kimseyi takmayın gerekirse kırın kırılmayın.. Çocuğunuz en çok sizin kıymetliniz.
Ooo ben kaynnanami anlatsam valla sukredersin canim zor olmuyor evet cok zor bu sekilde surekli karisan birsey soyleyen tamam diyio geciyodum artik ben annem yanimdaydi benim hemen heme 40 gun kaldi yanimda birlikte mucadele ettik gibibiz birde altli ustlu oturuyoruz hala devam
Evet canım bu model renk kodları da böyle .. Ben aynısı olsun istedim hepsini aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?