2021 Nisan Anneleri

Ooo ben kaynnanami anlatsam valla sukredersin canim zor olmuyor evet cok zor bu sekilde surekli karisan birsey soyleyen tamam diyio geciyodum artik ben annem yanimdaydi benim hemen heme 40 gun kaldi yanimda birlikte mucadele ettik gibi biz birde altli ustlu oturuyoruz hala devam

Ahh kizlarr ben neler çektim lohusa döneminde ve halada çekiyorum sürekli eşimi arayıp beni şikayet etmenin peşinde şok şükür eşim öyle anneci bı insan değil beni arıyor gülerek anlatıyor olanları yaşlı deyip geçiyorum insanın elinden bsy gelmiyor

Doğrudur canım ben hep tek yıkadım ve çok rahat ettim birçok arkadaşıma da tavsiye etmiştim memnun kalmışlardı. Şöyle düşündüm hep biri beni hamağa yatırıp yıkarsa mı yoksa ılık su dolu küvette mi yıkasa rahat ederim diye su dolu küvet mantıklı gelmişti. Herkesin tercihi farklı tabi

Düşününce cok mantikli

Yaaa instagramim yok ama at canim esi m gelince bakarım

ya ne kadar güzel yazmışsın annem huyumu biliyor mesela hep diyor sen işine karıştırmazsın diye anne sonuçta ben yavrumu en iyi tanıyacağım o beni en iyi tanıyor. Kuzenimin eşi doğum yaptığında kuzenimi azarlıyordum kıza laf söylettirmesin diye hala dua eder, ailede falan kimseye müdahale ettirmedim. Jenerasyon farkı sanırım. Kız da garibim kimi görse memesini göstermek zorundaymış gibi hissediyordu.
Sanırım o çizgiyi başta çizmek gerekiyor eşim destek olur gibi. Biz nasıl istersek öyle büyüyecek diyor.

Annem 30 yıl babaannemle altlı üstlü oturdu, bi de annem çalışan bi kadındı. Babaannem onun işte olmasını hep değerlendirdi. Size annenizden çok ben baktım derdi. Şimdi şimdi anlıyorum annemi geçen sene ağlamıştım kıyamam neler çekmişsin sen diye. Gerçekten neler neler çekmiş.

Günaydın kızlar iki gündür acayip başım ağrıyor telefona bile bakasım gelmedi tansiyonum falanda normal ama bir baş ağrısı gidiyor bugün daha iyi gibiyim. Ne güzel alışveriş muhabbetleri örgüler cinsiyetler konuşulmuş büyüyoruz çok şükür bende cinsiyeti belli olsa yelek falan biseyler örmek istiyorum. Kızımda da çok örmüştüm işime yaramıştı. Battaniyede ördüm ama çok kullanmadık genelde sus gibi kullandık

Eklentiler

• 16022347888154283882038980515854.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ikili taramamı yaptırdım bu kendi doktorum yokmuş ama girdiğim doktor da çok iyiydi ilgilendi ultrasona göre sağlıklı ense kalınlığı falan çok iyi. Cinsiyetini sordum bakalım dedi bacaklarını gösterdi ama pozisyon net değil dedi sonra arada bir parlaklık var görüyor musun dedi evet dedim o erkek olma ihtimalini güçlendiriyor dedi. Sonra kalkarken erkek gibi mi hocam dedim net değil birşey demiyorum dedi. Ne anlarsınız bu durumdan 2hafta sonra tekrar gel dedi tekrar bakalım dedi bilemedim ben net değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…